Bekleme Süresi

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Bir oyuncu sunucuya giriş yaptığında atıyorum kit alabilmek için 1 saat beklemesi gerekicek ve sadece 1 kerelik kullanılıcak bunu yapabilir misiniz ?

(Kit olayı örnektir siz skripti yapsanız yeterli)

BornToKillTR

Fikirlere Kurşun İşlemez
En iyi cevaplar
0
Saniye biçimden çalışmaktadır. Aşağıdaki kod 10 saniye şeklinde olacaktır.

Kod:
kits:
    delay: 10

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Saniye biçimden çalışmaktadır. Aşağıdaki kod 10 saniye şeklinde olacaktır.

Kod:
kits:
    delay: 10
Yapmak istediğin atıyorum oyuncu oyuna girdi ve /kit elma yazdı bu kiti kullanabilmek için sunucuda 1 saattir oynaman gerekmekte diyicek ve sadece 1 kere kullanabilicek

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
java bu kodları nasıl işliyor bilmiyorum ama gerisayımdan ziyade belli bi tarih ve zaman birleşimine atayarak kod yazmak bana daha tasaruflu geliyor

yani 10dk say değilde 28.5.2018 - 00:28 diye ayarlamak saat o vakte gelince tetiklensin hatta tetiklenmesinde oyuncu kodu yazdığında bu vakit dolmuşmu dolmamışmı diye kontrol etsin ultra tasaruf oldu bu sanırım .d

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on command "golem":
    if {golem.%player%} is not set:
        set {golem.%player%} to true
        execute console command "ss give %player% irongolem 1"
        send "&bGule gule kullan!"
    else:
        send "&cZaten kit aldin!"
        cancel event

Bunu genelde opskyblock'da kullanıyorlar. Sen kendine uyarlayabilirsin. O 1 saat kalma şeysini hiç bilmiyorum Skriptler'le aram pek yok.

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
java bu kodları nasıl işliyor bilmiyorum ama gerisayımdan ziyade belli bi tarih ve zaman birleşimine atayarak kod yazmak bana daha tasaruflu geliyor

yani 10dk say değilde 28.5.2018 - 00:28 diye ayarlamak saat o vakte gelince tetiklensin hatta tetiklenmesinde oyuncu kodu yazdığında bu vakit dolmuşmu dolmamışmı diye kontrol etsin ultra tasaruf oldu bu sanırım .d
Essentials bu şekilde çalışıyor.

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
JavaScript:
command /kit:
    trigger:
        {kit::%player%} is greater than or equal to 59:
            give 640 diamond block to player
            set {kit::%player%} 70
on login:
    {kit::%player%} isn't set:
        set {kit::%player%} to 0

every 1 minutes:
    if {kit::%player%} is less than or equal to 60:
        add 1 to {kit::%player%}
denemedim

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6

Kod:
command /kit:
trigger:
  set {_time} to difference between {kit.%player%} and now
  {_time} is less than 1 hours:

message "&cKit için &6%difference between {_time} and 1 hours% &cbeklemelisin!"
   stop trigger
  set {kit.%player%} to now
  give 1 apple named "&ffarzetki bu aşkı hiç yaşamışız!" to player