[1.11+] Kaliteli Saf Survival # Rütbeler, Envoy-OX-Koth Eventleri, Takas, Şans Kasaları, Sanal Market, Açık Artırma # Calipso

Whoobies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı ve haritalarınızı çok beğendim hakettiği ilgiyi almışa benziyor.Başarılar Efenim!

Poligon

mc.poligon.network
En iyi cevaplar
0
Güncelleme:
# Lobi:
- Sunucu seçme menüsü yeniden tasarlandı.
- Hasar alma kapatıldı.
# Kuzey:
- Nether sıfırlandı.
- Eklenti güncellemeleri yapıldı.
- Performansı artıracak düzenlemeler yapıldı.
# Güney:
- Performansı artıracak düzenlemeler yapıldı.
- Event için gerekli kişi sayısı 10 olarak ayarlandı.

RftSr

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
öğlen leyim girdim svye malesef ki arenada hack doluydu chatte ağıza alınmayacak sözler sarf ediliyordu rehber kadrosu oyunda değildi geliştirmeniz lazım

Poligon

mc.poligon.network
En iyi cevaplar
0
öğlen leyim girdim svye malesef ki arenada hack doluydu chatte ağıza alınmayacak sözler sarf ediliyordu rehber kadrosu oyunda değildi geliştirmeniz lazım
Oyuncu kitlesine ahlâk ve oyun adabı öğretmek benim işim değil. Kusura bakma ama çok gereksiz bir eleştiri. Kurduğum sistemler ve oyun performansı konusunda her türlü eleştiriye açığım.

Rozenberg

Dovahkiin RPG
En iyi cevaplar
0
Son zamanlarda kendimi bu çöp sunucuların içinden kurtarmak için girdiğim bir server. Başarılar calipsocuğum :)

LeonardoSWEW

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Serveri oldukça güzel buldum, Serveri yetkililerde olmadan devam edebilecek şekilde tasarlamışlar. Otomatik event oluyor yani
İnşallah yakında rehber olabilirim. Yetkililere teşekkürler.

BlondeCow

!2^4%
En iyi cevaplar
3
Sunucuda biraz vakit geçirdim tüm sunucu bir klana toplanmış rehberler farklı klanlardaki kişilere düşman olup ona göre mute ve ona göre muamele yapıyor eşitlik yok denecek kadar az (:

SwindlerFC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hileci bir insanın eleştiri yapması tuhaf olmuş.
Klan sistemimiz beta aşamasında düzeltilmeler hala yapılıyor. Yoğun istek üzere erken çıkardık ve duyuru geçmiştik.
Rehberlere gelicek olursak, elimizden geleni yapıyoruz ama bu devirde herkese güvenilmiyor. Tabii bunu rehberlere laf yine söyleyende kışkırtmaya çalışan bir insan.

Poligon

mc.poligon.network
En iyi cevaplar
0
Güncelleme:
1.11 sunucumuzdaki spawn değiştirildi.
[automerge]1525783260[/automerge]

Son düzenleme:

SwindlerFC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Güncelleme:

Arena güncellendi.
Doğru yanlış eventi eklendi.
Yeni harita eklendi. (Doğru yanlış)
Warp menüsü güncellendi. (Eventler ayrı menüye alındı)
Takas hatası düzeltildi.
Koth eventi yakında eklenecek.