İlginç Gökkuşağı Sorum

Bildim mi?

• Evet

Kullanılan: 3 37.5%
  • Hayır :'(

Kullanılan: 5 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gökkuşağındaki renklerden birini aklınızda tutun ardından spoileri okuyun;

Büyük çoğunluk mavi der, normalsin.
Mor diyenlerde genelde farklı cevap verme eğilimi olan, depresif yada sorunları olan insanların verdiği cevap
Kırmızı bu çok taze sanırım hata yapmak istemeyen insanlar bunu diyor emin değilim cevap arıyorum hala buna...
Bonus Sarı, türkler ilginç bir şekilde sarıdan korkar yani en sevdiği renk sarı olan kimse bulamazsınız ve gerçekten sarı rengini zor duyarsınız eğer karşınızdaki sizin bilmenizi istemicek sinsi birisiyse sarıya yöneliyor fakat kırmızı deme ihtimalide var riskli biraz bu seçenek :D

saat 22:00-00:00 arası herkes mavi mor derken o saati geçtiği anda aşırı derecede sarı ve kırmızı dendi beyin iptal

Son düzenleme:

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben kırmızı dedim
Evet buda yeni çıktı 3 kişi farklı cevap verdi 3üde kırmızı. Ben bu soruyu hazırlarken insanların kırmızı diceğini düşünerek hazıralmıştım ama şaşırtıcı bi şekilde 10 kere üst üste mavi ve mor dendi sadece ikisininde neden söylendiğini buldum acaba kırmızıyı hangi insanlar söylüyor

GodTRMC

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet buda yeni çıktı 3 kişi farklı cevap verdi 3üde kırmızı. Ben bu soruyu hazırlarken insanların kırmızı diceğini düşünerek hazıralmıştım ama şaşırtıcı bi şekilde 10 kere üst üste mavi ve mor dendi sadece ikisininde neden söylendiğini buldum acaba kırmızıyı hangi insanlar söylüyor
Nefes alabilen insanlar.

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Kafamızı hızlıca sallarsak beyaz rengi görebiliyoruz ben beyaz dedim?

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Her ne kadar seçtiğim renk olan lacivert için herhangi bir yorum göremesem de, çevremdekiler için bu testi yaptığımda haklılık payının olduğunu görüyorum ve konudaki tespitlerin altına imzamı atıyorum.

PASCIA

Eren Bülbül
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
Bonus Sarı, türkler ilginç bir şekilde sarıdan korkar yani en sevdiği renk sarı olan kimse bulamazsınız ve gerçekten sarı rengini zor duyarsınız eğer karşınızdaki sizin bilmenizi istemicek sinsi birisiyse sarıya yöneliyor fakat kırmızı deme ihtimalide var riskli biraz bu seçenek :D
sarı bücürden dolayı