Evet yapılabilir
Peki Böyle Bir Scripti Yapabiliyorsanız Bana Atabilirmisiniz ?Evet yapılabilir
Maalesef, uğraşamayacağım kadar uzun.Peki Böyle Bir Scripti Yapabiliyorsanız Bana Atabilirmisiniz ?
Hayır. Suan Bana Lazım Olan Spawnda Event'e kac dk kaldı gibisinden bir scriptMaalesef, uğraşamayacağım kadar uzun.
Eğer kendin yapmak istersen şu şekilde;
Öncelikle Maden eventi alanındaki lapis, elmas ve zümrüt sayılarını bilmelisin(bunu kodla bulabilirsin ama loop block kastırır)
daha sonra her maden adlı wg de lapis kırıldığında lapisler değişkeninden 1 silmelisin, elmas ve zümrüt için de aynısını yapmalısın.
Buraya kadar tamam, sıra yüzde hesaplamada
Elmas,Zümrüt ve Lapis sayılarını biliyorsun bunların hepsi blokların toplam sayısı yapman gereken işlem şu şekilde:
100 * (ZümrütlerinSayisi/ToplamBlokSayisi)
Bu formülle Zümrüt'ün % kaç olduğunu bulabilirsin ve bunu tüm madenler için yaparsın.
Daha sonra hologramla belli bir yere yazdırırsın.
Kardeş Skript Değil O Plugin İstersen AtabilirimHayır. Suan Bana Lazım Olan Spawnda Event'e kac dk kaldı gibisinden bir script
Saymak amatörlerin işidir direkt olarak date kavramı üzerinden zaman çekilebilir.Öncelikle hepsini teker teker yazmalısınız. Yani mesela /eventsaati diye bir skript yapmalısın {event.saati} gibi bir olay eklemelisin buda senin koyduğun süreyi baştan saymalı. Ondan sonra hologram'a değişkeni eklemelisin. Yapıcaktım ama uzun süreceği için uğraşmıyorum
Tamam. Atarsanız Sevinirim.Kardeş Skript Değil O Plugin İstersen Atabilirim
Teşekkürler.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Buyur