ben 1 yıl aradan sonra tekrar döndüm yeni sayılır çok fazla olmadı, skypem live:batuhanminetr ekleyip bana luckperms de yardımcı olabilirmisiniz.[05:01:55] [Server thread/ERROR]: Could not load 'plugins\FarmProtect.jar' in folder 'plugins'
org.bukkit.plugin.InvalidDescriptionException: Invalid plugin.yml
plugin spigot için olmaya bilir veya plugin.yml yanlış yazılıp/düzenlenmiş olabilir.
Ek olarak 1-2 tavsiye vericem
eski sürüm minecraft ile açmayı bırakırsanız daha iyi olur spigot eski sürümlere pek destek vermiyor
Groupmanager ve Essentials desteklenmeyi bıraktı bu sürümlerdeki genel olarak port version onun yerine daha stabil yeni(size göre) pluginler kullanmanızı tavsiye ederim şahsen yetki plugini olarak luckperms kullanıyorum
hepsi tek tek güncellendi.Guncel plugin yok yada çakışıyorlar.
size güveniyorum skypemi eklerseniz sevinirim live:batuhanminetrSende Çok Fazla Gerek Siz Plugins Ola Bilir Ve Sunmcuda Kaldıra mıyor ola bilir Ozaman Plugin Listesini Atarsan Sana Yardım Ede Bilirim
bu yazdığın pluginlerin içinden biri yüzündenmi sunucu çöküyor ?En üstteki screenshotu ssi atarken internetiniz bağlımıydı? Metrics bağlantısı vs. vs. zaman aşımına uğradığı için kapandı diyor.
Not: Essentials TeamCity mi? AlphaChest mi? LetItRain? iconomy? PlotMe? CombatLog?
bu saydıklarımın hepsini silin
EssentialsX PlayerVaultsX(ücretli) SaneEconomy veya essentialsxin default ekonomisi plotsquared ve pvpmanager veya combatlogx kullanın.
DipNot: Kapanmanın essentialsle en ufak bir alakası yok
hepsi tek tek pluginler güncellendi.4GB Ram O Pluginlere Yetmez Söyleyeyim. Ayrıca Plugin Sürümlerin Güncel Değil. Değiştirmeyi Deneyebilirsin.
dün giremedim bugün bakıcamSorun hala devam ediyormu ?