Minecraft Rankup, Rütbe Skripti

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam ben örneği verdim kendine göre düzenleyiver bir zahmet diyor sen onu bile beceremiyorsun, hazırcısın.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Kardeş skript falan anlamıyorum ne yapak ölek mi ? Hazıra getirdiğim tek şey bu gerisini sen düşün İyi akşamlar.

Ölme, öğren. Öl diyen yok. Skript kadar basit bir şeyi bile bilmiyorsanız sunucu açmayın zaten. Local sunucu açın orada her şeyi yapın sonra aktarın. Boşa para israf etmeyin oyuncuların emeklerinede çöpe atmayın. Ortada bir sürü rank eklentisi skripti mevcutken config ayarlamayı bile beceremiyorsan yapacak bir şey yok.

AnderBaBa94

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ölme, öğren. Öl diyen yok. Skript kadar basit bir şeyi bile bilmiyorsanız sunucu açmayın zaten. Local sunucu açın orada her şeyi yapın sonra aktarın. Boşa para israf etmeyin oyuncuların emeklerinede çöpe atmayın. Ortada bir sürü rank eklentisi skripti mevcutken config ayarlamayı bile beceremiyorsan yapacak bir şey yok.
Kardeş sabahtan beri plugin denedim ama sadece 1 rütbeye atlıyıp duruyor hangi rütbede olursam olayım 1 rütbeye yükseliyor hep aynı rütbeye yükselip duruyor.sonra skript denedim benim vardı yedekte onu dedim fakat /rankup yazıyorum hiçbişey olmuyor ne hata veriyor ne olumlu karşılıyor hiçe bir şey olmuyor belki ben hata yapıyorum diye arkadaşa editlermisin dedim.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Kardeş sabahtan beri plugin denedim ama sadece 1 rütbeye atlıyıp duruyor hangi rütbede olursam olayım 1 rütbeye yükseliyor hep aynı rütbeye yükselip duruyor.sonra skript denedim benim vardı yedekte onu dedim fakat /rankup yazıyorum hiçbişey olmuyor ne hata veriyor ne olumlu karşılıyor hiçe bir şey olmuyor belki ben hata yapıyorum diye arkadaşa editlermisin dedim.

Configi yanlış yapıyor olabilirsin. EzRanksLite adlı bir eklenti vardı ben onu kullanıyordum bir ara. Ama PaidRanks kullanan sunucularda gördüm kaldı ki bildiğim kadarıyla bunların hepsi dünyaca ünlü eklentiler yani büyük ihtimal sen configte hata yapıyorsun ya da yanlış / eski sürümlerini indirmişsin.

AnderBaBa94

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki /rankup yazınca hiçbişey olmamasına ne yapmam gerekir bilen varmı ne hata veriyor nede çalışıyor hiçbir şey olmuyor.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
nasıl kod halinde atıyorduk unuttumda
[automerge]1524352826[/automerge]
zatende skriptte bir hata yok bi sürü sk denedim hep aynı şeyi yapıyor.

Hata olmaması mantık hatası olmayacağı anlamına gelmiyor, kod olarak atmak için aşağıdaki resimde bulunan adımları gerçekleştirin.

1. Yukardaki araç barından ekle'ye basın. Aşağıda ki resimde bulunduğu yerde olması gerek.

1524353219124.png

2. Aşağıda ki resimde ki gibi Kod butonuna basın.

1524353267423.png

3. Bastıktan sonra açılan yerden, kod dilinden istediğinizi seçin. Genel kod kalabilir çünkü Skript için ayrı bir renklendirici yok. Fakat ben JavaScript kullanıyorum renkli görünmesi için, tercih sizin.

1524353350418.png

4. Metin kutusuna kodunuzu yazıp Devam et butonuna basın. Kodunuz eklenecek. Daha sonrasında Cevap yaz butonuna basarak kodunuzu mesajın içine eklenmiş şekilde gönderebilirsiniz.

1524353507974.png

AnderBaBa94

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /rankup:
    trigger:
        if player has permission "rutbesk.rutbesiz":
            send "&8[&bPark&6NW&8] &aRutbe atlayamazsin."
        else:
            if player has permission "rutbesk.mafia":
                send "&8[&bPark&6NW&8] &aSon rutbedesin."
            else:
                if player has permission "rutbesk.joker":
                    if player's balance is bigger than or equal to 50000000:
                        execute console command "manuadd %player% mafia world"
                        execute console command "eco take %player% 49999999"
                    else:
                        send "&8[&bPark&6NW&8] &aYeterli paran yok."
                else:
                    if player has permission "rutbesk.yokedici":
                        if player's balance is bigger than or equal to 10000000:
                            execute console command "manuadd %player% joker world"
                            execute console command "eco take %player% 9999999"
                        else:
                    else:
                        if player has permission "rutbesk.serikatil":
                            if player's balance is bigger than or equal to 5000000:
                                execute console command "manuadd %player% yokedici world"
                                execute console command "eco take %player% 4999999"
                            else:
                        else:
                            if player has permission "rutbesk.olummakinesi":
                                if player's balance is bigger than or equal to 3000000:
                                    execute console command "manuadd %player% serikatil world"
                                    execute console command "eco take %player% 2999999"
                                else:
                            else:
                                if player has permission "rutbesk.kelleavcisi":
                                    if player's balance is bigger than or equal to 2000000:
                                        execute console command "manuadd %player% olummakinesi world"
                                        execute console command "eco take %player% 1999999"
                                    else:
                                else:
                                    if player has permission "rutbesk.kasap":
                                        if player's balance is bigger than or equal to 1000000:
                                            execute console command "manuadd %player% kelleavcisi world"
                                            execute console command "eco take %player% 999999"
                                        else:
                                    else:
                                        if player has permission "rutbesk.psikopat":
                                            if player's balance is bigger than or equal to 700000:
                                                execute console command "manuadd %player% kasap world"
                                                execute console command "eco take %player% 699999"
                                            else:
                                        else:
                                            if player has permission "rutbesk.katil":
                                                if player's balance is bigger than or equal to 400000:
                                                    execute console command "manuadd %player% psikopat world"
                                                    execute console command "eco take %player% 399999"
                                                else:
                                            else:
                                                if player has permission "rutbesk.federal":
                                                    if player's balance is bigger than or equal to 200000:
                                                        execute console command "manuadd %player% katil world"
                                                        execute console command "eco take %player% 199999"
                                                    else:
                                                else:
                                                    if player has permission "rutbesk.belalı":
                                                        if player's balance is bigger than or equal to 100000:
                                                            execute console command "manuadd %player% federal world"
                                                            execute console command "eco take %player% 99999"
                                                        else:
                                                    else:
                                                        if player has permission "rutbesk.suclu":
                                                            if player's balance is bigger than or equal to 50000:
                                                                execute console command "manuadd %player% belalı world"
                                                                execute console command "eco take %player% 49999"
                                                            else:
                                                        else:
                                                            if player has permission "rutbesk.misafir":
                                                                if player's balance is bigger than or equal to 25000:
                                                                    execute console command "manuadd %player% suclu world"
                                                                    execute console command "eco take %player% 24999"
                                                                    send "&8[&bPark&6NW&8] &aRutbe atladin!"
                                                                else:
                                                            else:
                                                                send "&8[&bPark&6NW&8] &aBir hata olustu. Lutfen Anderson isimli oyuncuya danis."

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Kod:
command /rankup:
    trigger:
        if player has permission "rutbesk.rutbesiz":
            send "&8[&bPark&6NW&8] &aRutbe atlayamazsin."
        else:
            if player has permission "rutbesk.mafia":
                send "&8[&bPark&6NW&8] &aSon rutbedesin."
            else:
                if player has permission "rutbesk.joker":
                    if player's balance is bigger than or equal to 50000000:
                        execute console command "manuadd %player% mafia world"
                        execute console command "eco take %player% 49999999"
                    else:
                else:
                    if player has permission "rutbesk.yokedici":
                        if player's balance is bigger than or equal to 10000000:
                            execute console command "manuadd %player% joker world"
                            execute console command "eco take %player% 9999999"
                        else:
                    else:
                        if player has permission "rutbesk.serikatil":
                            if player's balance is bigger than or equal to 5000000:
                                execute console command "manuadd %player% yokedici world"
                                execute console command "eco take %player% 4999999"
                            else:
                        else:
                            if player has permission "rutbesk.olummakinesi":
                                if player's balance is bigger than or equal to 3000000:
                                    execute console command "manuadd %player% serikatil world"
                                    execute console command "eco take %player% 2999999"
                                else:
                            else:
                                if player has permission "rutbesk.kelleavcisi":
                                    if player's balance is bigger than or equal to 2000000:
                                        execute console command "manuadd %player% olummakinesi world"
                                        execute console command "eco take %player% 1999999"
                                    else:
                                else:
                                    if player has permission "rutbesk.kasap":
                                        if player's balance is bigger than or equal to 1000000:
                                            execute console command "manuadd %player% kelleavcisi world"
                                            execute console command "eco take %player% 999999"
                                        else:
                                    else:
                                        if player has permission "rutbesk.psikopat":
                                            if player's balance is bigger than or equal to 700000:
                                                execute console command "manuadd %player% kasap world"
                                                execute console command "eco take %player% 699999"
                                            else:
                                        else:
                                            if player has permission "rutbesk.katil":
                                                if player's balance is bigger than or equal to 400000:
                                                    execute console command "manuadd %player% psikopat world"
                                                    execute console command "eco take %player% 399999"
                                                else:
                                            else:
                                                if player has permission "rutbesk.federal":
                                                    if player's balance is bigger than or equal to 200000:
                                                        execute console command "manuadd %player% katil world"
                                                        execute console command "eco take %player% 199999"
                                                    else:
                                                else:
                                                    if player has permission "rutbesk.belalı":
                                                        if player's balance is bigger than or equal to 100000:
                                                            execute console command "manuadd %player% federal world"
                                                            execute console command "eco take %player% 99999"
                                                        else:
                                                    else:
                                                        if player has permission "rutbesk.suclu":
                                                            if player's balance is bigger than or equal to 50000:
                                                                execute console command "manuadd %player% belalı world"
                                                                execute console command "eco take %player% 49999"
                                                            else:
                                                        else:
                                                            if player has permission "rutbesk.misafir":
                                                                if player's balance is bigger than or equal to 25000:
                                                                    execute console command "manuadd %player% suclu world"
                                                                    execute console command "eco take %player% 24999"
                                                                    send "&8[&bPark&6NW&8] &aRutbe atladin!"
                                                                else:
                                                            else:
                                                                send "&8[&bPark&6NW&8] &aBir hata olustu. Lutfen Anderson isimli oyuncuya danis."

Biraz bekleticem. Kusura bakmayın. Size baştan bir skript yazayım, daha iyi olacak.
[automerge]1524355138[/automerge]
Buyur, bitirdim. Fakat hiç denemedim. şu an deneyecek zamanın var ise deneyip sonucu ilet.

JavaScript:
# Ayarları buradan yapın. Rütbeler için biraz daha aşağıya bakın.

options:

yetersizbakiye: &4&lHata > &cMaalesef ki bu işlem için yeterli bakiyeniz bulunmamakta.
    sonrutbe: &4&lHata > &cŞuan zaten son rütbedesin. Bu yüzden rütbe atlayamazsın.
    rutbeatladin: &2&lBaşarılı > &aBaşarıyla rütbe atladın, Tebrikler! Yeni rütben hayırlı olsun :)
    yetkinyok: &4&lHata > &cÜzgünüm fakat bu komut için şuanda gerekli yetkin mevcut değil.
    resetbasarili: &2&lBaşarılı > &aRütbe başarıyla sıfırlandı.

# Para sembolü

sembol: TL # rankın bedelinin /ranks komutunda doğru gözükmesi için gerekli. TL yazarsanız örn. 1000 TL olarak gözükür. $ yazarsanız örneğin 1000 $ olarak gözükür.

# Varsayılan, ilk yani başlangıç rütbesi.

defaultrank: oyuncu

# Rütbe atlayınca girilecek komut.
    # Varsayılan: manuadd
    # GroupManager kullanıyorsanız dokunmayın !

rutbekomut: manuadd

# Rütbeleri buradan ayarlayın her rütbe için rutbeler::sayı kısmındaki sayıyı bir arttırın.
# Rütbe ismini iki tırnak arasına yazın. rütbe ismi demek rütbenin groupmanager da ki adı demek.

# Rütbe ad kısmınada rütbenin /ranks komutunda görünen adını gireceksiniz.
# yine sayıyı bir arttırmayı unutmayın tabii !

# Rütbe paralarını ayarlamak için ise rütbe adını ayarladıktan sonra altına
# {rutbepara::1} = 1000 şeklinde yazın.
# tabii 1 kısmındaki sayıyı yine arttırmayı ve rutbeler::sayı kısmına yazdığınız sayı ile aynı yapmayı unutmayın.

# örnek rütbeler ekledim zaten anlarsınız.

variables:
    # çaylak rütbesi (deneme amaçlı düzenleyin!)
    {rutbeler::1} = "caylak"
    {rutbead::1} = "Çaylak"
    {rutbepara::1} = 1000
    # kral rütbesi (deneme amaçlı düzenleyin!)
    {rutbeler::2} = "kral"
    {rutbead::2} = "Kral"
    {rutbepara::2} = 5000

# Buraya dokunmamanızı tavsiye ediyorum bozabilirsiniz eğer bilginiz yoksa tabii.
# Kısaca ne yaptığınızı bilmiyorsanız dokunmayın ;)

command /rankup:
    aliases: rutbeatla
    trigger:

loop {rutbeler::*}:

set {_priority} to loop-index parsed as integer
            set {_name} to loop-value
            set {_rutbePara} to {rutbepara::%{_priority}%}

if {_priority} is not set:
                stop loop
                stop

if {_name} is not set:
                stop loop
                stop

if {rankup::priorities::current::%player%} is set:

set {_currentPriority} to {rankup::priorities::current::%player%}
            else:

set {_currentPriority} to 0

if {_priority} is greater than {_currentPriority}:

if balance of player is greater than or equal to {_rutbePara}:

remove {_rutbePara} from balance of player
                    execute console command "{@rutbekomut} %player% %{_name}%"
                    set {rankup::priorities::current::%player%} to {_priority}
                    send "{@rutbeatladin}"
                    stop loop
                    stop

else:

send "{@yetersizbakiye}"
                    stop loop
                    stop

else:

add 1 to {_f}

if {_f} is greater than or equal to size of {rutbeler::*}:

send "{@sonrutbe}"
            stop

command /ranks:
    aliases: ranklar
    trigger:

send "&8-------- &5&l[ &a&lTüm Rütbeler &5&l] &8--------"

add 1 to {_c}

set {_priority} to loop-index
            set {_name} to {rutbead::%{_priority}%}

send "&c%{_c}%. &a%{_name}% &8- &c%{_rutbePara}% {@sembol}"

command /rutbereset [<offlineplayer>]:
    aliases: rreset,rankreset
    trigger:

if player doesn't have the permission "rutbe.admin":

send "{@yetkinyok}"
            stop

else:

if arg-1 is not set:

execute player command "rutbereset %player%"
                stop

delete {rankup::priorities::current::%arg-1%}
            execute console command "{@rutbekomut} %player% {@defaultrank}"
            send "{@resetbasarili}"

stop

# Kod sonu

Son düzenleme:

AnderBaBa94

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz bekleticem. Kusura bakmayın. Size baştan bir skript yazayım, daha iyi olacak.
[automerge]1524355138[/automerge]
Buyur, bitirdim. Fakat hiç denemedim. şu an deneyecek zamanın var ise deneyip sonucu ilet.

JavaScript:
# Ayarları buradan yapın. Rütbeler için biraz daha aşağıya bakın.

options:

yetersizbakiye: &4&lHata > &cMaalesef ki bu işlem için yeterli bakiyeniz bulunmamakta.
    sonrutbe: &4&lHata > &cŞuan zaten son rütbedesin. Bu yüzden rütbe atlayamazsın.
    rutbeatladin: &2&lBaşarılı > &aBaşarıyla rütbe atladın, Tebrikler! Yeni rütben hayırlı olsun :)
    yetkinyok: &4&lHata > &cÜzgünüm fakat bu komut için şuanda gerekli yetkin mevcut değil.
    resetbasarili: &2&lBaşarılı > &aRütbe başarıyla sıfırlandı.

# Para sembolü

sembol: TL # rankın bedelinin /ranks komutunda doğru gözükmesi için gerekli. TL yazarsanız örn. 1000 TL olarak gözükür. $ yazarsanız örneğin 1000 $ olarak gözükür.

# Varsayılan, ilk yani başlangıç rütbesi.

defaultrank: oyuncu

# Rütbe atlayınca girilecek komut.
    # Varsayılan: manuadd
    # GroupManager kullanıyorsanız dokunmayın !

rutbekomut: manuadd

# Rütbeleri buradan ayarlayın her rütbe için rutbeler::sayı kısmındaki sayıyı bir arttırın.
# Rütbe ismini iki tırnak arasına yazın. rütbe ismi demek rütbenin groupmanager da ki adı demek.

# Rütbe ad kısmınada rütbenin /ranks komutunda görünen adını gireceksiniz.
# yine sayıyı bir arttırmayı unutmayın tabii !

# Rütbe paralarını ayarlamak için ise rütbe adını ayarladıktan sonra altına
# {rutbepara::1} = 1000 şeklinde yazın.
# tabii 1 kısmındaki sayıyı yine arttırmayı ve rutbeler::sayı kısmına yazdığınız sayı ile aynı yapmayı unutmayın.

# örnek rütbeler ekledim zaten anlarsınız.

variables:
    # çaylak rütbesi (deneme amaçlı düzenleyin!)
    {rutbeler::1} = "caylak"
    {rutbead::1} = "Çaylak"
    {rutbepara::1} = 1000
    # kral rütbesi (deneme amaçlı düzenleyin!)
    {rutbeler::2} = "kral"
    {rutbead::2} = "Kral"
    {rutbepara::2} = 5000

# Buraya dokunmamanızı tavsiye ediyorum bozabilirsiniz eğer bilginiz yoksa tabii.
# Kısaca ne yaptığınızı bilmiyorsanız dokunmayın ;)

command /rankup:
    aliases: rutbeatla
    trigger:

set {_priority} to loop-index parsed as integer
            set {_name} to loop-value

if {_priority} is not set:
                stop loop
                stop

if {_name} is not set:
                stop loop
                stop

if {rankup::priorities::current::%player%} is set:

set {_currentPriority} to {rankup::priorities::current::%player%}
            else:

set {_currentPriority} to 0

if {_priority} is greater than {_currentPriority}:

if balance of player is greater than or equal to {_rutbePara}:

remove {_rutbePara} from balance of player
                    execute console command "{@rutbekomut} %player% %{_name}%"
                    set {rankup::priorities::current::%player%} to {_priority}
                    send "{@rutbeatladin}"
                    stop loop
                    stop

else:

send "{@yetersizbakiye}"
                    stop loop
                    stop

else:

add 1 to {_f}

if {_f} is greater than or equal to size of {rutbeler::*}:

send "{@sonrutbe}"
            stop

command /ranks:
    aliases: ranklar
    trigger:

add 1 to {_c}

set {_priority} to loop-index
            set {_name} to {rutbead::%{_priority}%}

send "&c%{_c}%. &a%{_name}% &8- &c%{_rutbePara}% {@sembol}"

command /rutbereset [<offlineplayer>]:
    aliases: rreset,rankreset
    trigger:

if player doesn't have the permission "rutbe.admin":

send "{@yetkinyok}"
            stop

else:

if arg-1 is not set:

execute player command "rutbereset %player%"
                stop

delete {rankup::priorities::current::%arg-1%}
            execute console command "{@rutbekomut} %player% {@defaultrank}"
            send "{@resetbasarili}"

stop

# Kod sonu
Bak kardeş bu işte bir iş var skript falan çalışıyor fakat /rankup yazınca hiçbir şey olmuyor ne rütbe atlıyor ne hata veriyor hiçbir şey olmuyor acaba pl eskikliği falan mı var?