WinnerCraft OPSkyblock /1.8X/ Alımlar Açıldı!!

ParaParios

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Serverimizde Bir Kaç Kişi Eksik Bulduk Rehber,Reklamcı,Builder,Admin Olmak Üzere Bilgili Kişileri Almaktayız :) Forumu Doldurunuz
Ad=
Soyad=
Yaş=
İletişim Adresin=
Sana Neden Güvenelim=
Neden Biz=
Senden Nasıl Emin Olalım=
Bunları Cevaplamanız Yeterlidir.
Hangi Yetki İstiyorsunuz=
WinnerCraft.mcnetwork.me

Son düzenleme:

Trace22warrior

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım=Burak
soy isim=yılmaz
yaş=12
iletim adresi=Discord var ismimi sonra atarım
sana neden güvenelim=güvenilir birisi olmasaydım buraya gelmezden bu soruları cevaplamazdım
neden biz=sizin formunuz ilgimi çekmişti
sana nasıl güvene biliriz=birçok sw de oynadım hepsindede saygiliydin bnden bu konuda hiç şüpeniz olmasın

ParaParios

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adım=Burak
soy isim=yılmaz
yaş=12
iletim adresi=Discord var ismimi sonra atarım
sana neden güvenelim=güvenilir birisi olmasaydım buraya gelmezden bu soruları cevaplamazdım
neden biz=sizin formunuz ilgimi çekmişti
sana nasıl güvene biliriz=birçok sw de oynadım hepsindede saygiliydin bnden bu konuda hiç şüpeniz olmasın
Hangi YETKi İstemektesiniz

leosharn

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad=Furkan
Soyad=Özdemir
Yaş=15
İletişim Adresin=Discord var NgiN[Furkan/15]
Sana Neden Güvenelim=Guvenilirliğim dürüstlüğümün temeline dayanmaktadır şuana kadar en ufak 1 ihanet yapmış bulunmamaktayım.
Neden Biz=Her zaman en iyiden başlamak gerekmez bu yolda size yardım etmek isterim
Senden Nasıl Emin Olalım=aşşağı yukarı 6 serverda yetkili olarak bulunmaktayım yardım severimdir tanıyınca seveceksinizdir zaten

ParaParios

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad=Furkan
Soyad=Özdemir
Yaş=15
İletişim Adresin=Discord var NgiN[Furkan/15]
Sana Neden Güvenelim=Guvenilirliğim dürüstlüğümün temeline dayanmaktadır şuana kadar en ufak 1 ihanet yapmış bulunmamaktayım.
Neden Biz=Her zaman en iyiden başlamak gerekmez bu yolda size yardım etmek isterim
Senden Nasıl Emin Olalım=aşşağı yukarı 6 serverda yetkili olarak bulunmaktayım yardım severimdir tanıyınca seveceksinizdir zaten
Servere Bekleriz.