play.craftminer.pro | CraftMiner Survival | 1.21-1.21.4 Son Sürüm Keyfi başladı! | eski pvp mekaniği / Claim lazeri / Zindanlar / Özel Rütbeler

Salim159

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunucu IP Adresi
play.craftminer.pro
Oyun Sürümü
1.21.x
Sunucu Slotu
Sınırsız
Sunucu Türü
SURVİVAL
1.png

2.png

5.png

Son düzenleme:

Salim159

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Spawn mapinizden bahsediyorum ben dostum. Orman mapi hakkında sunucuya gelmeden konuşamam çünkü fotoğrafı üstten çekmişsiniz.
takas için medieval bir yer bulamadık ve bunu koymaya karar verdik.
internette harita var. builderi tarafınca koyulmuştur.

Ozi Başkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunuculara saldırdığını idda eden, çalıntı map kullanan, çaktırmadan forum üzerinde 2 konu ile oyuncu çekmeye çalışan bir kişinin sunucusu pek başarılı olacağını sanmıyorum.

Sunucumuza saldırdığını idda ettiğin ssleri ve kanıtları Erkan abiye gönderdim, yaptığını ispatlayabilirsem bu sunucunun ömrü biraz kısalır.

İYİ FORUMLAR.

Son düzenleme:

Salim159

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sunuculara saldırdığını idda eden, çalıntı map kullanan, çaktırmadan forum üzerinde 2 konu ile oyuncu çekmeye çalışan bir kişinin sunucusu pek başarılı olacağını sanmıyorum.

Sunucumuza saldırdığını idda ettiğin ssleri ve kanıtları Erkan abiye gönderdim, yaptığını ispatlayabilirsem bu sunucunun ömrü biraz kısalır.

İYİ FORUMLAR.
korumaları size verdim.?
sunucunuza vurmaya çalışan birisi değilim şahsen DonsuzTurk adlı yetkiliniz vur dedi vurdum.
istemedikden sonra bir sunucuya dokunmuyorum.

weto123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server 3 günlük adam 3 günde UstaRehber Olup Fly+P2 set Ve itemleri alıp Rahatcana oyunculardan üstün olabiliyor. Ve Rehbere sadece sw de durmasına rahmen rehber veriliyor. Her Türlü Bizden üstünler. 6 saatlik veridigm emek siliniyor ve herkezin silindi demesiyle olay kapanıyor. Girmenizi tavsiye etmiyorum kurucu oyuncuları aldırış etmiyor zaten anlatmaya çalışdım ama dinlemiyor İYİ GÜNLER.