[1.8] Mc.TartarusCraft.Net | TNT | Cadı | Sanal Market | Spawnerler | Aksiyon

chance

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhabalar;

Sunucunuzu 04.03.18 15:00-15:30 arası ziyaret ettim.Sunucunuz gayet güzel ancak bazı eksikler var.

İlk olarak haritalarınız güzel ancak her yerde aynı ağacın bloklarını değiştirip kullanmanız biraz sıkmış.
İkinci olarak; Feather gereğinden fazla sade olmuş biraz renklendirme yapılabilir.
Üçüncü olarak; Sunucunuzda bazı kısımlar İngilizce kalmış bunlar düzeltilebilir.Ayrıca /feed bir klan komutu olmamasına rağmen yazdığınızda klan komutudur ve sadece ormanda kullanabilirsiniz diyor.
Sunucu başlığı biraz ilgi çekici olmalıdır sizinki biraz pasif kalıyor.
Bir de sormak istediğim bir konu var sunucu Factions neden spawnerler kullanıyorsunuz ?
Sunucuda ben varken siz aktif değildiniz Rehber ile görüştüm.Ancak OnurAkbulut diye bir sanırım yetkili vardı ve normal bir şekilde yapıcı eleştiriler yapmış olmama rağmen biraz sert davrandı yetkililerinizi bu hususta uyarabilirsiniz.

Konunuza gelecek olursak;

Konunuzda sistemler hakkında pek bilgi vermemişsiniz. Ancak konunun düzenlemesi ve tasarımlar güzel.
Ayrıca bir bölümde 'Özgün Yazılımlar' demişsiniz ben pek özgün bir yazılım göremedim.

Bunlar düzenlendiği şekilde sunucunuz daha iyi olacaktır. Tabi ki bakmaya zamanım olmadı pek ben sadece gözüme çarpanları söylemek istedim.

Umarım sunucunuz belirli bir ortalamanın üzerine gelir. İyi Çalışmalar.

Salvator

play.tartaruscraft.net Minecraft MMORPG
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhabalar;

Sunucunuzu 04.03.18 15:00-15:30 arası ziyaret ettim.Sunucunuz gayet güzel ancak bazı eksikler var.

İlk olarak haritalarınız güzel ancak her yerde aynı ağacın bloklarını değiştirip kullanmanız biraz sıkmış.
İkinci olarak; Feather gereğinden fazla sade olmuş biraz renklendirme yapılabilir.
Üçüncü olarak; Sunucunuzda bazı kısımlar İngilizce kalmış bunlar düzeltilebilir.Ayrıca /feed bir klan komutu olmamasına rağmen yazdığınızda klan komutudur ve sadece ormanda kullanabilirsiniz diyor.
Sunucu başlığı biraz ilgi çekici olmalıdır sizinki biraz pasif kalıyor.
Bir de sormak istediğim bir konu var sunucu Factions neden spawnerler kullanıyorsunuz ?
Sunucuda ben varken siz aktif değildiniz Rehber ile görüştüm.Ancak OnurAkbulut diye bir sanırım yetkili vardı ve normal bir şekilde yapıcı eleştiriler yapmış olmama rağmen biraz sert davrandı yetkililerinizi bu hususta uyarabilirsiniz.

Konunuza gelecek olursak;

Konunuzda sistemler hakkında pek bilgi vermemişsiniz. Ancak konunun düzenlemesi ve tasarımlar güzel.
Ayrıca bir bölümde 'Özgün Yazılımlar' demişsiniz ben pek özgün bir yazılım göremedim.

Bunlar düzenlendiği şekilde sunucunuz daha iyi olacaktır. Tabi ki bakmaya zamanım olmadı pek ben sadece gözüme çarpanları söylemek istedim.

Umarım sunucunuz belirli bir ortalamanın üzerine gelir. İyi Çalışmalar.

Öncelikle Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.
1. Şu Ağaç Meselesine Bakarsak Çok Hoşuma Giden Bir Ağaç Olduğu İçin Onu Kullandım. Zaten Kimselerde Bi Ağacı Çekiştircek Değildi Bugüne Kadar :)
2.FeatherBoard'ı Bilerek Sade Yaptık Amacımız Sade Rahat Bir Faction İnsanın Gözünü Alan Reklerle Aldatmak Değil :)
3.Hemen Hemen her şey Türkçe Zaman Zaman Atladığımız Yerleride Düzeltiyoruz.
4./feed Konusuna Gelirsek O Tarzda Komutları Eklemedik Zaten Pekte Gerekmiyor Faction Komutu Olmadığını Biliyorum Yazılımsal Bir Hatadır Düzeltilir.
5.Başlığımız Bende Gayet Şık,Sade :) İlgi Çekici Herhangi Birşeyede Gerek Yok Bizi Bilen Biliyor :)
6.Spawner Konusuna Gelirsek Normal Spawnerler Değil Özgün Derken Bunlardan Bahsediyor Farklı Düşen Eşyalar Mevcut.
7.OnurAkbulut Rehber Değildir Sunucumuzdan Bir Oyuncu Sadece. Çok Balta Vurmak İsteyen Kişiler Olduğu İçin Şu Aralar Sunucumuza Biraz Sert Çıkışmış Olabilir Ama Ağır Cümleler Savuşturmamıştır. Yinede Oyuncum Adına Özür Dilerim Burası Bir Sunucuya Kıyasla Bir Topluluktur, Herkes Birbirini Ve Bulunduğu Yeri Korur Doğal Olarak.
8.Konumuzda Bazı Sistemleri Ele Aldıkki Burdan Gördüklerinin Aksine Süprizlerle Karşılaşsın Daha Çok Eğlensin.
9.Özgün Yazılımdan Kastım Ufak Bir Örnek Vereyim Örste Eşyalara Renkli İsimler Verebilmek,Spawnerlerdeki Drop Olayları,Tnt İçin Yapılan Özel Ayarlar vb. Süpriz Olarak Sakladığımız Kısımlar Zaten Bir Faction Sunucusunu Ne Kadar Farklı Bir Boyuta Getirebilirsinki :) Amacımız İnsanları Eğlendirmek Günlük Ortalama 35-40 Kişiyi Eğlendirebiliyorsak Bu Bize Yeter Ama Bu Değildirki Daha Farklı Şeyler Yapamayız Oyuncularım İster Ben Yaparım 3 Yıldır Böyle Bu Düzen Tekrar Yorumun İçin Teşekkür Ederim Yapıcı Eleştiri Ne Zaman Gelir Diye Bekliyordum Cevap Vermek İçin İyi Forumlar :)

güncel

mCoNGRaTz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Emek vererek yapılan bir sunucu, mapleriniz güzel birçok oyuncunun oynucağı bir sunucu.
Başarılar..

xethapvp

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Güzel bir sunucu başarılarınızın devamını cidden düşünülmüş ve iyi tasarımlarıyla hayran bırakmış bir sunucu:) ben Thrald

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzda eskiden oynuyordum arkadaşlarımla beraber hatta video bile çekmiştim fakat şifremi unuttum. Hesabım premium hesaptır nickim ise TReaperTR acaba şifremi sıfırlayabilme imkanınız var mı ?

Salvator

play.tartaruscraft.net Minecraft MMORPG
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzda eskiden oynuyordum arkadaşlarımla beraber hatta video bile çekmiştim fakat şifremi unuttum. Hesabım premium hesaptır nickim ise TReaperTR acaba şifremi sıfırlayabilme imkanınız var mı ?
Evet Hatırladım Güzel Videoydu Like Attık :) Özelden Atıyorum Şifrenizi. Oyuna Girince Değiştirirsiniz.

güncel+++

güncel++