Armağan mı ?

Ya siz hangisisiniz.

• Korkanlardan

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bekleyenlerden

Kullanılan: 6 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kimilerinin ağzına almaktan dahi rahatsız olduğu bir kelime. Neden peki ? Hayatın parçasıdır aslında. Neden insanın doğması normal karşılanırken o garipsenir ? Aslında belki de bir kurtuluştur ha ? Her gün "acaba yarının kaygısına" sahip olmamak bence en büyük armağanlardan biri olabilir. Düşünsenize bütün sorumluluklarınız kalkıyor ve kelimenin tam anlamıyla özgür oluyorsunuz. Bebekken ve çocukken dahi olamadığınız kadar özgür. O zaman neden
korkarsınız a dostlar ?

Sessiz Gemi
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.
Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu!
Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez ki giden sevgililer dönmeyecekler.
Birçok gidenin her biri memnun ki yerinden,
Birçok seneler geçti; dönen yok seferinden.
-Kemal Beyatlı

Biliyorum, biliyorum yine melankolik şeyler ama bende böyleyim. :)

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam sizi bir efkârlı gördüm sanki. Korkarak bir şey elde edemem ama ilerlemeye devam edersem ya kazanıcam ya kaybedicem derim. Beklersem de neler olup bittiğini analiz edebilir ona göre hareket edebilirim. (Bilmiyorum konuyla ilgili mi konuştum)

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hocam sizi bir efkârlı gördüm sanki. Korkarak bir şey elde edemem ama ilerlemeye devam edersem ya kazanıcam ya kaybedicem derim. Beklersem de neler olup bittiğini analiz edebilir ona göre hareket edebilirim. (Bilmiyorum konuyla ilgili mi konuştum)
Yok bu benim genel halim, efkarlı değilim. Özel herhangi bir şey yok. Sadece düşüncelerimi yazmak istedim o kadar.

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok bu benim genel halim, efkarlı değilim. Özel herhangi bir şey yok. Sadece düşüncelerimi yazmak istedim o kadar.
Böyle görünce şimdi akşamları whatsappda arkadaşlarımın paylaştığı durumlara benzettim :D Saat 19:00 dan sonra durumlar efkarlanmaya başlyordu.

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beklemek her şeyi su gibi yavaşça kıyısında sürükler. [Pahalı çocuklara iyi günler.]

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
tam beni tarif ettin he tabi onun yüzünden üniversite sınavından 2 kez kaldım (ilkinde okulu gram umursamıyodum hatta üni sınavının ne olduğunu bile bilmiyodum 2.sinde puan yetmedi .s) pişman mısın diye sorarsan kesinlikle hayır en azından ruhsuz değilim ve iyi bi hayalimde var. şu an 3.raunda hazırlanıyorum bu sefer dağıtıcam orayı xD