Minecraft Chat Plugini

mR_bestKing

Paket Yapımcısı
En iyi cevaplar
0
Hocam bir kişinin adını yazdığımız zaman sohbette @yazdığımızİsim yeşil bir şekilde yazacak. Yani mesela : Naber emresancar iyimisin yazdığımızda , Naber @EmreSancar(Yeşil bir şekilde) iyimisin. yazıcak https://forum.gamer.com.tr/konu/sk-etiket-sistemi-sesli-bildirim-mesaji.360999/ bu konudaki değil başka bir şekilde olmasını istiyorum plugini varsa atabilirmisiniz. veya skripti hangisi olursa.

Ataberkia

En iyi cevaplar
0
Kod:
on chat:
    loop all players:
        if message contains "%loop-player%":
            replace all "%loop-player%" with "&a@%loop-player%" in the message

mR_bestKing

Paket Yapımcısı
En iyi cevaplar
0
Kod:
on chat:
    loop all players:
        if message contains "%loop-player%":
            replace all "%loop-player%" with "&a@%loop-player%" in the message
hocam böyle olunca chatta renkler hep yeşil oluyor @%loop-player% sonuna &f yapıncada normal yazı renkleri beyaz oluyor sadece etiketi yeşil oluyor yani oyuncular yazdığında aynı yazı rengine devam etmesi nasıl olacak düzenlermisin?

R

RealyRevenGe

Ziyaretçi
hocam böyle olunca chatta renkler hep yeşil oluyor @%loop-player% sonuna &f yapıncada normal yazı renkleri beyaz oluyor sadece etiketi yeşil oluyor yani oyuncular yazdığında aynı yazı rengine devam etmesi nasıl olacak düzenlermisin?
& işaretini ve sağindaki yaziyi sil mobildeyim atamadim ama yapamazsan düzenlerim

mR_bestKing

Paket Yapımcısı
En iyi cevaplar
0
& işaretini ve sağindaki yaziyi sil mobildeyim atamadim ama yapamazsan düzenlerim
hocam demek istediğim etiket şeklo yeşil olsun gerisi yetkilierin aynı yazısı olsun demek istiyorum. yani oyuncu beyaz yeşil etiketten sonra beyaz yazması kurucuda yazı rengi kırmızı etiket yine yeşil olacak sonrasıda kurucunun yazı rengi olacak işte kırmızı bunu tüm gruplarda olması lazımda nasıl olacak bi el atsanız acil lazım da. lütfen..

R

RealyRevenGe

Ziyaretçi
Ha ben yanlış anlamışım sen şeymj istiyorsun kurucuyu etiketleyince oyuncuda olsa kırmızi moderatörü etiketmeyen vipde olsa yeşil yazicakmi nicki yoksa bu komutu kullanan kurucu ise birini kırmızi olarak moderator etiketlerse yeşil olarak etiketleyecekmi

mR_bestKing

Paket Yapımcısı
En iyi cevaplar
0
Ha ben yanlış anlamışım sen şeymj istiyorsun kurucuyu etiketleyince oyuncuda olsa kırmızi moderatörü etiketmeyen vipde olsa yeşil yazicakmi nicki yoksa bu komutu kullanan kurucu ise birini kırmızi olarak moderator etiketlerse yeşil olarak etiketleyecekmi
yok hocam o da değil oyuncular mesela kendi aralarında konuşurken birbirlerinin isimlerini kullanıyolar yeşil renk ile o isim etiketleniyor o etiketlenen isimden sonra yazı rengi yeşil oluyor ama benim istediğim şu oyuncunun veya başka grupların kendi yazı renkleri de etiketten sonra yazılan yazıdada yazılsın anlatamadım yine sanırm karışık konuştum :D

Cofftee

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ya ne scriple uğraşıyorsunuz chatyardımcısı plugini yazın çıkıyor indirin atın yetkili chat var duyuru var sohpet silme kapatma bahsetme var oyuncu ismini yazınca chata @ böyle gidiyor ekranda yazı çıkıyor ne uğraştınız