op Sky block alımları ( Skriper Pluginer Admin Mod Rehber )

xTurkeyGameRx

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
konu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilitkonu kilit

Son düzenleme:

arda147896325

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adın:Arda
Yasın:16
İstediğin Yetki : Baş Admin veya admin
Bİlgilerin :Komut bilgim minecraft ustam
Serveri Trollermisin : hayır
Serveri Çökertirmisin : hayır
Aternos Serveri Geliştirebilirmisin : evet çok bilgim var

YavuzSelimBaba52

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alındınız Server Açık Gelebilirsiniz
ip nedir acaba
[automerge]1523955623[/automerge]
ip atarmısın gelelim
[automerge]1523955710[/automerge]
Adın:yavuz selim
Yasın: 12
İstediğin Yetki : admin yada builder
Bİlgilerin :komut bilgim iyidir yardım ederim
Serveri Trollermisin :hayır
Serveri Çökertirmisin :hayır
Aternos Serveri Geliştirebilirmisin :evet benim için aternos da olsa paralıda olsa farketmez yardım ederim

Son düzenleme:

LyCrahs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Forumu Geliştire Bilirsin. ''sayesinde'' Sayenizde Olmalıdır. Dikkat Edin.''öncelikler'' Öncelikle Olmalıdır.''skriper'' Skripter Olmalı. ''Form'' Forum Olmalıdır. Çok Büyük Hatalarınız Var Dikkat Ederseniz Mutlu Oluruz. (Builder Ekibi LyCrahs) Ve +10 Kişileri Almayınız. Yaşları Belirli Olmalıdır. Mesala +14-15.(Builder Ekibi LyCrahs)Sunar.Eğer Bir Sorununuz. Spawn VB Warplar Eksikse Bize Mesaj Atabilirsin.. Yardımcı Olmaktayız. (Builder Ekibi LyCrahs)Ve Birşeyi Dile Getirmek İstiyorum. Yaşları +15 +14 Ve Üzeriyse İletişim Adreslerini AL! KandıraBilirler Yok Diyorlarsa İNDİRMELERİNİ Söyle.(Builder Ekibi LyCrahs)

efsominecraft2142

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adın: Ahmet
Yasın: +10 = 15
İstediğin Yetki : Kurucu
Bİlgilerin : WE WG PL bilgim var
Serveri Trollermisin : Çok fazla Değil KnK Nadiren
Serveri Çökertirmisin : Hyr knk Neden yapim
Aternos Serveri Geliştirebilirmisin : Evt

KnK ben Thedarkdead [ Efsominecraft ] Al Beni :D

Emreb5465

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adın: Emre
Yasın: 16
İstediğin Yetki : Skripter
Bİlgilerin : Java ve Java Script dilini %90 oranında biliyorum
Serveri Trollermisin : Samimi olduğumuz zaman arada bi oyuncuları trollerim fakat sonra telafi ederim :)
Serveri Çökertirmisin : Hayır
Aternos Serveri Geliştirebilirmisin : Geliştirebilirim ama en yakın zamanda batihosta falan geçerseniz serverı çok iyi yerlere getirebilirim
Nick : EmreBabaGG

xTurkeyGameRx

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumu Geliştire Bilirsin. ''sayesinde'' Sayenizde Olmalıdır. Dikkat Edin.''öncelikler'' Öncelikle Olmalıdır.''skriper'' Skripter Olmalı. ''Form'' Forum Olmalıdır. Çok Büyük Hatalarınız Var Dikkat Ederseniz Mutlu Oluruz. (Builder Ekibi LyCrahs) Ve +10 Kişileri Almayınız. Yaşları Belirli Olmalıdır. Mesala +14-15.(Builder Ekibi LyCrahs)Sunar.Eğer Bir Sorununuz. Spawn VB Warplar Eksikse Bize Mesaj Atabilirsin.. Yardımcı Olmaktayız. (Builder Ekibi LyCrahs)Ve Birşeyi Dile Getirmek İstiyorum. Yaşları +15 +14 Ve Üzeriyse İletişim Adreslerini AL! KandıraBilirler Yok Diyorlarsa İNDİRMELERİNİ Söyle.(Builder Ekibi LyCrahs)
Build Olarak Sizin Ekibini alabiliriz ve hatalarımı farkettiğiniz için teşekkürler !
[automerge]1524043204[/automerge]
Adın: Emre
Yasın: 16
İstediğin Yetki : Skripter
Bİlgilerin : Java ve Java Script dilini %90 oranında biliyorum
Serveri Trollermisin : Samimi olduğumuz zaman arada bi oyuncuları trollerim fakat sonra telafi ederim :)
Serveri Çökertirmisin : Hayır
Aternos Serveri Geliştirebilirmisin : Geliştirebilirim ama en yakın zamanda batihosta falan geçerseniz serverı çok iyi yerlere getirebilirim
Nick : EmreBabaGG
Alındınız Server AÇılıyor
[automerge]1524043233[/automerge]
Adın: Ahmet
Yasın: +10 = 15
İstediğin Yetki : Kurucu
Bİlgilerin : WE WG PL bilgim var
Serveri Trollermisin : Çok fazla Değil KnK Nadiren
Serveri Çökertirmisin : Hyr knk Neden yapim
Aternos Serveri Geliştirebilirmisin : Evt

KnK ben Thedarkdead [ Efsominecraft ] Al Beni :D
alındın kanki açılıyo sw
[automerge]1524043259[/automerge]
server ip :

SkyBlockNetworkTurk.aternos.me

1.8

LyCrahs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Build Olarak Sizin Ekibini alabiliriz ve hatalarımı farkettiğiniz için teşekkürler !
[automerge]1524043204[/automerge]

Alındınız Server AÇılıyor
[automerge]1524043233[/automerge]

alındın kanki açılıyo sw
[automerge]1524043259[/automerge]
server ip :

SkyBlockNetworkTurk.aternos.me

1.8
Serverinizde Kalıcı Olamayız. Çok Aktif Olmamaktayız Build Ekibimiz Olarak Buildler Yapıyoruz. O Yüzden Çağırdığınız Zaman Olmayabiliriz.
Build Ekibi Olarak Özür Dilemekteyiz.

xTurkeyGameRx

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverinizde Kalıcı Olamayız. Çok Aktif Olmamaktayız Build Ekibimiz Olarak Buildler Yapıyoruz. O Yüzden Çağırdığınız Zaman Olmayabiliriz.
Build Ekibi Olarak Özür Dilemekteyiz.
önemli değil, istediğiniz zaman gelebilirsiniz, kalıcı olmanıza gerek yok, build yapıp farklı işlerde çalışabilirsiniz.

DragzyYZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelikler server aternostur , belirtmek isterim server ücretsizdir ancak sizlerin sayesinde geliştirebiliriz.

Mod Admin Rehber Görevleri Belirli zaten herkes biliyo

Skriper panelli olacak : Spawner Yapcak, Demir Sp Demir_Block Sp Elmas sp Elmasblock sp

ismin başında ada leveli yazmayı yapacak ( eğer o pluginer işiyse o yapsın )

Skylord Skyzeus Skyking felan ranklar yapacak ( o skriper ve ya pluginer işiyse yapılır zaten =) )

pluginer da serverde eksik olan şeyleri söylicek, ve yüklenen pl leri editlicek
oda panelli olacak

Form :

Adın:
Yasın: +10
İstediğin Yetki :
Bİlgilerin :
Serveri Trollermisin :
Serveri Çökertirmisin :
Aternos Serveri Geliştirebilirmisin :

Evet Bukadar dı form +10 da MVP++ çekilişi var ( En yüksek vip ona göre =) )
Benim formu doldurmama gerek var mı :D