MİNECRAFT SERVER ALIMLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR

hafuk789

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar server alımlarımız başlamıştır. Pvp serveri kurmayı düşündük daha eksiklerim var ama sizin gelmenizle çok iyi olacagını tahmin ediyorum sunucumuzun ismini daha bulamadık ama en yakın zamanda bulacagız tüm alımlarımız mevcuttur ne olmak istiyorsanız en başa yazınız

Adınız:
Soyadınız:
Yaşınız:
Skype adresiniz (zorunlu):
Oyun içi isminiz:
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:

Evet cevaplarınızı en kısa zamanda bekliyoruz iyi günler dileriz

SAMETTTT1232

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Serhat
Soyadınız: Karaduman
Yaşınız: 15
Skype adresiniz (zorunlu): live:popoyala_1
Oyun içi isminiz: iStoryManqeL
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5-6
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): 17 serverde yetkiliydim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): çünkü bu servere çok şey katacağım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): güvenilirim komutları bilirim saygılıyım ve birçoğu
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): evet 1 kere mi ne küfür ettim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): çok güzel samimiyim
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: evet

WolfKurt1111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adminlik
Adınız: Oğuzhan berke
Soyadınız: *****
Yaşınız: 14
Skype adresiniz (zorunlu): Discord var skype Öldü artik. Discord [Tea]Creouz#1842
Oyun içi isminiz: Crouz
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6 yıldır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Çogu serverlerde yetkili olmuşlugum var 20 24 ola bilir ttam hatirlamiyorum
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Badlion Kapandigi için 1.8 pvpsini yaşatmak için server ariyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Bende bir oyuncuyumsadeçe tagim olaçak hiçbir ayrıcalık yok
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Lagdan Fly tesbit edim badlion ban yemişdim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Argo: amerika salak mal
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Çok küfür etmem ailevi küfür ederlerse özellikle bana çok sinirleniyorum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Ben anlaşa bilirim Ama oyunculari bilemem o yüzden deneme aşamasi talep ederim. İyi forumlar.

iNerd

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yağız
Soyadınız:Güngör
Yaşınız:
Skype adresiniz (zorunlu):yaorg.pvo (ama skype pek girmiyorum dc vereyim) [!]-YağızullaH#2154
Oyun içi isminiz:Nerd
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5-6
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Baya bir serverde bütün yetkilerden yaptım plci kurucu rehber mod admin falan
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sizin sunucunuza yardım edip iyi yerlere getirmek için
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bilmem buna ben karar veremem
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):1 kere pvp serverinde jitter yaptığım için 1haftalık ban yemiştim makro sanmışlardı (xfallpvp de)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):onlarla dost gibi anlaşırım güzel dilde anlatırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet eğer anlaşamassamda sessiz kalırım sadece sorularına cevap veririm herhangi bir tartışma açmam

emre123134

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin

Adınız:Emre
Soyadınız:Kama
Yaşınız:16
Skype adresiniz (zorunlu):FireSLayerTR
Oyun içi isminiz:FireSLayerTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4-5 YILDIR OYNUYORUM
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):toplam 7-8 sw de yetkiliyim isimlerini fazla hatırlamıyom ama BlueGaming PixelNW gibi swlerdeydim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):tabii ki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Meşgul olcak bi şey arıyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):yetkimin hakkını vererek yaparım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hyr
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):birkaç kere spam dan yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):ayrıcakık yapmam hepsi eşittir
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:iyi anlaşırım

xMgronox

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız:Yağız
Soyadınız:Güngör
Yaşınız:
Skype adresiniz (zorunlu):yaorg.pvo (ama skype pek girmiyorum dc vereyim) [!]-YağızullaH#2154
Oyun içi isminiz:Nerd
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):5-6
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):Baya bir serverde bütün yetkilerden yaptım plci kurucu rehber mod admin falan
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Sizin sunucunuza yardım edip iyi yerlere getirmek için
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Bilmem buna ben karar veremem
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):1 kere pvp serverinde jitter yaptığım için 1haftalık ban yemiştim makro sanmışlardı (xfallpvp de)
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):onlarla dost gibi anlaşırım güzel dilde anlatırım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet eğer anlaşamassamda sessiz kalırım sadece sorularına cevap veririm herhangi bir tartışma açmam
Server ip : xrosepvp.aternos.me gel konusalım.

xMgronox

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin

Adınız:Emre
Soyadınız:Kama
Yaşınız:16
Skype adresiniz (zorunlu):FireSLayerTR
Oyun içi isminiz:FireSLayerTR
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4-5 YILDIR OYNUYORUM
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):toplam 7-8 sw de yetkiliyim isimlerini fazla hatırlamıyom ama BlueGaming PixelNW gibi swlerdeydim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):tabii ki
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Meşgul olcak bi şey arıyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):yetkimin hakkını vererek yaparım
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):hyr
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):birkaç kere spam dan yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):ayrıcakık yapmam hepsi eşittir
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:iyi anlaşırım
Bir yetkili olucaksan yazım kurallarına dikkat etmelisin.Maalesef alınmadınız.

xMgronox

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adminlik
Adınız: Oğuzhan berke
Soyadınız: *****
Yaşınız: 14
Skype adresiniz (zorunlu): Discord var skype Öldü artik. Discord [Tea]Creouz#1842
Oyun içi isminiz: Crouz
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6 yıldır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Çogu serverlerde yetkili olmuşlugum var 20 24 ola bilir ttam hatirlamiyorum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Badlion Kapandigi için 1.8 pvpsini yaşatmak için server ariyorum
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Bende bir oyuncuyumsadeçe tagim olaçak hiçbir ayrıcalık yok
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Lagdan Fly tesbit edim badlion ban yemişdim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Argo: amerika salak mal
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Çok küfür etmem ailevi küfür ederlerse özellikle bana çok sinirleniyorum
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Ben anlaşa bilirim Ama oyunculari bilemem o yüzden deneme aşamasi talep ederim. İyi forumlar.
Bir yetkili olucaksan yazım kurallarına dikkat etmelisin.Maalesef alınmadınız.

QaBoom0

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Moderatör veya Admin. Sizin için hangisi uygun olursa benim için de odur.
Adınız: Taha
Soyadınız: ***** (Belirtmek istemediğim için sansürledim.)
Yaşınız: 14 yaşındayım, Haziran'da 15'e gireceğim.
Skype adresiniz (zorunlu): Discord versem? Discord:
Oyun içi isminiz: DeadDynasty
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 5 yıldır oynuyorum.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Şu anda çalıştığım bir sunucu yok fakat birçok sunucuda çalıştım. İsimlerini maalesef hatırlamıyorum.
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sizin gibi samimi kişiler sunucu yürütmeyi bilirler. O yüzden yetkili olma isteğim var : )
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Bilgim ve olgunluğum.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim, fakat küfür, argo kelime veya reklam yüzünden değil. Boş yere ban yedim diyebilirim.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Yedim fakat yine boş yere.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Hiçbir zaman kaba davranmam, boş yere mute veya ban atmam...
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabii ki.