Server Aktif !Minerez Survival -[1.8.x] YENİ- Alışılmadık Yeni Sistemler Eğlenceyi doruğa ulaştıracak efektler ! İp:minerez.ml Batihost!

Vueen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yarın Saat 15.00da Yeniden Aktif Olucak Ve Hiçbir Sorunu Kalmayacak Serverin Ramını 16gb yükseltip yeniden açıcaz doğal olarak server 10 tane dünyaya dayanamıyor...

Juanti2000

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yarın Saat 15.00da Yeniden Aktif Olucak Ve Hiçbir Sorunu Kalmayacak Serverin Ramını 16gb yükseltip yeniden açıcaz doğal olarak server 10 tane dünyaya dayanamıyor...
10 Tane dünya açıp sunucunun tps'ini düşürecek kadar "cahilseniz",
hiç sunucu açmayın.​

BeratEP

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
O zaman yapıcaksan serveride sıfırla ve senden tek bir şey rica ediyorum adam gibi ayarla şu biomu çöp biom huş ağacı dışında bir şey yok anca akşam girerim çalışyorum eğlenmeye gelmiştim servere 7 yıllık builderim gittim 9 stack odun taş vesayre topladım sen bana diyorsunki pvp kapalı adam geldi kesti görmedim böyle bir şey :pof::pof:

Vueen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hiç sunucu açmayın.​
Server moblarının dagınık olması lazımdı o yüzden bu kadar dünya açtım. Amacım serverin lagını çoğaltmak değildi.Aynı zamanda cahilliği fps yerine tps yazan biri bana öğretemez :)

Vueen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O zaman yapıcaksan serveride sıfırla ve senden tek bir şey rica ediyorum adam gibi ayarla şu biomu çöp biom huş ağacı dışında bir şey yok anca akşam girerim çalışyorum eğlenmeye gelmiştim servere 7 yıllık builderim gittim 9 stack odun taş vesayre topladım sen bana diyorsunki pvp kapalı adam geldi kesti görmedim böyle bir şey :pof::pof:
Haklısın dostum düzeltip açıcam yanlız pvp kapalıydı seni kesen minik orktu :)

Vueen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hiç sunucu açmayın.​
Bir de önce kendi serverinize bakın :) gidip başkalarının oyuncunu düşürmek için böyle atıp tutmaya gerek yok kendi hakkınızlada oyuncu kasabilirsiniz İYİ FORUMLAR

Juanti2000

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuya eklediğiniz "GÖRSELLER" gibi text'ler taransparan olarak eklense daha iyi olurdu.​

Vueen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server Yarın 15.00da Aktif Olucaktır Yenilikler Yarın Konuya Eklenecektir İyi Forumlar