Küçük Bir Tekneyle Dalgaları Yenmek?

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bisiklet kadar bir tekne yaptığınızı düşünün ve bunu şu gördüğünüz dalgalara bırakıcaksınız

Sizce bu teknenin kesinlikle ve kesinlikle ters dönmeden ve dalgaların altında hiç kalmamasını (çarpıp sonra direk yukarı çıksada olur) nasıl sağlayabiliriz yani bu benim için cidden önemli mantığım tükendi yani şundan nasıl kurtulabilir ki minik bir tekne.

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede oturuyoruz zaten .d böyle dalga nerdee. Ama ilginç bir ilgiymiş.
yeterli bilgiyi öğrenebilirsem machine learning özelliği olan bi gemi yapmayı düşünüyorum gps ile bağlantılı 2 tane 100w'luk solar panelle yüricek görevide belli periyotlarla ses, görüntü ve fotoğraf kaydı almak olucak iki sorunum var 1.Bu cihaz nerde olduğunu nasıl anlicak bence kordinat sisteminden anlayabiliyodur bi şekilde araştırıcam diğer sorunsa bu dalgalar işte aslında denizaltı yaparak bu dalga sorunundan kurtulabilirim ama zor :(

bkz:
Not: Fikri bu videodan almadım zaten o yaptığı şeyin hayatta kalmasına imkan yok %100 batar araştırırken buldum...
Aslında benim ihtiyacım olan şey gemilerin nasıl kendi kendine düz döndüğü normalde yapılan gemiler bu şekilde oluyor devrilse bile düz dönüyor tabi bunu yapabilecek bilgiye sahip değilim