SkyTr Yetkililerini Bekliyor İP: 46.20.1.98:1164 sw axtir dir

Kursat_Bey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İP: 46.20.1.98:1164
sadece rehber ve reklamcı alımı vardır

Son düzenleme:

ismailszr43

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
efe kardeşim ben ExNephilim bak servere biraz baksan lütfen bak glox mı neydi onla furkan mc mi ne beni banladılar bende onları banlıcaktım opumu aldılar bak sana laf ettiler sonra hava fln attılar beni tehdit ettiler beni banladılar her önüne geleni alma çoluk çocuğu alıyorsun efe banımı kaldır konuşalım sen köydemisin öyle dedi ama dogrumu bilmiyom sınıf arkadaşınmış senin doğrumu glox mı ne

Dnz16

Marangoz
En iyi cevaplar
0
whitelist ekle nick: kevinplays

efe kardeşim ben ExNephilim bak servere biraz baksan lütfen bak glox mı neydi onla furkan mc mi ne beni banladılar bende onları banlıcaktım opumu aldılar bak sana laf ettiler sonra hava fln attılar beni tehdit ettiler beni banladılar her önüne geleni alma çoluk çocuğu alıyorsun efe banımı kaldır konuşalım sen köydemisin öyle dedi ama dogrumu bilmiyom sınıf arkadaşınmış senin doğrumu glox mı ne
kardeş bir server için ağlama be link atıyım videoyu izle sende böle sw kur al link
:

ismailszr43

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
banımı kaldırırmısınız ben kendime server aççam gibi ama kaldırında açmıyım

whitelist ekle nick: kevinplays

kardeş bir server için ağlama be link atıyım videoyu izle sende böle sw kur al link
:
neden aglıyımki aglamıyorum kardeş ama parasız serverler onlar nolacakki :) zaten kendime server aççam

ben exnephilim moddum banımı kaldırırmısın