sövüp banlamak mıAlım malım yok sövüp banlıyolar
Alım falan yok dediğim gibi. adamlar rastgele şeyler sorup bilemeyeni banlıyolar. gerçi adam demek de suç da. bu arada yaşın büyük diye dalga geçmeye hakkın yok yeteri kadar olgunum erkeklerden önce ergenliğe giren bir türk yapısı var ve siz daha 17 18 yaşınızda tamamladığınız olgunluğu ben 14 yaşında bile tamamlamış olabiliyorum.sövüp banlamak mıoda iyimiş alım için gelip alınmayıp sağa sola saldırmak da iyi bir olgunluk örneği.
şu an fazla önemsedim bu postunu (!)Alım falan yok dediğim gibi. adamlar rastgele şeyler sorup bilemeyeni banlıyolar. gerçi adam demek de suç da. bu arada yaşın büyük diye dalga geçmeye hakkın yok yeteri kadar olgunum erkeklerden önce ergenliğe giren bir türk yapısı var ve siz daha 17 18 yaşınızda tamamladığınız olgunluğu ben 14 yaşında bile tamamlamış olabiliyorum.
Edit: ayrıyeten yetkili olduğum sunucu var muhtaç değilim. eğer amacım öyle bir şey olsaydı sunucum olmazdı. şimdilik kapalı. parasını ödeyemedik. önceki formlara bakarsan ip görebilirsin :alay::alay::alay::alay:
sunucu 7/24 açık neresi kapalı dostum?Server kapalı baya iyisiniz.![]()