options:
jailadi: jail1 #Buraya jail adi
on death of player:
if attacker is not player:
execute console command "money take %victim% 50"
execute console command "jail %victim% {@jailadi} 30"
if attacker is a player:
execute console command "money give %attacker% 50"
çalışmıyorKolay bir skript bu dostum al bakalım
Kod:options: jailadi: jail1 #Buraya jail adi on death of player: if attacker is not player: execute console command "money take %victim% 50" execute console command "jail %victim% {@jailadi} 30" if attacker is a player: execute console command "money take %victim% 50" execute console command "jail %victim% {@jailadi} 30" execute console command "money give %attacker% 50"
hocam hata vermiyo kill yaparak denedim ne para kesti ne jaile attıNe hatası veriyor ona göre düzelteyim
Biraz Mantıklı Düşün! ne kill ' i aga attacker is a player diyor birisi öldürmesi lazım bi oyuncuyu.. o zaman çalışırhocam hata vermiyo kill yaparak denedim ne para kesti ne jaile attı
kill çekince hiçbir zaman çalışmaz... bir yerden düşmesi lazım ölmesi lazımAttacker is a playerde var eğer oyuncuyu oyuncu öldürürse fakat birde
Attacker is not player var oyuncuyu oyuncu öldürmezse
hocam açıklamaya ne yazdığımı görmüyo musun eğer oyuncu öldürmezse de jaile atsın para çeksin ama kimseye para vermesinBiraz Mantıklı Düşün! ne kill ' i aga attacker is a player diyor birisi öldürmesi lazım bi oyuncuyu.. o zaman çalışır
bu da çalışmadı yüksekten de düştümkill çekince hiçbir zaman çalışmaz... bir yerden düşmesi lazım ölmesi lazım
options:
jailadi: jail1 #Buraya jail adi
on death of player:
if attacker is a player:
execute console command "money give %attacker% 50"
else: