Oyunlarda En Şanslı ve En Şanssız Olduğunuz Anlar

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Bu konuyu merakımdan açıyorum. Oyunlarda ne zaman kendinizi şanslı hissettiniz ya da şanssız hissettiniz? Bugün bunları tartışacağız. Beni soracak olursanız en şanslı hissettiğim an PUBG Mobile'de bir evden 3 tane 8x çıkarmaktı. En şanssız hissettiğim ansa soloda 7 kişiyle birlikte vs attık. Sonucunda kaça kaça da olsa hayatta kalmayı zor zar başardım. Ayrıca adamın playzone sayesinde ölmesiyle birinci olmam da şanslı hissetmeme vesile olmuştu. Şimdide sıra sizlerde! :sinsi1:

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
War Thunder oynarken bu tür durumlarla çok karşılaşıyorum.

BF 109 F-4 ile B17 bombardıman uçağının arkasına takıldım. Uçağı süren kişi taretlerde iyi. Sağ kanadım sap sarı olmuştu ve uçak düz uçtuğu zaman hafif sağa doğru kaymaya başlıyordu. En sonda motorumu vurdu. Üsse dönmem için en az 6 dakikam vardı ve ben ise haritanın öbür ucundaydım. En sonda bombardıman uçağının taretlerinin mermisi bitti. Ne mi oldu? Tüm mermileri boşalttım böylece son kalan kişiyi öldürmüş oldum.
Şanssız halim ise gerçekten çok üzücü. Mermim azalmış 2 kişiyle dogfight yapıyorum. Birinin motorunu vurdum üsse kaçtı. Diğeri ise halen peşimde. Mermim çok azaldı. Dakikalarca uçtuktan sonra birden tam önüme döndü. Fareye 1 kez tıklasam mermi direk pilotuna gidecek. Tam o sırada oyun ALT + TAB'a düştü...

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Şanslı olduğum anlar: Yok

Şanssız olduğum anlar: (Ki bunu çok yakından gören kişiler mevcut: @TheMissingLink @Salturbone @GodofMilker)

Karşımdaki adamın 10 canla kaçması.
Elimi sürdüğüm herkesin 10 canla kaçması.
Karşımdaki minyonun bile 10 canla kaçması.
15/5/10 gibi bir skorla oynayıp kaybetmek. (Çoğu zaman)
Tek başıma girdiğimde eşleştiğim 9 kişi içinden en beceriksiz 4 kişinin benim takımıma gelmesi, en az birinin afk kalması.
Ve yine 10 canla kaçmaları.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şanslı olduğum anlar: Yok

Şanssız olduğum anlar: (Ki bunu çok yakından gören kişiler mevcut: @TheMissingLink @Salturbone @GodofMilker)

Karşımdaki adamın 10 canla kaçması.
Elimi sürdüğüm herkesin 10 canla kaçması.
Karşımdaki minyonun bile 10 canla kaçması.
15/5/10 gibi bir skorla oynayıp kaybetmek. (Çoğu zaman)
Tek başıma girdiğimde eşleştiğim 9 kişi içinden en beceriksiz 4 kişinin benim takımıma gelmesi, en az birinin afk kalması.
Ve yine 10 canla kaçmaları.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

15 5 10 göbö bör skörlö öynöyöp köybötmök

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Geçen minecraft'ta bir takım oyunu oynuyordum. Bizim takım kazanmak üzereydi, yani her koşulda kazanacaktık. Böyle maçın bitmesine 1 dakika falan kala internetim gitti. Ayrıca uzun süren bir oyun olduğu için üzülmüştüm baya.