spawner sorunu

FurkannSB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
selam !
biz ölçtük herhangi bir spawnerın mob çıkarması için 15 block yakınında olmamız lazım bunun mesefesini nasıl değiştirebilirm ?

UfukOcakMRJ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
spawner skripti mi kullanıyorsun? kullanıyorsan 1 tane örneğini buraya at.

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
selam !
biz ölçtük herhangi bir spawnerın mob çıkarması için 15 block yakınında olmamız lazım bunun mesefesini nasıl değiştirebilirm ?
Dostum öncelikle kullandığın plugini söylermisin veya skripti
silkspawners kullanıyorsan söyle.

Ayrıca bir öneri vereyim 15 blok yeterli uzatmana gerek yok ama forum açtıgına göre sen bilirsin pluginin veya skriptin adını söyle yardımcı olalım.

FurkannSB

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum öncelikle kullandığın plugini söylermisin veya skripti
silkspawners kullanıyorsan söyle.

Ayrıca bir öneri vereyim 15 blok yeterli uzatmana gerek yok ama forum açtıgına göre sen bilirsin pluginin veya skriptin adını söyle yardımcı olalım.
silkspawners kullanıyorum fakat adamlar irongolemde afk durunca pigmanda duramıyor veya adalarını yaparken doğmuyor o yüzden değiştireceğim

ErenSB

Elmas Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
26
silkspawners kullanıyorum fakat adamlar irongolemde afk durunca pigmanda duramıyor veya adalarını yaparken doğmuyor o yüzden değiştireceğim
Dostum sen yakında olmasalar bile çıkarsın istiyorsun o zaman sunucu coşar 7/24 mob çıkar lag yaratır + herkes zengin olur sen yanlış dü,şünüyorsun neyde afk kalıyorlarsa o cıksın iron golemde kalıyorlarsa o cıkar diğerinede yan hesap açsınlar