"Using an ID instead of an alias is discouraged and will likely not be supported in future versions" Hatası

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir skriptim var, ve bu skriptte "Using an ID instead of an alias is discouraged and will likely not be supported in future versions " hatası alıyorum. Sunucu Sürümüm PaperSpigot 1.8, Skripti özelden atabilirim sadece yardımcı olacaklar mesaj bırakabilir mi?

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Bu, herhangi bir Skript'de item adı yerine id'sini kullandığınız için gelir. Minecraft'ta da bildiğiniz gibi /give <id> yazınca 1.7 vb. sürümlerde aynı şeyi der, fakat son sürümlerde bu kaldırılmış, yerine minecraft:itemadı eklenmiştir. Skript'de aynen bunun gibi bunu bildiriyor. Skript'in ileriki versiyonlarında ID'ler desteklenmeyecek, lütfen adları kullanmaya başlayın tarzı bir şey diyor. Eğer güncellenmeye devam eden bir Skript sürümü kullanmıyor isen bu uyarıyı göz ardı edebilirsin.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1.13 de tamamen kaldırılacak, zaten ID ve data value kullanıp Skriptin kötü görünmesine ihtiyacın olmaz.

AntikFaction

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu, herhangi bir Skript'de item adı yerine id'sini kullandığınız için gelir. Minecraft'ta da bildiğiniz gibi /give <id> yazınca 1.7 vb. sürümlerde aynı şeyi der, fakat son sürümlerde bu kaldırılmış, yerine minecraft:itemadı eklenmiştir. Skript'de aynen bunun gibi bunu bildiriyor. Skript'in ileriki versiyonlarında ID'ler desteklenmeyecek, lütfen adları kullanmaya başlayın tarzı bir şey diyor. Eğer güncellenmeye devam eden bir Skript sürümü kullanmıyor isen bu uyarıyı göz ardı edebilirsin.
1.13 de tamamen kaldırılacak, zaten ID ve data value kullanıp Skriptin kötü görünmesine ihtiyacın olmaz.
Sorun bumu bilmiyorum ama benim skriptim spawner skripti, belirlediğim optionslarda elmas blok mesela &4Elmas Blok, named yerine {@elmasblok} yazıyorum &4Elmas Blok yazması yerine {@elmasblok} yazıyor anlayamadım

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Options kullanımı şöyledir:

Kod:
options:
    isimli: named "&4Elmas Blok"

command /givediablock:
    trigger:
        give 1 diamond block {@isimli} to player

Anlamışsındır umarım :)