Wg Sorunu

CrixusPvP

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler wgli alana /rg flag <isim> enderpearl deny yapmama rağmen oyuncular enderpearl atabiliyo yardımcı olurmusunuz

TECN

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir hata veriyormu ?

ender-pearl yazarak dener misin?

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Parkur yapacaksan
blocked-cmds sethome,tpa,tpaccept,back
Yine başına rg flag wgismi yazarak.
Bu komutlarıda kullanabilirsin.

Pikod

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardes benim de serverim var nasıl yapılcağını biliyorum ıp ve op ver geleyim yapayım?

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
Kardes benim de serverim var nasıl yapılcağını biliyorum ıp ve op ver geleyim yapayım?
Dostum şakamısın sen sorun halledilmiş zaten görmüyormusun konu kilit yazmayı unutmuş sahibi ve ben sunucuyu biliyorum şu anda hiçbir sorunu yok sen gördüğün halde op almak icin veya serveri batırmak icin hala buraya yazıyorsunu ayıp

Pikod

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum şakamısın sen sorun halledilmiş zaten görmüyormusun konu kilit yazmayı unutmuş sahibi ve ben sunucuyu biliyorum şu anda hiçbir sorunu yok sen gördüğün halde op almak icin veya serveri batırmak icin hala buraya yazıyorsunu ayıp
Bro sakin yemin ederimki kötü bir amacım yoktu anlatadabilirdim isteseydi konunun kilit olduğunu bilmiyordum hemen bu şekilde saldırman doğru değil bana göre :) amacım sadece sitede puan ve beğeni kasmak için insanlara yardım etmekti :)

Pikod

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ve ayrıca yukarda yazdığın cmds region nunu bilmiyordum işime çok yaradı cidden :)

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
ve ayrıca yukarda yazdığın cmds region nunu bilmiyordum işime çok yaradı cidden :)
Sorun değil Kusura bakma anlıyorum puan kasıyorsun ama üstteki mesajlara bak biraz ve sen madem bilmiyorsun bu komutu benden öğrendin neden geldin burda op ver yardım ediyim diyosun anlamadım?