[+] Leqend Network [+] - `Yetkili Alımları Başlamıştır! '

Konu

• Güzel

Kullanılan: 3 60.0%
  • İdare Edet

Kullanılan: 1 20.0%
  • Kötü

Kullanılan: 1 20.0%
  • Berbat ( Teşekkür Ederim )

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

LeqendFaction

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
^-^ Sunucu Hakkında Bilgi ^-^
Ben Mustafa Ekinci. 7-8 Yıllık Minecraft Tecrübemle Bir Sunucu Daha Açıyorum. Ben Hep Tek Açtım Sunucuları ve Sunucularımda Rehber Hariç Tek Yetkili Ben Oldum. Yetişemedim Hiçbir Oyuncuya. Ve Ben Bu Sorunu Ortadan Kaldırmak İçin Böyle Bir Konu Açma İsteğinde Bulundum. Öncelikle Kabul Eden Moderatorlerimize Teşekkür Ediyor, Saygılarımı Sunuyorum.

*** ÖNEMLİ ***

Sunucu Hakkında Size Birkaç Bilgi Daha Vermek İstiyorum.
Öncelikle Sunucumuz Aktif Değildir. Mayıs'ın Sonu Haziran'ın Başı Olarak Açmayı Düşünüyorum.

Hem Faction Hem Skyblock Sunucusu Açmayı Planlıyorum.

Makine Hakkında Planladığım Özellikler ;
Faction :

Hosting : BATİHOST
Ram : 4 GB <Başlangıç İçin Düşündüğüm Bellek>
Slot : Sınırsız
Lokasyon : Türkiye/İstanbul

Skyblock :

Hosting : BATİHOST
Ram : 4 GB <Başlangıç İçin Düşündüğüm Bellek>
Slot : Sınırsız
Lokasyon : Türkiye / İstanbul

KONUMUZA GELELİM ARKADAŞLAR:

Size Verdiğim Formu Konun Altına Yorum Yaparak Doldurabilirsiniz.

* Leqend Network Alım Formu *
[--------------------------------------------------------------]

Adım Ve Soyadım:

Yaşım:

Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: (Skyblock ve Faction İkisinden Birisi)

Hangi Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız O Sunucu Hakkında Bilgileriniz: (Ada Komutları, Wg Komutları , WorldEdit Komutları Gibi )

Sahip Olmak İstediğim Yetki:

Önceden Farklı Bir Sunucuda Görev Aldınız mı ? Aldıysanız Hangi Sunucular :

Saygılımısınız ? :

İletişim Bilgileriniz :

Baştan Söylemek Gerekirse Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız Küfür Etmeyeceksiniz Arkadaşlar.

İletişim Bilgilerim :

Facebook :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İnstagram : Ykb.Mustafa
Telefon Numaram : İnstagram'dan İletişime Geçerek Alabilirsiniz. /WhatsApp Haricinde İletişim Kurmayınız\

Bol Şans!
Teşekkür Ederiz.
+ LeqendNetwork Yönetim +

sheinnii

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Adım Ve Soyadım:Berat Yasav.

Yaşım:15

Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: İkisindede Yetki Almak İsterim Fakat Faction Daha iyi olur.

Hangi Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız O Sunucu Hakkında Bilgileriniz: SkyBlockda Ada Komutlarını Neredeyse Tamamını Biliyorum Factionda İse wg ve bir kaç şey hariç hepsini biliyorum.

Sahip Olmak İstediğim Yetki:Admin Veya Rehber.

Önceden Farklı Bir Sunucuda Görev Aldınız mı ? Aldıysanız Hangi Sunucular : 4 5 Defa Kendi Sunucumu Açtım Axitr dir nitrado dur felan kadro toplayamadığım ve maddi sıkıntı olduğu için kapattım.

Saygılımısınız ? : Saygılıyımdır Küfretmemeye özen gösteririm.

İletişim Bilgileriniz : Dc:Beratx0070. İnstagram:Beratx0070.

Baştan Söylemek Gerekirse Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız Küfür Etmeyeceksiniz Arkadaşlar.

SteelMan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adım Ve Soyadım: Yusuf Emir P***n

Yaşım: 15

Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: (Skyblock ve Faction İkisinden Birisi): Faction SniperFactionNW ZeusSky

Hangi Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız O Sunucu Hakkında Bilgileriniz: (Ada Komutları, Wg Komutları , WorldEdit Komutları Gibi ): komutların çoğunu biliyorum.

Sahip Olmak İstediğim Yetki: Admin yada moderator

Önceden Farklı Bir Sunucuda Görev Aldınız mı ? Aldıysanız Hangi Sunucular : Çok sunucudan aldım ZeusSky HoliganNW DiamondPvP...

Saygılımısınız ? : Tabii ki

İletişim Bilgileriniz : Skype Lord King

Baştan Söylemek Gerekirse Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız Küfür Etmeyeceksiniz Arkadaşlar.: asla kufur etmem

Gerilla424921

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adım Ve Soyadım:Alper taha özdemir.

Yaşım:14

Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: Size kalmış.

Hangi Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız O Sunucu Hakkında Bilgileriniz: Faction daki komutların nerdeyse hepsini biliyorum skyblock ta da biliyorum ama az

Sahip Olmak İstediğim Yetki:Admin Veya Builder

Önceden Farklı Bir Sunucuda Görev Aldınız mı ? Aldıysanız Hangi Sunucular : 20 25 defa (abartmıyorum) admin olmuşluğum var
Saygılımısınız ? : Saygılıyımdır Odun birisi değilimdir kibar bir dille konuşurum

İletişim Bilgileriniz : dc #1402

DRAGON19052

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adım Ve Soyadım: berkay akbal

Yaşım:16

Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: sky block(Skyblock ve Faction İkisinden Birisi)

Hangi Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız O Sunucu Hakkında Bilgileriniz: (Ada Komutları, Wg Komutları , WorldEdit Komutları Gibi ) ada komutlarının %80 wg %80 we %90

Sahip Olmak İstediğim Yetki: builder mimar

Önceden Farklı Bir Sunucuda Görev Aldınız mı ? Aldıysanız Hangi Sunucular : aldım 2 mimar 1 baş admin 1 rehber 1 mod hepside kapandı

Saygılımısınız ? :evet

İletişim Bilgileriniz : Berkay Akbal /#Bitta

LeqendFaction

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Adım Ve Soyadım:Berat Yasav.

Yaşım:15

Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: İkisindede Yetki Almak İsterim Fakat Faction Daha iyi olur.

Hangi Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız O Sunucu Hakkında Bilgileriniz: SkyBlockda Ada Komutlarını Neredeyse Tamamını Biliyorum Factionda İse wg ve bir kaç şey hariç hepsini biliyorum.

Sahip Olmak İstediğim Yetki:Admin Veya Rehber.

Önceden Farklı Bir Sunucuda Görev Aldınız mı ? Aldıysanız Hangi Sunucular : 4 5 Defa Kendi Sunucumu Açtım Axitr dir nitrado dur felan kadro toplayamadığım ve maddi sıkıntı olduğu için kapattım.

Saygılımısınız ? : Saygılıyımdır Küfretmemeye özen gösteririm.

İletişim Bilgileriniz : Dc:Beratx0070. İnstagram:Beratx0070.

Başvurun Tarafımızca Gözden Geçirilmiştir. Instagram'dan İletişime Geçin.

Adım Ve Soyadım: Yusuf Emir P***n

Yaşım: 15

Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: (Skyblock ve Faction İkisinden Birisi): Faction SniperFactionNW ZeusSky

Hangi Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız O Sunucu Hakkında Bilgileriniz: (Ada Komutları, Wg Komutları , WorldEdit Komutları Gibi ): komutların çoğunu biliyorum.

Sahip Olmak İstediğim Yetki: Admin yada moderator

Önceden Farklı Bir Sunucuda Görev Aldınız mı ? Aldıysanız Hangi Sunucular : Çok sunucudan aldım ZeusSky HoliganNW DiamondPvP...

Saygılımısınız ? : Tabii ki

İletişim Bilgileriniz : Skype Lord King

Baştan Söylemek Gerekirse Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız Küfür Etmeyeceksiniz Arkadaşlar.: asla kufur etmem

Başvurun Tarafımızca Gözden Geçirilmiştir. İnstagram Kullanıyorsanız İnstagram'dan İletişime Geçin Eğer Yoksa Skype'mizi Ekleyebilirsiniz.

Adım Ve Soyadım:Alper taha özdemir.

Yaşım:14

Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: Size kalmış.

Hangi Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız O Sunucu Hakkında Bilgileriniz: Faction daki komutların nerdeyse hepsini biliyorum skyblock ta da biliyorum ama az

Sahip Olmak İstediğim Yetki:Admin Veya Builder

Önceden Farklı Bir Sunucuda Görev Aldınız mı ? Aldıysanız Hangi Sunucular : 20 25 defa (abartmıyorum) admin olmuşluğum var
Saygılımısınız ? : Saygılıyımdır Odun birisi değilimdir kibar bir dille konuşurum

İletişim Bilgileriniz : dc #1402

Mevcutta DC Kullanmıyoruz. İnstagram'dan İletişime Geçin. Eğer İnstagram Kullanmıyorsanız Skypemizi Ekleyin Ve Buradan Ekledim Yazınız.

DRAGON19052

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başvurun Tarafımızca Gözden Geçirilmiştir. Instagram'dan İletişime Geçin.

Başvurun Tarafımızca Gözden Geçirilmiştir. İnstagram Kullanıyorsanız İnstagram'dan İletişime Geçin Eğer Yoksa Skype'mizi Ekleyebilirsiniz.
Başvuru ma bakarmısınız çok merak ediyorum (büyük bi ihtimalle kabul edilmem)

LeqendFaction

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adım Ve Soyadım: berkay akbal

Yaşım:16

Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: sky block(Skyblock ve Faction İkisinden Birisi)

Hangi Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız O Sunucu Hakkında Bilgileriniz: (Ada Komutları, Wg Komutları , WorldEdit Komutları Gibi ) ada komutlarının %80 wg %80 we %90

Sahip Olmak İstediğim Yetki: builder mimar

Önceden Farklı Bir Sunucuda Görev Aldınız mı ? Aldıysanız Hangi Sunucular : aldım 2 mimar 1 baş admin 1 rehber 1 mod hepside kapandı

Saygılımısınız ? :evet

İletişim Bilgileriniz : Berkay Akbal /#Bitta

Başvurunuz Gözden Geçirilmiştir. İnstagram Ağırlıklı Destek Veriyorum Şuanda. Eğer İnstagram Kullanıyorsanız İnstagramdan Ulaşın Yoksa Skype Adresimi Ekleyin Ve Buradan Ekledim Yazınız.

Başvuru ma bakarmısınız çok merak ediyorum (büyük bi ihtimalle kabul edilmem)

Böyle mesajlara cevap veremiyorum kusura bakmayın. İnstagram Hesabımı Eklerseniz Daha Detaylı Bilgi Veririm.

Ali731

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Adım Ve Soyadım: Ahmet Yaşar

Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: (Skyblock ve Faction İkisinden Birisi) İkiside Olur

Hangi Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız O Sunucu Hakkında Bilgileriniz: (Ada Komutları, Wg Komutları , WorldEdit Komutları Gibi ) Hemen Hemen Her Komutu Bilirim

Sahip Olmak İstediğim Yetki: Admin Yada Puluginer

Önceden Farklı Bir Sunucuda Görev Aldınız mı ? Aldıysanız Hangi Sunucular : Adminlik Aldım Mimarlık Oldum Puluginer Hatta Kurucu Olmuşum

Saygılımısınız ? : Evt

İletişim Bilgileriniz : Skype Face Twitter Discord Gibi İletişim Araçlarım var

LeqendFaction

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Skype Adresimizi Ekleyenlerle Gün İçerisinde İlgileniyoruz.

Adım Ve Soyadım: Ahmet Yaşar

Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: (Skyblock ve Faction İkisinden Birisi) İkiside Olur

Hangi Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız O Sunucu Hakkında Bilgileriniz: (Ada Komutları, Wg Komutları , WorldEdit Komutları Gibi ) Hemen Hemen Her Komutu Bilirim

Sahip Olmak İstediğim Yetki: Admin Yada Puluginer

Önceden Farklı Bir Sunucuda Görev Aldınız mı ? Aldıysanız Hangi Sunucular : Adminlik Aldım Mimarlık Oldum Puluginer Hatta Kurucu Olmuşum

Saygılımısınız ? : Evt

İletişim Bilgileriniz : Skype Face Twitter Discord Gibi İletişim Araçlarım var

Değerli Başvurun İçin Teşekkür Ederim. Skype Adresimizi Eklerseniz Gün İçerisinde Yardımcı Olabilirim.

RegenBro

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım ve Soyadım : Bayram B****lı

Yaşım: 16

Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: (Skyblock ve Faction İkisinden Birisi): SkyBlock

Hangi Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız O Sunucu Hakkında Bilgileriniz: (Ada Komutları, Wg Komutları , WorldEdit Komutları Gibi ) : Tüm komutları bilirim. Wg hakkında diğerlerinden az bilgim var. %70 'lik bir oranda diyebiliriz.

Sahip Olmak İstediğim Yetki: Admin, Mod , Rehber, En çok admini isterim farketmez ama.

Önceden Farklı Bir Sunucuda Görev Aldınız mı ? Aldıysanız Hangi Sunucular : AlsancakNW (YagizGG videosuna çıktı.) Ve yaklaşık 10 ünlü sunucuda görev aldım. Diğer görevlerim Biraz düşük aktifi olan sunucular 5-10 kişi olan sunucular..

Saygılımısınız ? : Tabii kide.

İletişim Bilgileriniz : [SKYPE] [email protected]

Mikrofonumda bir sıkıntı bulunmakta. şu an bir iş yerinde bakımda. Başka mikrofona gereksizce para vermeyeyim diyorum.
Düzelene kadar almayacağım mlsf ki.

ElmasBulanMasumKöylü

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım Ve Soyadım:Berat Bozkurt

Yaşım:13

Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: (Skyblock ve Faction İkisinden Birisi)farketmez ama faction daha iyi gibi

Hangi Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız O Sunucu Hakkında Bilgileriniz: (Ada Komutları, Wg Komutları , WorldEdit Komutları Gibi )wg ve worldedit biliyorum

Sahip Olmak İstediğim Yetki:Mimar

Önceden Farklı Bir Sunucuda Görev Aldınız mı ? Aldıysanız Hangi Sunucular :aldım 10 a yakın builderlik yaptım

Saygılımısınız ? :Tabikide yetkili olduğum serverde servere giren oyunculara olabildiğim kadar saygılı olurum onları eğlendiririm

İletişim Bilgileriniz :

Adım Ve Soyadım:Berat Bozkurt

Yaşım:13

Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: (Skyblock ve Faction İkisinden Birisi)farketmez ama faction daha iyi gibi

Hangi Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız O Sunucu Hakkında Bilgileriniz: (Ada Komutları, Wg Komutları , WorldEdit Komutları Gibi )World edit Wg biliyorum

Sahip Olmak İstediğim Yetki:Mimar

Önceden Farklı Bir Sunucuda Görev Aldınız mı ? Aldıysanız Hangi Sunucular :oldum GraveNW builderlik şu anda hatırlamadığım birkaç tane builderlik yaptığım server var

Saygılımısınız ? :tabikide yetkili olduğum servede servere giren oyunculara çok saygılı olurum

İletişim Bilgileriniz : Skype taley99 instagram var sizi eklerim