AliKAynakk
Yalnızlık mı? Kralı bende...
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaslar Acil "Sureli Vip" Skripti Gerekiyor Biriniz Alinti Yapmadan Kodlayabilirmi?
command /surelivipver [<player>] [<text>]:
trigger:
if player has permission "sureli.vip.ver":
permission message: "Bu komutu kullanmaya yetkiniz yoktur!"
if arg 1 is not set:
send "&6Komut Kullanımı: &e/surelivipver -nick- -vip-" to player
stop
if arg 2 is "vip":
send "&e%arg 1% &6isimli oyuncumuz &bVIP &6olmustur.." to player
send "&e%player% &6isimli yonetici kisi seni &bVIP &6ya" to player
execute console command "manuadd %arg 1% VIP"
wait 14 days
execute console command "manuadd %arg 1% Default"
send "&e%arg 1% &6isimli oyuncunun VIP süresi bitti." to player
Başka bir yerden aldım umarım işine yarayabilir.
Kod:command /surelivipver [<player>] [<text>]: trigger: if player has permission "sureli.vip.ver": permission message: "Bu komutu kullanmaya yetkiniz yoktur!" if arg 1 is not set: send "&6Komut Kullanımı: &e/surelivipver -nick- -vip-" to player stop if arg 2 is "vip": send "&e%arg 1% &6isimli oyuncumuz &bVIP &6olmustur.." to player send "&e%player% &6isimli yonetici kisi seni &bVIP &6ya" to player execute console command "manuadd %arg 1% VIP" wait 14 days execute console command "manuadd %arg 1% Default" send "&e%arg 1% &6isimli oyuncunun VIP süresi bitti." to player
Üstte de belirttiğim gibi, başka bir yerden aldım. Denemedim, denemeden bir şey söylemek pek mantıklı olmaz.Bunun Çalışacağını Düşünenler Var Mı Yaa
Sunucu 14 gün açık durmayacağı için çalışmayacaktır.Başka bir yerden aldım umarım işine yarayabilir.
Kod:command /surelivipver [<player>] [<text>]: trigger: if player has permission "sureli.vip.ver": permission message: "Bu komutu kullanmaya yetkiniz yoktur!" if arg 1 is not set: send "&6Komut Kullanımı: &e/surelivipver -nick- -vip-" to player stop if arg 2 is "vip": send "&e%arg 1% &6isimli oyuncumuz &bVIP &6olmustur.." to player send "&e%player% &6isimli yonetici kisi seni &bVIP &6ya" to player execute console command "manuadd %arg 1% VIP" wait 14 days execute console command "manuadd %arg 1% Default" send "&e%arg 1% &6isimli oyuncunun VIP süresi bitti." to player
Baltalaman çok yanlış.Sunucu 14 gün açık durmayacağı için çalışmayacaktır.Telefonda olduğum için şu an düzenleyemiyorum. Söyleyeyim dedim.
Ölü olsa bile canım skriptim işe yarayacaktır, arkadaş söylemiş zaten.Forumda Var Bakarsan Bulabilirsin
https://forum.gamer.com.tr/konu/bsk...en-gelistirildi-sorunsuz-v1-2-1.373814/unread