Evcil Hayvanınız Var Mı?

Arfonia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Başlıktan gördüğünüz üzere, evcil hayvanınız var mı? Veya hiç evcil hayvanınız oldu mu? Hangi hayvanları evinizde veya bahçenizde beslediniz? Benim şu an bir adet kedim bulunuyor. Evcil hayvanınız varsa bir adet fotoğrafını bekliyorum. Ayrıca, varsa evcil hayvan besleme taktiği de verebilirsiniz.
IMG_20180505_190811.jpg

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Bir zamanlar vardı. şu an yok ama kendisini sanki hala yanımdaymışcasına seviyorum. Gittiği günden beri aklıma geldikçe ağlarım :D Baya benimsemiştim.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Onsuz ne yaparım bilemiyorum, her türlü derdime ortak olur. Sağ olsun sabahları onun sayesinde erken uyanıyorum dolayısıyla geç kalmıyorum. Manisa'da ikamet ederken hünnap meyvesini kolayca buluyordum, en sevdiği atıştırmalık oydu diyebilirim; bu arada adı da Kabakulak.
hqdefault.jpg

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayvanım varda evcil değil 10-15 tane kedi 1 köpek xD oturduğum yer ilginç biraz evlerin bahçelerinin birleşiminden oluşmuş orman var resmen bayağı hayvan yaşıyo 1 tane kediye özellikle bakıyorum ama o evcil diyebiliriz sanırım

Son düzenleme:

98SarıBücür98

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
2012-2013ten 2016ya mı 2015e kadar mı ne süs balıklarım olmuştu, 2 tane japon balığıydı (stresten dolayı olsa gerek dışarı atlayarak ******* etmişlerdi) bitanesi grimsiydi sonra hamile olmuştu bir sürü doğurmuştu. Hamile olanın yanına doğurmadan önce bi ara başka balık almıştık oda ona saldırıyodu bağırsaklarını çıkartıp yiyodu falan neyseki ölmedi :D sonra balıklardan anlayan bi abiye sormuştuk cinsi uygun değil demişti. başkasına vermiştik o katil balığı,

O Balıkta doğurmuştu sonra bir sürü, aradan zaman geçti bir sürü çocuğu oldu büyüdüler falan, en son ölmeden önce gözleri kıpkırmızıydı :(

En son yanlış hatırlamıyosam taşınıcaz diye yavrularını başkasına mı ne vermiştik sanırım ya komşuya ya petşopa satmıştık.
2014tede bitane kedimiz olmuştu balkonda yaşıyodu, balkon arasında kedi çetesi vardı bitanesini besliyoduk veterinere götürüyoduk falan.

2017 yazındada bitane hiperaktif kedimiz oldu sürekli koşturuyodu sürekli oyun istiyodu başkasına verdik.

Bunları yazarken gene balık besleyesim geldi haa :D
[automerge]1525571694[/automerge]
Onsuz ne yaparım bilemiyorum, her türlü derdime ortak olur. Sağ olsun sabahları onun sayesinde erken uyanıyorum dolayısıyla geç kalmıyorum. Manisa'da ikamet ederken hünnap meyvesini kolayca buluyordum, en sevdiği atıştırmalık oydu diyebilirim; bu arada adı da Kabakulak.
Bir aralar manisada mı yaşıyordunuz? Hayvan kinaye gibi görünüyor ama cidden öyle miydi?

Son düzenleme:

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Kedim kopegim baliklarim muhabbet kusum ve papaganim oldu
kedimi (annem saolsn) sahiplendirdik (cunki annem kedileri hic sevmez)
kopegimi de uzun zaman once serbest biraktilar arada bi goruyordum artik gormuyorum
muhabbet kusum kacti gittim ormanda calilarin arasina girmis ucamiyodu aldim geldim ve hala benimle :lol:
bi kere de evimize tarantulamsi bi yaratik (tahminen 30 cm e yakin boyu vardi [evet abartmiyorum ._.]) girmisti evcil sayilirmi bilmem ama
korkudan odadan odaya gidememistim :lol:

edit : aragnofobim var ._.

98SarıBücür98

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kedim kopegim baliklarim muhabbet kusum ve papaganim oldu
kedimi (annem saolsn) sahiplendirdik (cunki annem kedileri hic sevmez)
kopegimi de uzun zaman once serbest biraktilar arada bi goruyordum artik gormuyorum
muhabbet kusum kacti gittim ormanda calilarin arasina girmis ucamiyodu aldim geldim ve hala benimle :lol:
bi kere de evimize tarantulamsi bi yaratik (tahminen 30 cm e yakin boyu vardi [evet abartmiyorum ._.]) girmisti evcil sayilirmi bilmem ama
korkudan odadan odaya gidememistim :lol:

edit : aragnofobim var ._.
Aslında örümceklerden korkmana gerek yok ona zarar vermediğin sürece saldırmazlar. eline bile alabilirsin.

Korigato99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teoman diye Scottisch Fold cins bir kedim ve Gürbüz diye bir Muhabbet kuşum vardı .. Komşunun da benim kedimle aynı türde bir kedisi vardı. Ama hayvanına resmen işkence ediyordu ve ondan uzaklaşmasını istiyordu bende (zaten dışarıda) aldım kediyi beslemeye başladım. Sonra öğrendim ki bayaa fazla bir bütçeye yavrusu var bende çiftleştirmeye karar verdim.. Ve yavrularını sahiplendim .. Ve hepside farklı bir tüy rengine sahipti. Bu farklı tüyde ki kediler nerdeyse araba fiyatına satılıyordu .. Ama ben yinede satmadım ve en sounda -ne kadar hatırlmak ve duygulanmak istemesemde- zehirlenerek öldüler. Ve bunun cinayet olduğunu öğrenince Asosyal olmuştum ve kedilere özel evin kenarındaki arsadan (arsa sahibinden izin alarak) hepsine mezarlık anıt vs. gibi bir yer yapmıştım.