Mesele worldguard, worldedit değil, mimari beceri. O dediklerin kolay iş asıl mesele yetenekde.Ben Builder olurum World Edit World Guar vb. herşeyi biliyorum..
DC: LGEDYusuf34
Fotoğraflarda bir mimari yok.Kardeşim öncelikle Selamun Aleyküm , iç mimar aradığını duydum birkaç foto atayım.Daha yapım aşamasında olan bir terraform şuanlık iç mimari fotoğrafı almadım.
Terraform dan birkaç görüntü :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Alınırsam sevinirim , discord: ๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡Yezen#2656
Özel mesajdan önerebilirsin.Selam dostum Ben sadece sana bir şey önermek için yazıyorum discorddan eklermisin alım için gelmedim ancak eklersen bir şey önereceğim
DiscordenizCan#3693
Burdan Yazmak istemiyorum özelden farketmez dc ekliyceksen ekleyin zorlamıyorumÖzel mesajdan önerebilirsin.
pardon dc DenizCan/19#3693Özel mesajdan önerebilirsin.
Bir örnek atabilir misiniz.Sanırım iç mimar aramışsınız sunucunuz için bol,bol ; dolu,dolu duvar , iç eklenti tasarımları yapıyorum. Hayal gücüm gelişmiş , block uyumlarını iyi yapıyorum yaşta biraz sorun olabilir sanırım fakat iç mimarlığım iyidir
Skype ve Discord'um bulunmaktadır.
Yeni bilgisayar aldığım için örnek yok. Eski bilgisayarda vardıBir örnek atabilir misiniz.