SpaceX & Tesla Facebook Sayfası

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Gamer Topluluğu
PBK9Pt.png

SpaceX ve Tesla şirketlerinin kurucusu ve sahibi olan Elon Musk Mars ile ilgili projeleriyle gündemden düşmüyordu. Geçen gün ise "Facebook'unu Sil" diye oluşturulan bir kampanya sonrası Tesla ve SpaceX sayfasını kapattı.
Hatta silmesini söyleyen de bir Türk:)

Kampanyanın başlatılma sebebi ise Facebook'un kullanıcı bilgilerini reklam yapılabilmesi için bazı şirketlere sattığı iddialarıydı. Facebook'un bu ihlalinden sonra sosyal medyalar üzerinden Facebook Hesabını Kapat diye kampanyalar başlatıldı ve birçok kişi Facebook hesabını kapatmaya başladı. Elon Musk ise Facebook sayfalarının olduğundan haberi bile yoktu.

Birçoğumuz interneti öğrenip bilgisayar kullanmaya başladığımızda ilk öğrendiğimiz şey Facebook'tur heralde. Büyük bir sosyal medya topluluğu... Yapmış olduğu ihlal sonucu her geçen gün hisselerini ve değerini kaybetmekte, çökmekte.

Zx7Vri.jpg

Konuşma;

Brian Actor: Zamanı geldi #FacebookuSil
Elon Musk: Facebook Ne ?
Serdarsprofile: Eğer Adamsan SpaceX Facebook sayfasını silersin.
Elon Musk: Facebook sayfasının olduğundan haberim yoktu. Yapacağım.

Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir ?

Son düzenleme:

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yıllardır olan bir şey, o kadar kanıdı da var hala gelmiş iddiaları diyorsunuz :/
Cambridge üniversitesinin yapmış olduğu araştırma sonucu 50 milyon kullanıcının kullanıcı bilgileri satılmış bunun üzerine Zuckerberg İngiltere Parlementosu tarafından ifade vermeye çağırıldı. Bu olay sosyal medya üzerinden yayılmaya başladı geçen günlerde bu yüzden şu an gündemde :/

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Neden Türkçe çevirisini yapmadın?
Not: İngilizce bilmediğimden değil, diyaloğu anlamayanlar olabilir diye.

Prisma

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yararlı Bir Konu Fakat Konu Düzeninizi Daha'da Geliştirebilirsiniz.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Zamanında MSN'i bırakıp Facebooka geçmeye zorlanmak bana çok koymuştu. İlk zamanlarında eğlendiriyordu da ama sonradan ortam bozulunca birçok insan gibi ben de ayrıldım.
Hadi ortamdan şikayetçi değilsiniz diyelim, Messenger uygulamasını facebook uygulamasından ayırmışlar, ikisi de birbirinden performans özürlü uygulamalar, kullanılacak gibi değiller zaten. Ölsünler de kurtulalım.

Bilgileri satma muhabbeti tahmin edilebilir bir şeydi, şaşırmadım. Ama suç sayılabileceğini sanmıyorum, sonuçta başkalarının görmesini istemediğimiz şeyleri sosyal medyaya taşımayız değil mi? Sadece etik olmadığından bu tepki.

Siz bu konuyu kalın fontlarla baltalamadan önce gayet iyiydi bana kalırsa. Konu düzeninde sıkıntı yok.

iyi forumlar

Son düzenleme:

byElysion

fara á brott með víkingum, standa upp í stafni
Emekli
En iyi cevaplar
59
Konu Dışı - Genel bölümüne açılmış bir konu ve düzeni gayet iyi. Önce kendi konularının düzenini geliştirmelisin bence.

Fakat bu bilgi satma olayını sadece Facebook yapmıyor birçok firma yapıyor zaten bunu. Ben MUDO'ya 1 kez bile giriş yapmadığım halde bana mesaj atıyorlar. Yani sen x sitesine girip kayıt yapıyorsun o site senin bilgilerini başka bir siteye satıyor.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Çok değil 2 ay öncede ortaya böyle bir şey çıkmıştı. Telefonların mikrofonlarından sohbetleri dinleyip sohbete göre reklam çıkarması ile ilgiliydi. Ondan sonra güven kalmadı zaten.