Chatta kullanıcı adı yazdığımız da bildirim göndermesi

Blackixq

Ben artık biraz çöktüm albayım.
En iyi cevaplar
1
Merhaba,
Bir türk sunucusun da görmüş olup, beğendiğim eklentiyi kendi yaptığım plugin paketine eklemek istiyorum, eklenti şöyle: mesela benim adım Blackixq, bir oyuncu chat'a Blackixq yazdığın da @Blackixq olarak gözüküp çan sesi tarzında bir ses çıkması. Böyle veya benzer bir plugin var mı? Teşekkürler.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Skript ile chatta birisinin adı yazıldığında o kişiye 1.8 de olduğu gibi ekrana yazı yazdırıp bir oyun sesi çaldırabilirsin.

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o biraz fazla can sıkıcı olur her ismini yazdığında çat çat çat rahatsız eder mmorpglerde Discordda hatta bi çok yerde hatta bu forumda bile şu sistem kullanılır ismin başına @ eklersin ve bam chatte daha görünür olur ve kişiye sinyal gider

Blackixq

Ben artık biraz çöktüm albayım.
En iyi cevaplar
1
o biraz fazla can sıkıcı olur her ismini yazdığında çat çat çat rahatsız eder mmorpglerde Discordda hatta bi çok yerde hatta bu forumda bile şu sistem kullanılır ismin başına @ eklersin ve bam chatte daha görünür olur ve kişiye sinyal gider

Sunucu da spam koruması kesinlikle olacağı ve spam koruması olmasına rağmen inat edip tekrar tekrar yazacak olursa yetkililer bir süre susturacaktır.

Anlattığın şey bu mu acaba

Evet, teşekkürler. KONU KİLİT