PLAY****ACRAFT.ORG > Her güzel şeyin sonu...

Sizce server Nasıl?

• İnanılmaz

• Harika

• Güzel

• İdare eder

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@caandalek Sunucuya girdim uğraşılmış bir sunucu fakat ArenaPvP de bulunan hile sistemi her şeye hile diyor sanki.. Jiter yapıyorum 'Hile kullanmaya devam edersen atılacaksın' diyor. Onun dışında sunucu gerçekten çok güzel olmuş, Başarılarınızın devamını dilerim :dost:
Hile koruma sistemi için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Sunucumuzu beğendiyseniz ne mutlu bize <3

Soulless_Man

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anama, Ölüme Küfür Ediyor, Argo Kullanıyor. Ben Kes Diyince Sınırsız """" Saygılı Ol"""" Diye Banlanıyorum. İlgilenirsen Sevinirim Furkan Abi Team Speak Yetkilileri Çok Egolu, Geri Dönüş Bekliyorum.

qwe.png

Göremezsen;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TeamSpeak3 adresimizin oyunla bir bağlantısı yoktur. Bu yaptığınız tamamen konu baltalamaktır. TeamSpeak3 sunucusundan uzaklaştırma yemeniz ile minecraft forum konumu baltalamaya çalışmanız hiç doğru bir davranış değildir!

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
TeamSpeak3 adresimizin oyunla bir bağlantısı yoktur. Bu yaptığınız tamamen konu baltalamaktır. TeamSpeak3 sunucusundan uzaklaştırma yemeniz ile minecraft forum konumu baltalamaya çalışmanız hiç doğru bir davranış değildir!
Doğru diyorsunuz fakat bir gözden geçerin derim ginede bu bildiriyi. Ayrıca @Soulless_Man @caandalek'e katılıyorum bu mesajı buradan değil özelden'de ata bilirdiniz.

Son düzenleme:

Depth

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BetaCraft benim gözümde Hub olarak büyük işler başarmış bir sunucudur, umarım dahada iyi olursunuz.:şapka:

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu Aktif +
[automerge]1525106809[/automerge]
Prototip lobi yapıldı. İlk oyun olarak TheBridge eklendi.
[automerge]1525345605[/automerge]
Build Battle eklendi!

Son düzenleme:

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçeleştirilmiş bir Hypixel oluyor yavaş yavaş umarım özgünlük katarsınız. Fakat uğraşılmış bir sunucu olduğu için bir şey demek imkansız.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye ve dünyadaki neredeyse bütün oyuncular hypixelde olan oyunları görüp sevdikleri sunucuda olunca oynuyorlar. Kendi oyunumuzu yapsak kim gelip bakacak ki?

Bütün youtuberlar orada gidip ücretsiz bir şekilde video çekiyor fakat Türkler bizim sunucumuzda da şöyle bir şey var tanıtım yapar mısın deyince 700 TL - 800 TL fiyat çekiyorlar. Onlara özenmeden büyümemiz şu anlık biraz zor. Ancak 3000 ve üzeri çektiğimiz zaman yeni oyun çıkarabiliriz. Teşekkürler B)

[automerge]1525444630[/automerge]
Sunucu Aktif +
[automerge]1526126951[/automerge]
Sunucu Aktif +

Son düzenleme:

KatilBalinaTr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Türkiye ve dünyadaki neredeyse bütün oyuncular hypixelde olan oyunları görüp sevdikleri sunucuda olunca oynuyorlar. Kendi oyunumuzu yapsak kim gelip bakacak ki?

Bütün youtuberlar orada gidip ücretsiz bir şekilde video çekiyor fakat Türkler bizim sunucumuzda da şöyle bir şey var tanıtım yapar mısın deyince 700 TL - 800 TL fiyat çekiyorlar. Onlara özenmeden büyümemiz şu anlık biraz zor. Ancak 3000 ve üzeri çektiğimiz zaman yeni oyun çıkarabiliriz. Teşekkürler B)
[automerge]1525444630[/automerge]
Sunucu Aktif +
[automerge]1526126951[/automerge]
Sunucu Aktif +
Youtuber'ların orada çekme sebebi genellikle diğer sunucularda olmayan minigame tarzı oyun çıkarmaları yoksa he hypixel'deki bedwars ha sizdeki bedwars