Sporların En İyisi ;)

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Hazır tarih 19 mayısken ufak bir şeyler çizeyim dedim. Sıkıntı insana neler yaptırıyor :D

Herkesin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun!​

Ekli dosyalar

• espor1.png
    espor1.png
    90.1 KB · Görüntüleme: 517
Son düzenleme:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hop mountain dew ile doritosu milkshake yaparak içiyorum, bomba gibi oluyorum. 360 no scope atıyorum penta atıyorum. Kaybetmeyi düşündün mü diye soran spikere de ''sahil lütfen'' diyorum. 5 tane gamer girl sevgilim var biri trap. Swagmaster6969696969 benim adım. Adama tek atarım. Tek rakibim xXx_UcHihA_B0i_S4sK3_xXx Turnuvada tilt edicem seni bro. Sayonara koniçiva Swagmaster6969696969 outz.

BornToKillTR

Fikirlere Kurşun İşlemez
En iyi cevaplar
0
Yav kanka napıyon biliyon mu her sabah uyandığında bir LOL iç sonra öğle yemeği için Dota 2 ye atıştırmalık olarak CS:GO al akşam yemei içinde Overwatch yersen taş gibi olursun!

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Ayna karşısında dans edip şarkı söylemek spor sayılıyorsa benim favori sporum o, zaten toptan korkarım ben ve topsuz bisiklet, yüzme gibi şeyler yapabiliyorum en fazla.

aLoneX

help me
En iyi cevaplar
0
Bence Türkiye'de en underrated spor voleybol, Avrupa çapında birçok başarı kazanılıyor ve futbol kadar gündeme getirilmiyor. Örnek olarak Vakıf Bank 3 senedir Dünya çapında büyük başarılara imza attı.

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
gülebilirsiniz bilmem fakat bence en iyi spor amerikan güreşi (şov amaçlı olmayanı) veya bokstur
yada dövüş içeren her şey kabulum

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hop mountain dew ile doritosu milkshake yaparak içiyorum, bomba gibi oluyorum. 360 no scope atıyorum penta atıyorum. Kaybetmeyi düşündün mü diye soran spikere de ''sahil lütfen'' diyorum. 5 tane gamer girl sevgilim var biri trap. Swagmaster6969696969 benim adım. Adama tek atarım. Tek rakibim xXx_UcHihA_B0i_S4sK3_xXx Turnuvada tilt edicem seni bro. Sayonara koniçiva Swagmaster6969696969 outz.
Benimkilerden 2si trap.
@TheMissingLink

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
En iyi spor yüzmedir, kilo vermek için idealdir ayrıca zevklidir.
Eğlendiğiniz için çok fazla yorulduğunuzu hissetmezsiniz.
Stile göre değişmekle birlikte vücutta hemen hemen tüm kasları çalıştırır bu sayede vücudunuzu yüzme ile şekillendirebilirsiniz.
Her ne kadar çok faydalı olsa da gitmiyorum :/ keşke üşenmesem