Pluginer Alımı Paketi Olan Ücretli

Fasulyelikabak

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tecrübesi olan, saygılı,efendi,ihtiyacımız olduğunda burun kıvırmayacak kişileri bekliyorum. Açıklamaya yaşı,ismi,discord adresini yazmanız yeterli.(Mikrofonu olacak.)

Son düzenleme:

WaniesNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsterseniz Kendi Faction,Skyblock Plugin Paketlerim var Uygun fiyatlarda İYİ BAYRAMLAR. :şapka:

Discord : ejUYMUN

Linny

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linny AyazCan#9997
Op Sky Var Elimde Eskiden Yapmıştım ./bakim dahi var skriptlerde gerisini siz düşünün :) Fiyatı 60 TL Bayram Oldugu İcin 45 TL

Linny

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendimize Özgü İtem Sp Skripti Var Kimde Nekadar Sp Almış Nekadar Sw Kullanmış Var Sünger Spawner İle End Spawner Bulunmaktadır Elmas Block elmas Falan Birsürü Var Bot Koruması Gelişmiş /duyuruyap Komutundan Sonra Duyuruyu Yazınız Sonra Sohbet Kapanıyor 3 KEre Duyuru Tekrarlanıyor Otomatik Sonra Sohbet Geri Açılıyor Adakit Var Telafi Var Telafiyi Silebilirsiniz /bakim Var Sunucuyu Bakım Moduna Sokuyor. /sanskutu Var Aksine Birde Can İlacı Güç İlacı Hız İlacı Dayanıklılık İlacı Bulunmaktadır /sat Ve /chest Diyince /ec Komutu Uygulanmış Oluyor :) Reklam Koruması Var /saat /sure /vipcekilisiyap /vipcekilisi Bulunmaktadır Pluginden Paralı Olan Feather Board Var Aslında 100 Tl değerinde olması lazım pluginin ama bayram diye size 35 yaptım :) /chat ac ve kapatta var /herkeseesya /paraver Komutlarıda Var İyi Bayramlar :)

Linny

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
FasulyeliKabak İlgilenmiyorsan Söyle Lütfen Kardeşim Gideceğim Yoksa Cıkıcam Googleden