Hologram Display Script'i Yardım!

Prisma

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Hologram Display Script'i lazim ama nasıl dersenizde ;

2018-04-07_18.01.51.png

Böyle Olucak ama, Orda Event Saati yazcık ve güncel olucak böyle bir script mümkünmüdür ?

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Peki Böyle Bir Scripti Yapabiliyorsanız Bana Atabilirmisiniz ?
Maalesef, uğraşamayacağım kadar uzun.
Eğer kendin yapmak istersen şu şekilde;
Öncelikle Maden eventi alanındaki lapis, elmas ve zümrüt sayılarını bilmelisin(bunu kodla bulabilirsin ama loop block kastırır)
daha sonra her maden adlı wg de lapis kırıldığında lapisler değişkeninden 1 silmelisin, elmas ve zümrüt için de aynısını yapmalısın.
Buraya kadar tamam, sıra yüzde hesaplamada
Elmas,Zümrüt ve Lapis sayılarını biliyorsun bunların hepsi blokların toplam sayısı yapman gereken işlem şu şekilde:
100 * (ZümrütlerinSayisi/ToplamBlokSayisi)
Bu formülle Zümrüt'ün % kaç olduğunu bulabilirsin ve bunu tüm madenler için yaparsın.
Daha sonra hologramla belli bir yere yazdırırsın.

Prisma

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Maalesef, uğraşamayacağım kadar uzun.
Eğer kendin yapmak istersen şu şekilde;
Öncelikle Maden eventi alanındaki lapis, elmas ve zümrüt sayılarını bilmelisin(bunu kodla bulabilirsin ama loop block kastırır)
daha sonra her maden adlı wg de lapis kırıldığında lapisler değişkeninden 1 silmelisin, elmas ve zümrüt için de aynısını yapmalısın.
Buraya kadar tamam, sıra yüzde hesaplamada
Elmas,Zümrüt ve Lapis sayılarını biliyorsun bunların hepsi blokların toplam sayısı yapman gereken işlem şu şekilde:
100 * (ZümrütlerinSayisi/ToplamBlokSayisi)
Bu formülle Zümrüt'ün % kaç olduğunu bulabilirsin ve bunu tüm madenler için yaparsın.
Daha sonra hologramla belli bir yere yazdırırsın.
Hayır. Suan Bana Lazım Olan Spawnda Event'e kac dk kaldı gibisinden bir script

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İki köşe koordinatı arasındaki aralıkları alıp 1 ekleyip aralıkları çarptığında prizmanın içindeki toplam blok sayısına erişebilirsin.
Ona göre % ile ölçeklendirebilirsin.
Yükseklik y yi hesaba katmayı unutma :)

Exqarr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hepsini teker teker yazmalısınız. Yani mesela /eventsaati diye bir skript yapmalısın {event.saati} gibi bir olay eklemelisin buda senin koyduğun süreyi baştan saymalı. Ondan sonra hologram'a değişkeni eklemelisin. Yapıcaktım ama uzun süreceği için uğraşmıyorum

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hepsini teker teker yazmalısınız. Yani mesela /eventsaati diye bir skript yapmalısın {event.saati} gibi bir olay eklemelisin buda senin koyduğun süreyi baştan saymalı. Ondan sonra hologram'a değişkeni eklemelisin. Yapıcaktım ama uzun süreceği için uğraşmıyorum
Saymak amatörlerin işidir direkt olarak date kavramı üzerinden zaman çekilebilir.