▐ ░ REAL LEGEND ░▐ ➽ Yetki Kadrosu Sıfırlandı ➽Yeni Ekip Dostlarımıza İhdiyacımız Var Kimler Gelecek?

SCTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Sunucumuzdaki Tüm Yetkiler Sıfırlanmışdır Ve Yeni Ekip Oluşturmaya Karar Verdik Sende Katıl Sınav Ol Test Ol Ve Yetkine Sahip Ol Hadi Durma Sende Bir RealLegend Sunucusunun Yetkilisi Ol Sunucu Türü Hubdur...

SunucuBilgi

SunucuHost: Batihost
SunucuRam: 10
SunucuSlot: Sınırsız
SunucuÇekirdek: 4

SunucuIP: RealLgend.Batihost.Com
SunucuSite: RealLegends.mc.tc

DİKAT:➽ ALIMLAR SKYBLOCK OLACAKDIR + TÜM SUNUCUDA YETKİLİDİR !

Yetkili Kuralı
1 - Sunucu yetkilileri sunucu kurallarına uymakla yükümlüdür.
2 - Sunucuda yetkililer arasında konuşulurken Türkçeye dikkat ederek ve resmi bir dille konuşulması zorunludur.
3 - Sunucuda küfür / argo konuşmak KESİNLİKLE yasaktır. ====> Cezası : Yetki düşürülmesi.
4 - Sunucuda yetkililer arasında küfür / argo [Ailevi ve etnik değerlere] KESİNLİKLE yasaktır. ====> Cezası : Yetki alınması.
5 - Sunucuda V.I.P üyeler ile normal oyuncular arasında ayrım yapılmayacaktır.
6 - Discord adresinde gereksiz yere yönetim odasında durmak yasaktır.
7 - Discordda yetkiler aralarında konuşurken cümle kurallarına uymak zorundadırlar. [Büyük harfle başlama - Noktalama işaretleri vs.]
9 - Oyunda olan yetkililerin discordda olması zorunludur.
10 - Discordda olan yetkililerin oyunda olması zorunludur.
11 - Oyunda KESİNLİKLE yetkililer oyunculara item, para yardımı yapamaz. Tespit edilirse yetkilinin yetkisi alınır.
12 - Sunucuda Hiyerarşik düzene uymak zorunludur. [Hiyerarşinin anlamını bilmiyorsanız bakınız.]
13 - Sunucuda sizcen yaşça büyüklere saygısızlık yapılmayacaktır.
14 - Bu kurallara ekleme veya çıkarmayı sadece "Sunucu Sahipleri" yapabilir.
15 - Tüm yetkili kişiler bu kurallara uymakla yükümlüdürler. Eğer uyulmadığı tespit edilirse 2 kez uyarılır 3. kez ise yetki düşürme yoluna gidilir

AliKAynakk

Yalnızlık mı? Kralı bende...
En iyi cevaplar
0
Selam,Sunucunuza Geldim Fakat Hiç Kimse Yok

Ve Alımların Yaş Kısıtlaması Var Mı?

fatihbugra

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Sunucumuzdaki Tüm Yetkiler Sıfırlanmışdır Ve Yeni Ekip Oluşturmaya Karar Verdik Sende Katıl Sınav Ol Test Ol Ve Yetkine Sahip Ol Hadi Durma Sende Bir RealLegend Sunucusunun Yetkilisi Ol Sunucu Türü Hubdur...

SunucuBilgi

SunucuHost: Batihost
SunucuRam: 10
SunucuSlot: Sınırsız
SunucuÇekirdek: 4

SunucuIP: RealLgend.Batihost.Com
SunucuSite: RealLegends.mc.tc

DİKAT:➽ ALIMLAR SKYBLOCK OLACAKDIR + TÜM SUNUCUDA YETKİLİDİR !

Yetkili Kuralı
1 - Sunucu yetkilileri sunucu kurallarına uymakla yükümlüdür.
2 - Sunucuda yetkililer arasında konuşulurken Türkçeye dikkat ederek ve resmi bir dille konuşulması zorunludur.
3 - Sunucuda küfür / argo konuşmak KESİNLİKLE yasaktır. ====> Cezası : Yetki düşürülmesi.
4 - Sunucuda yetkililer arasında küfür / argo [Ailevi ve etnik değerlere] KESİNLİKLE yasaktır. ====> Cezası : Yetki alınması.
5 - Sunucuda V.I.P üyeler ile normal oyuncular arasında ayrım yapılmayacaktır.
6 - Discord adresinde gereksiz yere yönetim odasında durmak yasaktır.
7 - Discordda yetkiler aralarında konuşurken cümle kurallarına uymak zorundadırlar. [Büyük harfle başlama - Noktalama işaretleri vs.]
9 - Oyunda olan yetkililerin discordda olması zorunludur.
10 - Discordda olan yetkililerin oyunda olması zorunludur.
11 - Oyunda KESİNLİKLE yetkililer oyunculara item, para yardımı yapamaz. Tespit edilirse yetkilinin yetkisi alınır.
12 - Sunucuda Hiyerarşik düzene uymak zorunludur. [Hiyerarşinin anlamını bilmiyorsanız bakınız.]
13 - Sunucuda sizcen yaşça büyüklere saygısızlık yapılmayacaktır.
14 - Bu kurallara ekleme veya çıkarmayı sadece "Sunucu Sahipleri" yapabilir.
15 - Tüm yetkili kişiler bu kurallara uymakla yükümlüdürler. Eğer uyulmadığı tespit edilirse 2 kez uyarılır 3. kez ise yetki düşürme yoluna gidilir

Selamlar; Bizim kurallarımızı nereden kopyaladınız yahu :D
Bu kuralları ben elimle yazdığımı hatırlıyorum :D