Dünyalar Arası Geçişte Gruplar Sıfırlanıyor

l_Beast_l

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhaba arkadaşlar kendi çapımda sunucu yapıyorum sunucumda 2 tane dünya var 1. dünyada warplar ve spawn bölgesi 2. dünyada warp orman bölgesi ama spawndan orman bölgesine gittiğimde gruplar değişiyor mesela usta rütbesinde olan bir kişi orman bölgesine gittiğinde en düşük rütbe olan çırak rütbesine düşüyor bunu ayarlamanın bir yolu varmı ben yapamadımda ?

Hata hala devam ediyor güncel

Sorun guncel

DreamerBoy

'Cause I love how it feels when I break the chains
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
GroupManager adlı eklentinin config dosyasında düzenleme yapılmadıysa şu şekilde yer alan;

Kısmı,

Olacak şekilde düzenlemeniz sorunu ortadan büyük ihtimal kaldıracaktır. Ancak dünya adlarını tam olarak belirtmeyi unutmayın.

l_Beast_l

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sen Ne Türk Bir Kralsın

GroupManager adlı eklentinin config dosyasında düzenleme yapılmadıysa şu şekilde yer alan;

Kısmı,

Olacak şekilde düzenlemeniz sorunu ortadan büyük ihtimal kaldıracaktır. Ancak dünya adlarını tam olarak belirtmeyi unutmayın.
bir de Benim Kullandığım factions plugini sunucuyu her kapatıp açtığımda yenileniyor yani bir klan açıyorum sunucuyu kapatıp açtığımda klan yok kullandığım sürüm spigot 1.8 uygun factions plugini atarsan sevinirim