BuilderProsu
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Adım Ve Soyadım: Ali Durduran
Yaşım: 13
Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: (Skyblock ve Faction İkisinden Birisi) Factions
Hangi Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız O Sunucu Hakkında Bilgileriniz: (Ada Komutları, Wg Komutları , WorldEdit Komutları Gibi )/rg . /set //wand //hcyl /wg /is /is go envess vb
Sahip Olmak İstediğim Yetki: Mod
Önceden Farklı Bir Sunucuda Görev Aldınız mı ? Aldıysanız Hangi Sunucular : evt baya sunucularda aldım
Saygılımısınız ? : evt
İletişim Bilgileriniz : skypem ::: Ali_GrTr kabul ederseniz ekleyin ve arayın
Baştan Söylemek Gerekirse Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız Küfür Etmeyeceksiniz Arkadaşlar.
Tm
[--------------------------------------------------------------]
İletişim Bilgilerim :
Facebook :
İnstagram : Ykb.Mustafa
Telefon Numaram : İnstagram'dan İletişime Geçerek Alabilirsiniz. /WhatsApp Haricinde İletişim Kurmayınız\
Yaşım: 13
Görev Almak İstediğim Sunucu Türleri: (Skyblock ve Faction İkisinden Birisi) Factions
Hangi Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız O Sunucu Hakkında Bilgileriniz: (Ada Komutları, Wg Komutları , WorldEdit Komutları Gibi )/rg . /set //wand //hcyl /wg /is /is go envess vb
Sahip Olmak İstediğim Yetki: Mod
Önceden Farklı Bir Sunucuda Görev Aldınız mı ? Aldıysanız Hangi Sunucular : evt baya sunucularda aldım
Saygılımısınız ? : evt
İletişim Bilgileriniz : skypem ::: Ali_GrTr kabul ederseniz ekleyin ve arayın
Baştan Söylemek Gerekirse Sunucuda Görev Almak İstiyorsanız Küfür Etmeyeceksiniz Arkadaşlar.
Tm
[--------------------------------------------------------------]
İletişim Bilgilerim :
Facebook :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
İnstagram : Ykb.Mustafa
Telefon Numaram : İnstagram'dan İletişime Geçerek Alabilirsiniz. /WhatsApp Haricinde İletişim Kurmayınız\