IceNW | 1.8 | Efsane sunucu geri döndü. | Henüz betada , istekleriniz eklenecek ve değişecektir !

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0

Sunucu IP: IceNW.Batihost.Com
Sürüm: 1.8.X
Sunucu Sitesi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
klenecek

Biz Kimiz ?

Kısaca ben kimim ? Türkiyedeki oyuncular eğlenebilsin , güzel ve kaliteli bir yerde oynayabilsin diye sunucu açmaya çalışan biriyim. Bir ekibim veya güvenebileceğim birisi yok. Kime güvendi isem boş çıktı. Çevremde bilgili bir arkadaşımda yok bu yüzden 10.09.2015 tarihinden bu yana sunucu ile kendim ilgilendim , kuruluşunu , hatalarını çözdüm. Tamamen bana ait bir sunucu. Ha bu arada ismim Kayra . Ondan çalmışım yok bundan çalmışım hikayeleri uydurmadır. İnanmak istiyorsan seni tutan yok ama ^^

Neden Biz ?

6-7 Senedir sunucu işindeyim. Evet , çocukluk yapıp kapattığım , yönetemediğim sunucular oldu haklısınız. Fakat her hatadan ders çıkarmak gerek değil mi ? Yiyemeyeceğim kadar büyük lokma almıyorum artık :) Bir aksilik olmaz ise kapanmama garantisi veriyorum. Kendi zevklerimi ve tecrübemi birleştirerek size bu sunucuyu sunuyorum. İsteklerinizi göz önünde bulunduruyor kaliteli bir ortam sunmaya çalışıyorum. Şimdi yeniden soruyorum. Neden biz olmayalım ? ^^

Sunucudaki Özellikler

Unutmadan Sunucu Henüz Beta Sürümünde. Çoğu şey eklenebilir ve değişebilir. Item kaybi çok büyük bug kullanımı olmaz ise olmayacaktır !
4 GB Ram (arttırılacak)
Sınırsız slot sayısı.
IcePara adındaki kredi sistemimiz. (Yakında)
Kendi ench sistemimiz. (Bakımda !)
Kapanmama garantimiz.
Sınırsız eğlence burada !
Kredi sistemi /kredi

Lapisden çıkabilen Kutsal Para lar.
Özel kutular !
Sunucuda durdukça ödül kazanabilme !

100,000 Lapis kırarak elde edebileceğin IcePara sistemi. (tekrar gelecek)
10.000 Lapis kirarak elde edebilecek kredi sistemi /bak
Otomatik sat sistemi
Kendimize ait faction sistemimiz !
Arsalarda Fly
Blok Kırar isen direk envanterine gelir.
Sadece kendimize özel boss sistemi !
Kendimize özel eventler !

Ve daha fazlası gelip görebilirsin.

Sunucudan Görüntüler

Güncel

malfunction_hehe

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
IceNW kapandığından beri Minecraft'ı bırakmıştım,
başlamama sebep oldun ;/

EDIT: tabi tutmazsa üzülürüm.

Mareşal Ahmet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
klasik diyerlerinden farkı yok haritalar alıntı zaten 30 kişi rahat çekersiniz kolay gelsin -_-

NightHawk99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eskiden tüm sunucuları aynı anda kapatınız sanırım, keşke durum kötüleşince
Factionu ramı az olsada açık bıraksaydınız

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kayra senden umutluyum her zaman bir şeyleri başarmayı hedeflemiş ve ne kadar zorluklarla karşılaşsan da başarmış birisisin. Bu arada eski hesabım @AliOfficial belki tanırsın :)

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
klasik diyerlerinden farkı yok haritalar alıntı zaten 30 kişi rahat çekersiniz kolay gelsin -_-
Teşekkürler.
Eskiden tüm sunucuları aynı anda kapatınız sanırım, keşke durum kötüleşince
Factionu ramı az olsada açık bıraksaydınız
Haklısın.
Kayra senden umutluyum her zaman bir şeyleri başarmayı hedeflemiş ve ne kadar zorluklarla karşılaşsan da başarmış birisisin. Bu arada eski hesabım @AliOfficial belki tanırsın :)
Teşekkürler ^^
Aramıza tekrardan hoş geldin dostum. - @Ragnarak
Hoşbulduuğm ^^

NightHawk99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eski lapisi geri getirmelisiniz bence çok küçük olmuş bu ve pek sevmedim eskisi iyidi çok büyüktü
Bunu tarıyo millet :)

malfunction_hehe

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serveri tamamıyla inceledim öneriler ve bazı betada olması normal olan hataları söyleyeceğim;

-Birkaç şeylerin türkçeleştirilmesi gerek (az önemli).

-Giriş ekranında /gir komutu çalışmıyor /login ile giriliyor ve bunu bilmeyen oyuncular sunucuya tekrardan giremiyor fakat /kayit komutu çalışıyor (çok önemli).

-Serverde birkaç hileli kişiler var Verimlilik 7 ile lapisi felan tarıyor (önemli)

-Serverin bazı warplarında yani haritalarında örneğin edit'de bazı kırılmış bloklar var (az önemli)

-/warps komutunu yasaklamıştınız önceki serverinizde yani /warps yazınca direk /warp ekranı geliyordu onu tekrar yaparsanız iyi olur belki (az önemli).

-KöylüTicaret kazık olmuş onun yerine edit'de kasılanlar çok olucak (az önemli).

-/gorev'e çeşitlilik eklenebilir(ekleneceğini sanıyorum'da hatırlatayım dedim) (az önemli).

-Spawn'da dağların üstüne çıkılıyor ve böylece insanlar harita dışına atlıyor (çok önemli).

-Satılabilen balıklar sınırlı olmuş örneğin pufferfish çıktığında satamıyoruz ve balıkçılığa, tarımcılığa felan zam gelebilir (az önemli).

-Rütbeler ile Rütbe hammadde uyuşmuyor rütbeler farklı fakat rütbe hammaddeyi kapattığınıza göre düzenlenecektir, hatırlatayım dedim (önemli).

-Tabela Repair gelsin çünkü mesela edit aldığımızda ismi bozuluyor itemin örsde tamir edince (önemli).

-Lapis'te rastgele elmas harici şeylerde çıkabilir örneğin zümrüt (az önemli).

-Spawn'da bazı eksik kalmış yapılar var gideriliceğine inanıyorum (önemli).

-Konu tasarımını eleştirmek saçma bence serveri anlatabiliyormu anlatıyor bu bana yeter (az önemli).

-Edit'de obsidyen koymanız saçma olmuş end stone'nin yanına çünkü end stone daha kolay kazılacağı için...(önemli)

-Eskiden otomatik event olurdu 16'şar tane tüm maden bloklarından verirdi(elmas,zümrüt,altın,demir blok) iyi olur gelirse (az önemli).

-Hammadde'de blok konulabiliyor yani kazma yerine (önemli).

-Demin bahsettiğim gibi sunucuda hileliler var paranız felan varsa aac vs. alınabilir (çok önemli).

-Servere ilk girdiğimizde kendimiz kitimizi almak zorunda kalıyoruz otomatik gelebilir kitler (önemli).

-Rütbe kitleri gelebilir (az önemli).

-Rütbeler pahalı olmalı (1 günde kahraman, kurtarıcı olan var) (önemli).

-Çeşitli boss gelebilir şu an 1 tane var ama sanırsam sonradan ekliyeceksiniz (önemli).

-Klan kurmak paralımı anlamadımda servere yeni giren biri direk klan açtı parasız sanırsam paralı yapsanız daha iyi olur (önemli).

-Tavuk eventi en sevilen eventti geri gelsin bence (önemli).

-/warp avci'da spawnerlar çalışmıyor (önemli).

-Bir oyuncu girerse chatte haber versin otomatik (şu an girince boş bir yazı çıkıyor sadece, sanırsam eklenicek.) (önemli).

-Ve sunucu tam sürüme geçtiğinde lütfen düzgün, dürüst olgun ve 15 yaş üstü yetkili alın ve oynama süresine dikkat edin yoksa durum vahim, yetkilerini abuse ederler yani kötüye kullanırlar (çok önemli).

-Kutular çeşitli olsun sadece lapis kutusu varda onla yetinemiyoruz mesela boss anahtarı vardı yanlış hatırlamıyorsam önceden onlar gelebilir (önemli).

En Önemlisi: Server tam sürüme geçtiğinde direk databaseyi silin yani database derken sunucuyu resetleyin her şey sıfırlansın milletin ne yaptığı belli değil beta sürümünde bazı buglar açık olup size söylememiş olabilirler servere kalıcı hasar vermiş olabilir databasesine.