| ChosenSkyblock | 1.8.X | Yeni Açılacak Olan Skyblock Serverimiz İçin Yetkili Alımı | +1K |

Yapabilirmiyim ?

• Yaparsın

Kullanılan: 10 76.9%
  • Yapamazssın

Kullanılan: 1 7.7%
  • Bilemedim

Kullanılan: 2 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    13

Korigato99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
01.png

Öncelikle merhaba , ForumGamer sakinleri bugün sizlerle yakında açılacak olan Skyblock serverimiz ChosenSkyblock'u Tanıtacağım ..

İyi Okumalar ;

197565-200.png

Öncelikle serverimizin anlamından başlıyacağım .. Chosen : İngizlizce bir kelimedir ve Türkçeye Seçilmiş olarak geçmiştir. Yani Chosen'in Kelime Anlamı Seçilmiş , Seçilmek , Seçilniş Olan anlamlarına gelmektedir ..

chosen-logo-2-bk.png

Serverimiz Skyblock üzerine dayalı olup gelişerek daha fazla oyunu kapsayarak HUB server olmayı planlıyor.
Şimdi yakında açılcak serverimizin biraz Sistem Özelliklerinden bahsediyim ;

index_motivo_05.png

Levelli Spawner , Kazandıran bitki farmları , Değiştirlmiş kasalar , Farklı farklı yumurtalar yumurtlayan tavuklar , Maden spawnerları , Farklı event türleri ve aklıma gelmeyen birçok farklı sistemlerle ;
Size En İyi Hizmeti Vermeye
Söz Verdik ..

Icon.png

Sunucu Host : Keyubu
RAM : 10GB
Lokasyon : Türkiye
İşlemci : 8 Çekirdek İşlemci (Intel Xeon x5670)
Uzaktan Kontrol : Web Panel ve Uzak Masaüstü

Dipnot : Yükseltme elbete yapılacaktır !

02.png

1 Adet Builder
1 Adet Web-Skripter
1 Adet Admin
1 Adet Moderator
2 Adet Deneme Rehber
2 Adet Youtuber (Çektiğiniz Video 500 İzlenmeli)

NOT : Permleriniz 1.11.2018'de Açıklanacaktır. Server 1.12.2018'de Açılacaktır
Dipnot :
Discord sunucumuza gelmeniz şarttır.

Registration_Icon490X452.png

AD :
SOYAD :
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ :
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ :

e05ead6e6ebc08df9291738d0aa6986d.png

Discord Sunucumuz :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

607638_skype_4096x4096 (1).png

Günü Şu Sözle Bitirmek İsterim ;

Sabret, yarınlar, dünleri unutturacak.

giphy.gif

Son düzenleme:

Sait_RS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AD : Saitcan
SOYAD : Aydogdu
İSTEDİĞİNİZ YETKİ : REHBER
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 4
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : SAYGILI DÜRÜST
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Rehber Olarak İyiyim Ve Serverin İyi Yerlere Geleceğine İnanıyorum
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : 10 yada 11
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : faction , opskyblock , emekskyblock
DÜRÜSTÜMDÜR Saygılı

Korigato99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD : Saitcan
SOYAD : Aydogdu
İSTEDİĞİNİZ YETKİ : REHBER
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : SAYGILI DÜRÜST
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Rehber Olarak İyiyim Ve Serverin İyi Yerlere Geleceğine İnanıyorum
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : 10 yada 11
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : faction , opskyblock , emekskyblock
DÜRÜSTÜMDÜR Saygılı
Discordumuza Gelebilirsiniz ..

Yezen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD :Yezen YAŞ :14 İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Moderator KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :3 NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :Samimiyim ,eğlenceliyim çoğğunlukla çılgınım :D NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :Çünküüüüüü aradaığınız yetkili şeysinde işte gerekli özellikler var bende bu yüzdende sizinle olmak isterim İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ :7 GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :Ezberlemedim ama türleri opskyblock emekskyblock survival KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : Adım Yezen eğlenceliyim crazyiim arkadaşcanlısıyım yetkimi severim(düzenlendi)

Friones

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD : Mehmet
SOYAD : Taşcı
İSTEDİĞİNİZ YETKİ : Deneme rehber
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 3yıldır oynuyorum.
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : Ailece hayırsever olarak tanınırız. Bol bol hayır yaparız.
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Sebebi, insanlara yardım etmemdir. Adil olmak her insanda olması gerekir.
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : Her sunucu için başvuru yapmıyorum. Genelde skyblock için yapıyorum. 7 veya 8 kez olmuşumdur.
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : Minecraft oyununu bir ara bırakmıştım. Tekrar başladım. Kendi serverimde kurucuydum. Bir bakımdan rehber.
Balıkesirde yaşıyorum. İnsanlara yardım etmeyi severim. Bazı saatler namazda olduğum için giremeyebilirim. Genelde en az 2 saat aktifim.

Korigato99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD : Mehmet
SOYAD : Taşcı
İSTEDİĞİNİZ YETKİ : Deneme rehber
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 3yıldır oynuyorum.
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : Ailece hayırsever olarak tanınırız. Bol bol hayır yaparız.
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Sebebi, insanlara yardım etmemdir. Adil olmak her insanda olması gerekir.
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : Her sunucu için başvuru yapmıyorum. Genelde skyblock için yapıyorum. 7 veya 8 kez olmuşumdur.
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : Minecraft oyununu bir ara bırakmıştım. Tekrar başladım. Kendi serverimde kurucuydum. Bir bakımdan rehber.
Balıkesirde yaşıyorum. İnsanlara yardım etmeyi severim. Bazı saatler namazda olduğum için giremeyebilirim. Genelde en az 2 saat aktifim.

13_legendTR_13

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD : muhammed
SOYAD :erdogan

İSTEDİĞİNİZ YETKİ : Admin veya moderator
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 7
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : sinirlenmedikce küfür etmeyen saygılı insanlarla iyi geçinen biriyim.
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Eksikleri kapatacagıma ve yardımcı olacagımı düşünüyorum.
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : admin +80 + 90 sw lerde admin ve mod oldum tam tamına 34 sw de admin oldum 5-6 tane sw de mod oldum
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : hepsini bilmiyorum birk aç tane verebilirim. Vortexnw , Hooray Turk. ghoulMC, TekConcon vs. vs daha çok var.
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : muhammed erdogan ben 16 yasındayım admin veya mod olmak istiyorum insanlarla çok iiyimdir sinirlenmedikce küfür etmem sinir derken [adam anama küfür ederse bende ederim] eminim sizde edersniz bu normal bir şey hayırlısı inşaalah ip alabilirsem sevinirim [ALINIRSAM ]

Korigato99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD : muhammed
SOYAD :erdogan
İSTEDİĞİNİZ YETKİ : Admin veya moderator
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 7
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : sinirlenmedikce küfür etmeyen saygılı insanlarla iyi geçinen biriyim.
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Eksikleri kapatacagıma ve yardımcı olacagımı düşünüyorum.
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : admin +80 + 90 sw lerde admin ve mod oldum tam tamına 34 sw de admin oldum 5-6 tane sw de mod oldum
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : hepsini bilmiyorum birk aç tane verebilirim. Vortexnw , Hooray Turk. ghoulMC, TekConcon vs. vs daha çok var.
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : muhammed erdogan ben 16 yasındayım admin veya mod olmak istiyorum insanlarla çok iiyimdir sinirlenmedikce küfür etmem sinir derken [adam anama küfür ederse bende ederim] eminim sizde edersniz bu normal bir şey hayırlısı inşaalah ip alabilirsem sevinirim [ALINIRSAM ]

HerKuşunEti

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD :Kerem
SOYAD :Terzioğlu

İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Moderatör-Admin (Moderatör tercihim)
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :4
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :Maske takmıyorum, oyundaki davranışlarımdan normal hayatımı anlayabilirsiniz rahatça.
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :Kendimi geliştirirken sizin de gelişmenizi sağlayabilmem, Düzeni koruyarak sunucunun gidişatını bozulmamasını sağlamam için.
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ :1-2
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :FetihCraft
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ :Düzenin bozulmasından hoşnut olmam, hak edene küfür ederim ancak küfür sunucuya uygun değilse etmem, düzenliyimdir.

Korigato99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD :Kerem
SOYAD :Terzioğlu
İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Moderatör-Admin (Moderatör tercihim)
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :4
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :Maske takmıyorum, oyundaki davranışlarımdan normal hayatımı anlayabilirsiniz rahatça.
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :Kendimi geliştirirken sizin de gelişmenizi sağlayabilmem, Düzeni koruyarak sunucunun gidişatını bozulmamasını sağlamam için.
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ :1-2
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :FetihCraft
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ :Düzenin bozulmasından hoşnut olmam, hak edene küfür ederim ancak küfür sunucuya uygun değilse etmem, düzenliyimdir.

arda147896325

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD :Arda
SOYAD :D
İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Skripter yada admin
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 9
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : iyi biriyim
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : benim htpixelde admindim ver çok bilgim var ama hypixelde hesabım çalındı
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : 20 geçti
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : hypixel gibi swlerde kedi swemde vardır? ama kapandı
ben arda 18 yasındayım minecraft ilgim çoktur
oyunnick:Arda_dg27

Korigato99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD :Arda
SOYAD :D
İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Skripter yada admin
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 9
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : iyi biriyim
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : benim htpixelde admindim ver çok bilgim var ama hypixelde hesabım çalındı
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : 20 geçti
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : hypixel gibi swlerde kedi swemde vardır? ama kapandı
ben arda 18 yasındayım minecraft ilgim çoktur
oyunnick:Arda_dg27
İnandırıcı gelmedi maalesef ve yalan atıyorsunuz , Böyle bir yere varmazssınız ! Başarılar İyi Forumlar ..

TurkishKomando

Marangoz
En iyi cevaplar
0
AD :Umut
SOYAD :ALP
İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Moderator
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :6
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :Samimi,Asla Küfürü Sevmeyen Biriyim
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :Bilmemki Yani Beni Seçmenizdeki En İyi Yanı Yap Dediginde Herşeyi Yapabilirm
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ :3
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :RowerNW,SKYNW,ICENW,Hepsi Batihost Ama Güzel Tutmuştu
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ :Yani Genelde Çogu Şeyi Kurucu Yap Derse Yaparım Ben Bu Servere Katılmak İsityorum Çünkü Bu Server Gözüme Güzel Geldi Ve Burda Moderator Olmak İstiyorum

xSparkyTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD :Emre
SOYAD : ...
İSTEDİĞİNİZ YETKİ : Admin
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : saygılı küfür etmeyn (sinirlenince eden :D ) çabuk sinirlenmeyen
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Serverin kalitesini arttıracağımı düşünüyorum
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : 7-8 kere yapmışımdır
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :birçok serverlerde yetkim oldu kendi serverlerimde oldu sayısını tam bilmiyorum
adım emre futbol oynamayı seven lise 2 ye giden birisiyim :)

:bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:

İyi Forumlar