port aç direk niye hosting şart kiŞimdi arkidişler aradığım Tosting ucuz olmalı. Aradığım tek özellik ucuz olması. Bir de pahalı olmasın. Ucuz olursa daha iyi olur. Teşekkürler.
Not: Oyunculara açık bir sunucu değil, birkaç kişi oynamalık bir sunucu. Mümkünse ram olmasın falan yani dhdfhr
size 10 kişilik sunucu hediye ederiz tostinglerle uğraşmanıza gerek yokKendi internetimi kullanmak istemiyorum bunun için ondan ^^
Valla iyi olur ya klfdhjkfdsize 10 kişilik sunucu hediye ederiz tostinglerle uğraşmanıza gerek yok
ticket açarak forumdan Eyüp bey ile konuştum derseniz 1 aylık eklesinler hocam hesabınızaValla iyi olur ya klfdhjkfd
Arkadaşlarımda oynamak için sunucu arıyorum. Bunun neresi boş?Ne kadar boş bir konu yahu
sayın çok zeki arkadaş bizim bu tarz küçük hesaplarla uğraşacak vaktimiz yok istersen sende alabilirsinFikir güzel ama senaryo ve tekniğin biraz geliştirilmesi lazım. Mesela aternostan sunucu açabilirdin, sonuçta birkaç kişi oynamalık bir sunucu lazımmış. Yine de başarılı rabisu emeğini takdir ediyorum.