KebapConConCraft Alımları

AliKAynakk

Yalnızlık mı? Kralı bende...
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 7 Günlük Deneme Amaçlı Bir Aternos Server Kurdum,7 Gün Sonra Batihost Geçeceğiz
Şartlar:
Mikrafon
Discord
Alımlar:
Yardımcı x1

Polis x1

Mimar x2

Form:
AD:
SOYAD:
ISTEDİGİN YETKİ:
BİLDİGİN 10 TANE PLUGİN:

DİSCORDUM : Usenmez#7856

arda147896325

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD: Arda
SOYAD: Dağ
KENDİNDEN BAHSET:ben arda Minecraft UZMAN IM KENDİME AİT HACKER PROGLAMLARIM VAR PAYLASMIORUM VE SATMIORUM SİZİ YUKSELDEBİLİRM
ISTEDİGİN YETKİ: YARDIMCI
BİLDİGİN 10 TANE PLUGİN: EseentialsX GroupManager Skript Multiverse-Core Citizens Authme SignHack Iconomy World-Guard WorldEdit Clearlagg

crıstıan18

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar 7 Günlük Deneme Amaçlı Bir Aternos Server Kurdum,7 Gün Sonra Batihost Geçeceğiz
Şartlar:
Mikrafon bozuk
Discord Wand#0779
Alımlar:
Yardımcı x1

Polis x1

Mimar x2

Form:
AD:ErenMuratCan
SOYAD:B**ır
KENDİNDEN BAHSET:Siz Bana Beni Anlatıyorsunuz Daha Ne Söliyim ben Size Alın İşte Bu

ISTEDİGİN YETKİ: yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum ama mimar olur
BİLDİGİN 10 TANE PLUGİN:EseentialsX GroupManager Skript Multiverse-Core Citizens Authme SignHack Iconomy World-Guard WorldEdit Clearlagg

DİSCORDUM : Usenmez#7856

AliKAynakk

En iyi cevaplar
0
AD: Arda
SOYAD: Dağ
KENDİNDEN BAHSET:ben arda Minecraft UZMAN IM KENDİME AİT HACKER PROGLAMLARIM VAR PAYLASMIORUM VE SATMIORUM SİZİ YUKSELDEBİLİRM
ISTEDİGİN YETKİ: YARDIMCI
BİLDİGİN 10 TANE PLUGİN: EseentialsX GroupManager Skript Multiverse-Core Citizens Authme SignHack Iconomy World-Guard WorldEdit Clearlagg
Discord Eklemedigin Icin Alınmadım Malesef
Baska Bİr Yetki Icin Tekrar Basvurabilirsin

AliKAynakk

En iyi cevaplar
0
AD: Burak
SOYAD: -------Ş
KENDİNDEN BAHSET: Herzaman Saygılı Sevgili Adaletli Birisiyimdir Küfürü Argoyu Pek Sevmem
ISTEDİGİN YETKİ: Pluginer
BİLDİGİN 10 TANE PLUGİN: Aksyblock AntiWdl AntiJoinbot Authme Essentials Vipzero Skript World Edit World Guard ClearLagg ChestCommands Alpha Chest Ve Daha Birçok Şey

ÜCRETSİZ ÇALIŞMIYORUM
Kardeşim Biz Para Idare Edemiyoruz Sen Ucretsiz Calismam Diyorsun
Alınmadın