TPS AŞIRI DÜŞÜYOR ? YARDIM!

RichTony

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
SpigotBoard eklentisi büyük oranda yoruyor sunucunuzu başka bir board eklentisi kullanmayı deneyin.

RichTony

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ek olarak Autosell plugini kullanmanızı pek önermiyorum açıkçası, onunda lag yaptırdığını görebiliyorum. Eğer kullanmak istiyorsanız, son sürümünü kullandığınızdan emin olun.

Ü

Üye silindi 10466712

Ziyaretçi
Çok büyük eklentiler değil içinde çok fazla task bulunan eklentiler kullanma task yani binevi kendini sürekli tekrarlayan işlemler, featherboard'da kullamadığın sürece task işi dönmez fakat scoreboardın yenilenmeside bir task sürecidir featherboard için yani sürekli bir şeyler sunucudan tespit edilmeye çalışıyorsa sunucunun performansını düşürebilir.

RichTony

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
30 Dakika 1 Saat aralığında bir timings değerini atın tekrar kontrol edeyim.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigotboard eklentisinde skript değişkeni falan mı gösterdin? Bana spigotboard un configini gönderir misin. Bir de oyun içi ss

Crosevice

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Timings raporuna dayanarak sölüyorum ki hiçbir sorgusu olmadan SpigotBoard ve AutoSell eklentilerini direkt olarak sunucunuzdan kaldırın.
Ayrıca geri yüklemeyi aklınıza bile getirmeyin. Görünüşe göre sunucunuz SpigotBoard ve AutoSell için gerekli koşulları sağlayamıyor.