ℂ*YENİ SUNUCU VE YENİ GRUP 10 KİŞİLİK DEV BİR EKİP KURUYORUM ✖ Admin Moderator Rehber Mimar Pluginer ✖ !! ✎

MummyCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ℂ*MUMMY CRAFTℂ*
◕‿◕

3.jpg

Server ip : Mummycraft.batihost.com
Sürüm : 1.8
Discort : **********/rfmjN3Y

ALIMLAR

✖ Admin Moderator Rehber Mimar Pluginer ✖

KONUM YAŞ MİKTAR ŞART

➊ ✧ ADMİN (+17) : 2 TANE

➋ ✧ MODERATOR (+16) : 2 TANE

PLUGİNER (+
) : 2 TANE

REHBER (+) : 2 TANE

MİMAR (+) : 2 TANE

Server ip : Mummycraft.batihost.com
Sürüm : 1.8
Discort : **********/rfmjN3Y

Kod:
Konuyu uzatmak istemem, formu kopyalayıp cevaplamanız yeterli olacaktır. Seçilen kişiler ile Discort üzerinden iletişime geçeceğim. Yaz sonunda buradan yayınlayacağım.

Adınız:
Soyadınız:
Yaşınız:
Discort adresiniz:
Mikrofonunuz var mı:
Oyun içi isminiz:
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):
Mummy Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:

Yukarıda sorulan soruların (zorunlu) olanlara 3 cümle, diğerlerine istediğiniz kadar yazabilirsiniz.
İmla kurallarına uyulmadan yazılan cevaplar geçersiz sayılacaktır.
Alımlar 10 tane düzgün yetkili bulunca bitecektir.
Her soruyu cevaplamak zorundasınız.

SneakySpyDa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Cümleleri pek doğru dürüst anlatmamışsınız. Örneğin Sunucuda yetkiniz varmı? Sorunuz beni biraz etkiledi. Yani herhangi bir sunucudamı sizin sunucunuzdamı pek anlamadım.
Adınız:Erdem
Soyadınız:*Sonra*
Yaşınız:15
Discort adresiniz: Hand Of The King#0563
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: TargaryenWolf
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5-6 yıldır. 2 3 Yıl öğrenme cabaları falan diye geçti. 3. Yılımda Modlu yapmayı öğrendim. Ve ondan sonrada serverler ortaya çıktı.
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 2-3 yıldır. Yani o zamanlar herhalde 1.5 yada 1.4 lerde bi versiyondu. Çok zor hatırlıyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):pek anlamadım fakat, Doğru dürüst bayrağına saygılı, gereksiz küfür etmeyen dost canlısı bir takım ruhuna sahibim.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Admin,Moderator,Mimarda bilgilerim fazla. Rehber de az soru olduğundan rehber çok kolay.Pluginlerdende anlamıyorum :D
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 20 30 dan fazla sunucuda yetkili olduğumdan bunu hatırlamak biraz imkansız geliyor.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Ne olursa olsun EMRINIZDEYIM!
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sağlam bir sunucu olcakmış gibi duruyor! Bu sunucu belki çoğu sunucuyu geçebilir!
Mummy Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Takım arkadaşlarım benimle doğru konuşup(+Bilgi Konuşurken ara sıra dilim dönebiliyor bu bi hastalık)[Kısaca Anlamsız cümle kurabilirim. Bu hastalığımdan ibaret :(]
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Bazı oyuncular gerçekten direk servere girip "Alım varmı"vb şeyler yazıyor.. Olmayıncada çıkıyorlar,ben kendimi bir yetkiliye kanıtlamak için yapabileceğim en iyi şeyleri gösteriyorum. Oyuncular ara sıra küfürü fazla abartıyor ama ben edebileceğim kadar az küfür ediyorum. Doğru dürüst insanım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim. Kurucu beni boş yere suçladı. Sunucuda yok işte ben birşeye önem vermiyormuşum bla bla diyip beni banladı. Arkadaş servere sphere yapmıştı(İçi boş hali ve max 10x10)onu banladı. Bende ona dedim ki "Bu 2 dklık iş bu kadar büyütüp banlamana gerek yok "dedim.Çünkü gerçekten 2 dakikada halletebilecek birşeydi. (Flat world)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim. Bazılar bot bazıları rehberden. Bot tarafından nası yedim? : Rehber (ismini unuttum) onun ismini her yazdığımda mute yiyordum :D. İnsan : sanırım 1 yıl önceydi ve çok büyük haksızlıktan dolayı küfürsüz laf soktum. Vee muted :D
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bazı oyuncularla (Düzgün konuşanlarla) çok iyi geçinirim. 1 Saniye bile eylenceli gelir. Fakat yok işte lan falan diyenlere sinir olurum. Düzgün konuşanlarla aram iyidir.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabikide. Yeterki ya bana tehtid lafları falan etmesinler,işime dokunmasınlar ve düzgün konuşsunlar benim için yeterli olur!
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Ekliyebileceğim HERŞEYİ :) Fakat satmazsanız.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Ehh.... bir şey yapmadıkki :I

Herneyse... En çok istediğim yetkiler Mod,Admin yada Mimar. Umarım bende gereken özellikleri görebiliyorsunuzdur! Kariyerinizde umarım kuracağınız en güzel server olur!

Ve benimle birlikte katılanlara başarılar dilerim!

Murat25145

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:MURAT
Soyadınız:KTK (belirtmek istemedim-kısaltma yazdım)
Yaşınız:14
Discort adresiniz:MuratKTK#7480
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: MuratKTK
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Arkadaş tavsiyeleri , site
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Vardı ama şimdi yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): SonOsmanlı , LastCry , (minecraftta gerçekten o kadar yetkili oldum ki server adlarını hatırlamıyorum)
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): EVET
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucuyu daha ön planda göstermek, herkesin girmek istediği bir sunucu ortaya çıkarmak.
Mummy Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Özgüven, çalışkanlık
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim (kuzenim hile kullanmakta bulunmuş benim haberim olmadan)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Genelde çok iyidir lakin eğer birisi 1. dereceden küfür ederse kurucuya söyleyip banlarım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: EVET
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: İşe yarayan eklentiler, oyuncuları ön plana çıkaracak pek çok şey
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Admin arasında gizli sohbet varsa onu silerdim çünkü bizim gizlimiz olmadığını düşünürüm.

enes_img

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Enes
Soyadınız:İMİRGİ
Yaşınız:15
Discort adresiniz:enes_img#9189
Mikrofonunuz var mı:Evet
Oyun içi isminiz:Spikespiegel
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):Yeniyim
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Bence Gayet Başarılı sw gelişrise mod olursam bağışda yapabilirm
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):AgaCraftta ve birçok sw de Admin dim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet Kendimi LayıkGörüyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sevdim Serveri Ve bağış yapmak isdiyorum mod olursam
Mummy Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Tabikide Çalıçacağım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Her İnsan Eşittir Ama Özgüven ve Öğrenmek
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Evet
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Hatırlamıyorum
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):İyi onlar değerli
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet baya saygılıyım
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: BAĞIŞ
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: HEMEN SİLMEM BELKİ HİÇ SİLMEMÜ
NOT YETKİLİ OLRUSAM BAĞIŞ YAPABİLİRİM VİP DE BULURM SİZE ALACAK

cooolcocuk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Mustafa
Soyadınız: karartı
Yaşınız:16
Discort adresiniz: mami8181#0050
Mikrofonunuz var mı:var
Oyun içi isminiz:sibop
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 gün yeni girdim begendim
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): çok güzel eğlenceli
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): agacrafta moderatör
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): iyi güzel hızlı eğlenceli bir sunucu
Mummy Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): evet
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): moderatörlüğüm çok iyi yaşım büyük
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): yedim lan dediğim için bende kufur olmaz
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): kufur ederlerse mute atarım uyarırım hile acarlarsa sureli ban iyi davranırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: yetkililer in isminin oldugu bir yer
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: hiçbir yer çünkü her yer cok güzel

Son düzenleme:

Mustafa4589

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Mustafa
Soyadınız: Vermek İstemiyorum
Yaşınız: 18
Discort adresiniz: |JOH|MusTaFa#4291
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: AcornCruft
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6-7 senedir Oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 5-6 gün oldu
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Çok Güzel Bi Sunucu Ve bu sunucuda yetkili olmak isterim Ellerinize sağlık bu sunucu için
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Şu anda yetkili değilim ama İnşallah Bu Serverda Yetkili Olucağım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tabikide Hazır Hissediyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü Bu Serveri Çok Yüksek Seviyelere Çıkarmak İçin Burdayım Server Efsane Bir Server Haline Getirmek İçin Burdayım
Mummy Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabikide Uyum Sağlıyacağım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Çünkü Onlara Yardım Etmek İçin
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hiç Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hiç Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Güzel Davranırım Sayglıyımdır Küfür Kesinlikle etmem
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: İyi Anlaşırım Oyunculara yardım ederim
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: ÇÜNKÜ BU SERVER CraftRise Serverini Geçebilmesi İçin Elimden Ne Geliyosa Yapmak İçin Hazırım.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Bir Şey Silmem

Hakan2001_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız: Hakan
Soyadınız: [özelden belirtirim]
Yaşınız: 17
Discort adresiniz: FearlessStorm#6300
Mikrofonunuz var mı: Var Ama Bozuk
Oyun içi isminiz: FearlessStorm
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 4
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): 1 dk falen oldu
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Güzel Emek Verilmiş
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Builder
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Tabikide İnanmak Başarmakın Yarısıdır
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Boş Vakitlerimi Böyle Yetkili geçirmeyi tercih ediyorum
Mummy Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Tabikide
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Bilmiyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): 1 yil önce Kurucunun biri alım yaparken kız çiktı sevgilim ol diye beni dolandırmaya çalıştı sonra banladı
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Genel Olarak İyi Anlaşırım Ama Küfür ederse O kişi benim Gözümde Biter !!!
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet Ama Küfür ederse O kişi benim Gözümde Biter !!!
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Daha Fazla Build
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Buglar Ve Daha fazlası