Minecraft Duyuru Skripti

Tarık Hacıoğlu

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostlarım, merhaba.
Şöyle bir skript yazdım fakat ilk duyurudan sonra duyurular gelmiyor.

Every 1 minutes:
broadcast "&c&lYENI &6> &ewww.craftbrain.net adresinden tüm sorunlarınız için destek talebi oluşturabilirsiniz!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eSunucumuz da &3Rütbe &esistemi mevcuttur! &3/rütbe &eyazarak bilgi edinebilirsin!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eSunucumuz da &3Görev &esistemi mevcuttur! &3/görev &eyazarak bilgi edinebilirsin!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eSanal Pazar aktif! &3/pazar &eyazarak bir göz atabilirsin!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eEnerji marketi aktif! &3/emarket &eyazarak özellik alabilirsin! Enerjileri madende bulabilirsin!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eVIP üyelikler hakkında bilgi almak için &3/vip &eyazabilirsin!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eEv greflemek &4&nBAN &esebebidir!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eKapının üstünde ki bloğa tabela koyarak, kapınızı kişiselleştirebilirsiniz!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eMarket aktif! &3/market &eyazarak bi' göz atmaya ne dersin?"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eTP tuzağı haricinde tüm tuzaklar serbesttir! TP tuzağının cezası &4&n3&r &egün &4&nBAN&e!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eVIP üyelikleri sadece kuruculardan veya web sitemizden satın alın!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eClaiminiz de ekli olmayan kişiler sahip olduğunuz alana &3sethome &eçekemez!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eHata ve bugları tespit edip, yetkililere ileten kişiler ödüllendirilecektir!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eAyrımcılık, ırkçılık, siyaset, huzursuzluk çıkartmak, provoke etmek, ayaklanma başlatmak ceza sebebidir!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eDiscord adresimize ulaşmak için &3/discord&e!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eWeb adresimize ulaşmak için &3/web&e!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eŞikayet, öneri ve isteklerinizi discord adresimizden veya web sitemizden bildirebilirsiniz!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eKumar aktif! &3/kumar &eyazarak bir göz atmaya ne dersin?"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eVIP üyeliklerden kazandığımız parayı sadece makineyi güçlendirmek için kullanıyoruz!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eAlımlarımız oldukça sizlere bildirilecektir, bu konu da hassasiyetimiz büyük. Israr etmeyiniz!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eHile &3SS&eleri sadece &3Video &eile yapılmaktadır! &3Video &edışı olarak gelen kanıtlar kabul edilmez!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eGünlük ödül aktif! &3/günlüködül &eyazarak bir göz at! Haftalık ödül de eklenecektir!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eBizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, &4&l&oiyi oyunlar dileriz..."

Bu skripti doğru şekilde yazarak, yorumlara bırakırsanız sevinirim.
@Kovalski_Eyes , @SKriptciAbi , @beeboyTR , @EylexLive

Ancienty

play.Royal-Craft.com | En iyi OPSkyblock sunucu!
En iyi cevaplar
0
Diğer Every 1 minutes'ların sonuna : koymamışsın, bir de bu skripti kullanırsan tüm mesajlar aynı anda çıkar.
İnternetten duyuru skripti araştırıp kullanabilirsin.

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum mantığın yanlış. (Sanırım Skript yazmaya yeni başladın) Google'dan "Oto Duyuru Skripti" diye aratarak bir sürü farklı mantıklarda çalışabilen oto duyuru skripti bulabilirsin.

Mesela @root isimli arkadaşın yazdığı bir skript.

JavaScript:
options:
    prefix: [MinecraftAdmin] #Bu kısımdan duyurularınızın önünde çıkacak olan prefixi değiştirebilirsiniz.

command /duyuru <text> [<text>] [<integer>]:
    permission: admin
    trigger:
        text-argument-1 is "liste":
            message "----------Duyurular----------"
            set {_numara} to 1
            loop {duyurular::*}:
                set {numara.%loop-value%} to {_numara}
                message "%{numara.%loop-value%}%. %loop-value%"
                add 1 to {_numara}
        text-argument-1 is "ekle":
            add text-argument-2 to {duyurular::*}
            message "<light green>Duyuru başarıyla eklendi!"
        text-argument-1 is "sil":
            set {_silindi} to false
            loop {duyurular::*}:
                if {numara.%loop-value%} is integer-argument-1:
                    remove loop-value from {duyurular::*}
                    delete {numara.%loop-value%}
                    message "<light green>Duyuru başarıyla silindi!"
                    set {_silindi} to true
                    exit loop
            if {_silindi} is false:
                message "<pink>Duyuru bulunamadı!"
                stop

every 5 minutes:
    set {_duyuru} to random element out of {duyurular::*}
    broadcast "{@prefix} %{_duyuru}%"

Son düzenleme:

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
Dostlarım, merhaba.
Şöyle bir skript yazdım fakat ilk duyurudan sonra duyurular gelmiyor.

Every 1 minutes:
broadcast "&c&lYENI &6> &ewww.craftbrain.net adresinden tüm sorunlarınız için destek talebi oluşturabilirsiniz!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eSunucumuz da &3Rütbe &esistemi mevcuttur! &3/rütbe &eyazarak bilgi edinebilirsin!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eSunucumuz da &3Görev &esistemi mevcuttur! &3/görev &eyazarak bilgi edinebilirsin!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eSanal Pazar aktif! &3/pazar &eyazarak bir göz atabilirsin!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eEnerji marketi aktif! &3/emarket &eyazarak özellik alabilirsin! Enerjileri madende bulabilirsin!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eVIP üyelikler hakkında bilgi almak için &3/vip &eyazabilirsin!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eEv greflemek &4&nBAN &esebebidir!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eKapının üstünde ki bloğa tabela koyarak, kapınızı kişiselleştirebilirsiniz!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eMarket aktif! &3/market &eyazarak bi' göz atmaya ne dersin?"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eTP tuzağı haricinde tüm tuzaklar serbesttir! TP tuzağının cezası &4&n3&r &egün &4&nBAN&e!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eVIP üyelikleri sadece kuruculardan veya web sitemizden satın alın!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eClaiminiz de ekli olmayan kişiler sahip olduğunuz alana &3sethome &eçekemez!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eHata ve bugları tespit edip, yetkililere ileten kişiler ödüllendirilecektir!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eAyrımcılık, ırkçılık, siyaset, huzursuzluk çıkartmak, provoke etmek, ayaklanma başlatmak ceza sebebidir!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eDiscord adresimize ulaşmak için &3/discord&e!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eWeb adresimize ulaşmak için &3/web&e!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eŞikayet, öneri ve isteklerinizi discord adresimizden veya web sitemizden bildirebilirsiniz!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eKumar aktif! &3/kumar &eyazarak bir göz atmaya ne dersin?"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eVIP üyeliklerden kazandığımız parayı sadece makineyi güçlendirmek için kullanıyoruz!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eAlımlarımız oldukça sizlere bildirilecektir, bu konu da hassasiyetimiz büyük. Israr etmeyiniz!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eHile &3SS&eleri sadece &3Video &eile yapılmaktadır! &3Video &edışı olarak gelen kanıtlar kabul edilmez!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eGünlük ödül aktif! &3/günlüködül &eyazarak bir göz at! Haftalık ödül de eklenecektir!"

Every 1 minutes
broadcast "&c&lYENI &6> &eBizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, &4&l&oiyi oyunlar dileriz..."

Bu skripti doğru şekilde yazarak, yorumlara bırakırsanız sevinirim.
@Kovalski_Eyes , @SKriptciAbi , @beeboyTR , @EylexLive
Skript yanlış bi kere tüm yazılar aynı anda çıkar. Kendi bileceğiniz iş ama SimpleBroadcast varken skripte ne gerek var anlamadım.

xRetro

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Diğer Every 1 minutes'ların sonuna : koymamışsın, bir de bu skripti kullanırsan tüm mesajlar aynı anda çıkar.
İnternetten duyuru skripti araştırıp kullanabilirsin.

Dostum , minutes olayı ile aynı anda çıkma olayını engelleyebilir.

Skript yanlış bi kere tüm yazılar aynı anda çıkar. Kendi bileceğiniz iş ama SimpleBroadcast varken skripte ne gerek var anlamadım.

2 Satırlık kod için plugin kullanmak nedir.

Buyrun, duyuru 1 1dkda bir çıkar. duyuru 2 2dkda bir çıkar. V.s v.s Çalışmaktadır denedim.

Broadcast gereksiz yere konsol loglarını doldurur.

JavaScript:
Every 1 minute:
    send "Duyuru 1" to players

Every 2 minute:
    send "Duyuru 2" to players

Every 3 minute:
    send "Duyuru 3" to players

Every 4 minute:
    send "Duyuru 4" to players

Every 5 minute:
    send "Duyuru 5" to players

Son düzenleme:

Tarık Hacıoğlu

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Buyrun, duyuru 1 1dkda bir çıkar. duyuru 2 2dkda bir çıkar. V.s v.s Çalışmaktadır denedim.

JavaScript:
Every 1 minute:

Every 2 minute:

Every 3 minute:

Every 4 minute:

Every 5 minute:

Her duyurunun 1 dakikada 1 arayla çıkmasını istiyorum ama. Announcer eklentisi çok saçmalaştı, simplebroadcast'ı deniyeceğim.

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0

JavaScript:
Every 1 minute:

Every 2 minute:

Every 3 minute:

Every 4 minute:

Every 5 minute:
ahaha cevab yazmaya gelince beyinde nato gibi. Oraya 3 - 4 yazınca bir şey fark etmiyor 1 dakika yazdığın şey 1 dakikada bir tekrarlanıyor yinede aynı anda duyurular çıkıcak. 2 satır olduğunu nerden çıkardın belki adam duyuruda tüm sunucu hakkında bilgi vericek ve plugini olan bir şeyın skriptimi yapmayı denemek gereksiz bir şeydir.
İyi Forumlar.

beeboyTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript ile daha fazla özellik eklenebilir. Herkese giden mesajla beraber ses bildirimi, veya title, action ile duyuru yapmak. İsterseniz gelişmiş bir skriptini yazıp paylaşacağım? (Spoiler: config.yml, duyurular.yml gibi şeyler olcak.)

Tarık Hacıoğlu

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript ile daha fazla özellik eklenebilir. Herkese giden mesajla beraber ses bildirimi, veya title, action ile duyuru yapmak. İsterseniz gelişmiş bir skriptini yazıp paylaşacağım? (Spoiler: config.yml, duyurular.yml gibi şeyler olcak.)
Bro ben buldum bi' skriptte, yazarsan sen ün kazanırsın. :) Ama bari satıcı yetkisi al $3 ücretine felan sat. Dolar iyi uçtu, aliexpress'de bi' kulaklık istedim bluetooth'lu baya pahalıya geliyo yolda şimdi kendileri. TL çevirdim, TL çevirince daha pahalı oldu. :)

Salim159

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslında iki satırlık kod olması değil de, sunucuyu ne kadar çok yorduğu önemlidir. Her dakika bir işlem yapıyor. Evet, belki sunucuyu pek fazla etkilemez ama yinede plugini varken Skript çıkarmak mantıksız.
bencede haklısınız Skripti sunucuya doldurmayı önermem fakat yapmasını istediğiniz gerçekten gerekli olan şeyleri kullanın.

tavsiye ettiğim bir plugin var SimpleBroadcast
bu pluginde hem boss bar yerinde duyuru yapabiliyorsunuz.
hemde sohbet chatınde duyuru yapabiliyorsunuz.
gerçekten kullanışlı bir plugindir.