Neden 1.8?

Neden 1.8?


  • Kullanılan toplam oy
    17

KediPeyniri

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba, bu konuyu açıyorum çünkü merak ettiğim bir şey var. Neden sunucular 1.8 açılıyorlar? 1.9,1.12,1.13+ gibi sürümleri oyuncular gerçekten benimsemiyormu? Yorumlarınızı eksik etmeyin. Yukarıdaki oylamaya da katılmayı unutmayın.

Sorular:

1.8'de daha çok oyuncu olduğu için mi?
1.8'e alıştığınız için mi?
1.8 Sunucuları çoğunlukta olduğu için mi?
1.8 ve 1.8+ aslında sizin için pekte önemli değil mi?
 

BlondeCow

!2^4%
En iyi cevaplar
3
Türkiye'de genellikle oyuncular hile kullanarak oynadıkları için 1.8 pvpsi onlara daha hoş geliyor 1.9 dan sonra gelen güncelleme ile hitler belirli bir aralığa konulduğu için 1.8 gibi seri hitler atsanda bir şey ifade etmiyor. Bir zamanlar 1.7x sürümleride böyleydi çok tutuluyordu bakalım ileride aynı olay 1.9 ve üst sürümleri içinde geçerli olacak mı. Kısacası neden mi 1.8 hile çeşidi bol, alışılmış bir sürüm, pvp daha basit.
 
Son düzenleme:

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de genellikle oyuncular hile kullanarak oynadıkları için 1.8 pvpsi onlara daha hoş geliyor 1.9 dan sonra gelen güncelleme ile hitler belirli bir aralığa konulduğu için 1.8 gibi seri hitler atsanda bir şey ifade etmiyor.
Bir zamanlar 1.7x sürümleride böyleydi çok tutuluyordu bakalım ileride aynı olay 1.9 ve üst sürümleri içinde geçerli olacak mı. (:
bu durumun hileyle bağı var ama senin dediğin gibi değil 1.9 ve üstü sürümlerde hileler dahada güçlendi adam kusursuz hit + blok yapıyor çat çat gömüyor max hasarı
 

Prisma

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8'de daha çok oyuncu olduğu için mi? ; Evet.
1.8'e alıştığınız için mi? ; Evet.
1.8 Sunucuları çoğunlukta olduğu için mi? ; Evet.
1.8 ve 1.8+ aslında sizin için pekte önemli değil mi? ; Evet.
 

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8'de daha çok oyuncu olduğu için mi? ; Evet.
1.8'e alıştığınız için mi? ; Evet.
1.8 Sunucuları çoğunlukta olduğu için mi? ; Evet.
1.8 ve 1.8+ aslında sizin için pekte önemli değil mi? ; Evet.
şöyle bir şey var bide 1.8 ile giriyosun bi bakıyosun 1.12.2 server hoayda kim şimdi kapatıp açıcak başka sunucuya bakam
 

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
4 Evetle uğurlamak istiyorum. Hem alışılagelmiş hem kullanan oyuncu sayısı çok. Tabi yeni açılacak sunucularda oyuncular en çok hangi sürümü kullanıyorsa o sürüme yönelik açıyor. 1.8'de 200 oyuncu varken oyuncular neden 1.12'de 20 oyuncu ile oyniyim kafasındalar. Benim için pek önemli değil tabi.
 

Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
En iyi cevaplar
0
Çünkü;
1.9'da PvP sistemi değiştirildi ve bu yeni sistemi beğenmeyen oyuncular 1.8 sürümünde oynamaya devam ediyor, hatta bazı kişilerin 1.12 çıktığından bile haberi yok çünkü güncellemeleri takip etmeyi bırakanlar'da var.

Mojang yeni bir combat update yapmayı planlıyor gibi gözüküyor, eğer 1.8 pvp'si geri gelirse birçok sunucu sürüm yükseltecektir.
 

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Ben kendi sunucumda güncel sürümü tercih ederim. Fakat farklı sunucularda sunucunun sürümüne göre başlatırım oyunu o da farklı tabii ki. Bana göre neden 1.8'i tercih ediyorlar onu açıklayayım:
1. Makro
2. Sunucu yönetiminin eringeçliği
3. Oyuncu kitlesi
 
Ü

Üye silindi 10466712

Ziyaretçi
Sorularına cevap olarak değil direkt cevap verebilirim.

1.8 sürümünün üstüne kurulan eklenti daha fazla haliyle bug daha az oluyor ve kitle daha fazla ve 1.9 dan sonra ki sürümler pvp olarak çöp olduğundan olabilir mi?
[automerge]1527691111[/automerge]
 

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
1.12 mi çıktı :D
1.13 yolda ._.
Yeni sürüm pvp özelliğine kötü diyenler aşağıdaki nedenlerden dolayı diyor olabilirler:
1. Makro kullanıyorlar(speed clicks)
2. Kullanmayı bilmiyorlar
Başta zor gelebilir ama çok kolay aslında. Zamanla alışıyorsun zaten. 1.12'de uzun bir süre oynadıktan sonra farklı bir 1.8 sunucusuna girdim. 1.12'deki yöntemi kullanınca tabii ki sorunlar oldu ._.
 

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tabikide PvP bunun başka bir açıklaması yok. Ne kadar PvP server varsa hepsi 1.8 yada 1.8-.
 

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben kişisel olarak 1.12.2 (Modlarımın çoğu hala 1.3 desteği eklemedi :( ) oynuyorum, niye sevilmediğini anlamıyorum. PvP çok daha iyi, eskiden MakroMasterrace kafasında iken şimdi gerçekten vuruşlarını zamanlaman gerekiyor. Büyük ihtimalle insanların 1.8'deki hile ve hıyardan PvP sistemine alışmış olmaları.
 
Üst