- En iyi cevaplar
- 1
Deniz feneri çok tuhaf gözüküyor. Biraz yanlarından kırp 
SağolunSüper gidiyor![]()
Gemiyi büyütüp yelkenk falanda halledeceğim teşekkürler.Gerçekten çok şekil! Ama geliştirilebilir.
Geminin tepesi çok düz görünüyor.
Işık Taşı yerine deniz feneri kullan
Ağaçları artık elimle ve büyük yapacağım teşekkürler.Derinlik eklemelisin ve detaylandırmalısın. Ağaçlarıda elle yaparsan fena olmaz.
SağolunGüzel gidiyor
Teşekkürler deniz feneri baştan sona yenilenecekGayet başarılı fakat şuanda şöyle bir şey yapmalısın.
1) adayı yüzüyormuş gibi göstermelisin yani tabanı dümdüz. demek istediğim hani böyle uçan adaların dibi olur ya, onun gibi yap.
2) oradaki feneri mesela dümdüz fakat daire şeklinde yapar. sonrada üstüne yukarıyadoğru dönemeçli beyaz ve kırmızı yünlerle yaparsan daha güzel olur(not: huni şeklinde yap ve geniş olsun. uzunluğu keyfine kalmış)
3)geni güzel sadece bayrağı geliştirilmeli
koşmaya devam et yakışıklı!
Herkes kovalski kadar ,srdtrk kadar,atomtr kadad iyi mekanik bilmiyorki tamam tamam ekleyeceğim komut bloğu ve redstone dende anlarımniye çalışanını yapmadın .s minecraft mekanikleriyle oldukça kolay
Teşekkürlernot bad,not bad at all
Sana Betanın betasının görüntülerini atmıştımBayağı bi geliştirmisin yav bana attığınla arasında atlantik okyanus var
Zaten world edit bilgim var fakat mapi /fill komutu veya elimle yapıyorum.Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.Gemiyi büyütüp mediavel yapacağım zaten temam mediavel di ama birazcık saptı ayrıca daha map çok var mapteki evin oralar köy olacak arkada büyük bir liman olacak büyük gemiler yapacağım birazda küçük detaylar gelişirilmiş versiyon v.2 de ise köyüm gerisine kale ve etrafa sur çekeceğim ve elimle adanın etafına sal,uçan fener vs yapacağım derinlik eklenilecek bu daha yarısı idi Beta ismini verdim bu yüzden çok teşekkürler efendim.Doğal alan yapmak için world edit eklentisini öğrenmelisin. Evler, deniz feneri ve gemi için daha gerçekçi görünümler ortaya koymalısın, oyunda yapılan evlere deniz fenerlerine gemilere bakma gerçek hayattakilerden örnek almaya çalış. Örnek verirsek geminin şekli orta çağ türüne benziyor ve orta çağ türü bir gemide mutlaka yelken bulunur çağın gereğiyle. Geminin bayrağı gemiye göre aşırı çok büyük olmuş. Deniz feneri 45 derece açıyla döndürülmüş kare yada döndürülmemiş üçgen şeklinde gibi görünüyor yani tam olarak yuvarlark değil world edit eklentisinde ki hcyl komutunu kullanmanı tavsiye ederim. Doğal alanı yani terraini beğenmemiz için minecraftın standart worldünden daha gerçekçi olmalı. Bol bol mimari videoları izleyerek yeni tasarımlar kapmaya çalış, derinlik çıkıntı ve eğim çok önemli noktalardır.
Kendi elimle büyük ağaçlar yapacağım teşekkürler.Bence medieval ( orta çağ ) evlerinde kendini geliştirmelisin. Deniz feneri yaparken ışıktaşı yerine daha göz alıcı , daha güzel ışık kaynağı ekleyebilirdin veya hiç olmazsa böyle renkli cam koyup daha güzelleştirebilirdin. Arkadaşın dediği gibi geminin üstündeki düzlemi , kademe kademe düşürebilirsin. Ayrıca fazla ağaç az görüntüdür , lakin az ağaç fazla görüntü olacağını da düşünüyorum. Genel olarak hoş duruyor , nazik duruyor. Tebrik ederim , inşallah ki güzel yerlerde görürüz seni. Puanlamam ise 6/10 , sakın puanlamama bakma , kendine bak.
Teşekkür ederim.Fena değil. Başarılar.
Deniz fenerini tamamı ile silip baştan yapacağım teşekkürler.Deniz feneri çok tuhaf gözüküyor. Biraz yanlarından kırp![]()
Komut bloğu yardımı gerekirse özelden ulaşabilirsin...Sağolun
Gemiyi büyütüp yelkenk falanda halledeceğim teşekkürler.
Ağaçları artık elimle ve büyük yapacağım teşekkürler.
Sağolun
Teşekkürler deniz feneri baştan sona yenilenecek
Herkes kovalski kadar ,srdtrk kadar,atomtr kadad iyi mekanik bilmiyorki tamam tamam ekleyeceğim komut bloğu ve redstone dende anlarım
Teşekkürler
Sana Betanın betasının görüntülerini atmıştım
Zaten world edit bilgim var fakat mapi /fill komutu veya elimle yapıyorum.Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.Gemiyi büyütüp mediavel yapacağım zaten temam mediavel di ama birazcık saptı ayrıca daha map çok var mapteki evin oralar köy olacak arkada büyük bir liman olacak büyük gemiler yapacağım birazda küçük detaylar gelişirilmiş versiyon v.2 de ise köyüm gerisine kale ve etrafa sur çekeceğim ve elimle adanın etafına sal,uçan fener vs yapacağım derinlik eklenilecek bu daha yarısı idi Beta ismini verdim bu yüzden çok teşekkürler efendim.
Kendi elimle büyük ağaçlar yapacağım teşekkürler.
Teşekkür ederim.
Deniz fenerini tamamı ile silip baştan yapacağım teşekkürler.
bence arkadaş alpha demek istedi ama harita yani bu alphası olurmu allah bilirBetanın Betasıda Çıkmış Teknoloji Varya Üfff Ne Gelişmedir Bu Yav
Yav daha bitmedi harita fikir almak için açmıştım konuyubence arkadaş alpha demek istedi ama harita yani bu alphası olurmu allah bilir
Mobildeyim atarım sonra.özelden mesaj at bi bakmak isterim haritaya
Hajlısın haftasonu güzel bir düzenleme yapacağım girintili çıkıntısız başınıda küçük tutacağim![]()
Hacı bak niye girintili çıkıntılı yapıyorsun ki. resimde hiç girinti çıkıntı yok kötü gösteriyor sadece...
Konu Güncellendi![]()
Hacı bak niye girintili çıkıntılı yapıyorsun ki. resimde hiç girinti çıkıntı yok kötü gösteriyor sadece...
Artık o birdahaki yapılara olsun 4Kez baştan sona değişti fenerdaha iyi....
Edit: Şimdi baktımda hala dikdörgen yada kare kullanmışsın... al bundan bi yararlan.
![]()