RETROCRAFT [1.12.2] MODERN ZOMBİ ROLEPLAY | PROFESYONEL MİMAR ARANIYOR! TR'DE İLK

xRetro

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, yaklaşık 6 aydır bu proje üzerinde çalışıyorum. Türkiye'de zombi roleplay ilk, çünkü herkes GTA tarzı yabancı modern roleplay sunucuları geliştirdi. Bende neden kendi tarzımızda bir sunucu yapmayalım dedim.

Ben xRetro, aslında 6 aydır bu tür sunucular üzerinde çalışıyorum. Ancak hiçbirini açma fırsatım olmadı, hep bir engelle karşılaştım. Ancak artık Java / Skript kodlama biliyorum. Ve bu konuda gelişmiş biri olduğumu düşünüyorum.

Artık klasik sunuculardan çok bu tür daha eğlenceli projeler lazım bize. Ben tek yetkiliyim ve bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Tek sıkıntım build konusu. Bana bir ada üzerinde zombi yapılara sahip bir şehir yapabilecek biri lazım.

Çok büyük olmayacak, 500x500 kadar diyebiliriz. Worldedit, Worldguard bilmesi zorunludur. Ve tabii terrain konusunda da başarılı olmalıdır. Çünkü adanın kenarları sahil olucak. Ve build konusunda başarılı olan kişi mimar seçilecek.

Diğer mimarların yetkisi alınacak, seçim aşamasında birçok mimar bulunacak ancak seçilen mimar gerisini tek başına tamamlayacak, kendine güvenen tüm builderleri aramızda görmek istiyoruz. Ciddi insanları bekliyoruz.

Sunucumuzda çoğu sunucuda bulunmayan özgün sistemler bulunmaktadır. Örnek içki uyuşturucu sistemi, gerçekçi araçlar sistemi (sürülebilir), silahlar sistemi, kendi texture paketimiz, asker doktor, susuzluk gibi kendi yapımımızdır.

2018-04-29_13.57.56.png

2018-04-29_13.12.40.png

2018-04-29_13.16.28.png

Kod:
Adınız / soyadınız :
Kullanıcı adınız :
Discord adresiniz :
Roleplay nedir ? :
Daha önce hiç rol yaptınız mı :
Birkaç roleplay oyunu söyleyin :
Modern şehir yapabilirmisiniz :
VoxelSniper biliyormusunuz :
Tek mimarlık mı yoksa bir ekip mi :
Kendinizi anlatın :
Örnek yapılarınız (modern olursa bir adım önde olursunuz) :
Türk şehirleri tarzı bir build yapabilirmisiniz :
Kendinize güveniyormusunuz :
Ciddi misiniz eğlenceyi seven biri mi :
Sunucu hakkında düşünceleriniz :

Son düzenleme:

emirhan06251907

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kimse ilgilenmemiş ancak ben ilgilenicem ama form olrak değil canlı bir sohbet talep ediyorum dc ozelden atarsanız konusalım.
[Yazılarınıza cevap vermemem usengecliğimden değildir canlı sohbet etmek istiyorum.]

CharacterKill

I love you 3000.
En iyi cevaplar
0
Güzel bir konu. Gelişeceğinize inanıyorum. Birçok kişi alımlara katılacaktır. Başarılar dilerim. Konu düzenini resimlerle süsleyebilirdiniz. Onun dışına güzel.

CharacterKill

I love you 3000.
En iyi cevaplar
0
Sunucunuzun gelişeceğine inanıyorum. Onun dışında keşke düzgün bir şekilde ne yapmamı istediğinizi tarif etseniz çok daha güzel olacaktı. Bu kadroda olmak umurumda değil. Sunucu açılırsa oyuncu olarak oynarım. Ki yüksek ihtimalle açılmayacak. Her RP sunucusu gibi.