REHBER ALIMLARI ŞUANDA AKTİFTİR! KONUYA GİR HEMEN BAŞVUR.

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle, size şartlarımızdan bahsedeyim ve genel bilgiler vereyim;

Discord hesabı olması ve discord sunucumuzda bulunması zorunludur.

Hesaplarınızın gerçek olup olmaması vs. farketmez; yeni açılmış bir hesapta olabilir.

En az 3 gün boyunca sunucumuzda oynaması zorunludur.

Yetkili olmak için sabırlı olmalısınız.
Başvuruma bakın tarzında cümleler kurmamalısınız.

Online süreniz günde en az 3 saat, ortalama 5 saat ve ideal olarak 8 saat olmalıdır. Okulunuz, işiniz veya başka bir şeyiniz bizi ilgilendirmez. Bu online süresi "genel/ortalama" online süresidir. Yani mazeretiniz olduğu günler pek etkilemeyecektir.

Herhangi bir ailevi sorununuzun olmaması bir artıdır, fakat olupta sizi etkilemiyorsa bizim için bir sorun yok.

Yaş sınırımız yoktur.
Oyunculara yardımcı olmalısınız.

Bizim için en önemli konulardan birisi resmiyet ve ciddiyettir. Çok ciddi ve resmi olmalısınız. Yetkili iken sergilediğiniz davranışlar bizi temsil etmekte; bir şeyi yapmadan önce iki kere düşünmelisiniz.

Genel olarak ve en önemli şart olarak; Dürüst, adaletli, saygılı, küfür etmeyen, kimseyi aşağılamayan, hakaret etmeyen, adil, ciddi, resmi, yardım sever ve sabırlı olmanız gerekmektedir.

Eğer zaten yetkili iseniz yetkinizi yükseltmek için başvuru yapabilirsiniz.

Eğer alım başvurunuz onaylanmazsa Olumsuz eki alır, eğer onaylanırsa Alındı eki alır. Eğer alınmazsanız üzülmeyin. Neden alınmadığınızı konunuza yorum olarak yazacağız ve onu düzelttiğiniz de tekrar başvuru yapın, bizde tekrar değerlendirelim.

Şuanda mevcut olan alımlarımız aşağıda listelenmiştir:

Deneme Rehber
Rehber
UstaRehber
Test-Mod

Şimdi gelelim başvuru formumuza;

*: Bu işaret gerekli demektir. İşaretin konulduğu soruyu cevaplamanız zorunludur.

*Adınız:
*Soyadınız:
*Yaşınız:
*Discord adresiniz:
*Skype adresiniz:
*Ne kadar süredir sunucumuzda oynuyorsunuz:
*Günlük tahmini veya ortalama online süreniz:
*Neden biz:
*Neden siz:
*Amaçlarınız:
*Sunucudaki hedefleriniz:
Ek Notlarınız(yok ise yok yazabilirsiniz):

YavuzOztas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
TEST MOD
*Adınız:Yavuz
*Soyadınız:oztas
*Yaşınız:15
*Discord adresiniz:
Civciv๖̶̶̶ζ͜͡Yavuz๖̶#6191
*Skype adresiniz:Mutlu Ciglik
*Ne kadar süredir sunucumuzda oynuyorsunuz: yani 5 6 aydır oynuyorum survival serverlarınızda Baya Geldim Mesela 4 5 Ortaksınız
*Günlük tahmini veya ortalama online süreniz: 10 11
*Neden biz:Cunku Eskiden Beri Varım Ve Serveri Biliyorum
*Neden siz:Cunku Onceden Oyuncunuzdum
*Amaçlarınız:Serveri Düzgün Tutmak Ayakta Tutmak Ve Herkezi Adalete Ulastırıcam
*Sunucudaki hedefleriniz:herkes Memnun Olcak Benden
Ek Notlarınız(yok ise yok yazabilirsiniz):Yok

Yldrmenes

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
*Adınız:Enes
*Soyadınız:Yıldırım
*Discord adresiniz:YldrmEnes#9524
*Skype adresiniz:Enes Yldrm
*Ne kadar süredir sunucumuzda oynuyorsunuz:Sonmilastan beri (zamanını tam olarak hatırlamıyorum)
*Günlük tahmini veya ortalama online süreniz:4-5 saat
*Neden biz:Her zaman daha iyi olmasını ve çok çalışan dürüst insanlardan oluşan bir server
*Neden siz:Kendimi uygun görüyorum
*Amaçlarınız:oyunculara yardımcı olmak
*Sunucudaki hedefleriniz:UstaRehber olmak
Ek Notlarınız(yok ise yok yazabilirsiniz): daha önce rehber olmuştum Emristy Tarafından yetkım alınmıstı..(Sonmilasta iken)

pikacuTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
*Adınız: Yigit
*Soyadınız: Bey
*Yaşınız: 16
*Discord adresiniz: Eğer DC den Çıkmıyosa Siz dc adresinisi veriniz RL JankatsWinner#1134
*Skype adresiniz: Yok
*Ne kadar süredir sunucumuzda oynuyorsunuz: Serverinize Giremedim İşlerim vardı
*Günlük tahmini veya ortalama online süreniz: 6 -7
*Neden biz: Sununcudaki Oyunculara Bilgi Verip Bilmedikleri Soruları Cevaplamak İçin
*Neden siz: Sizinle anlaşabilirim
*Amaçlarınız: Yardımda bulunmak
*Sunucudaki hedefleriniz: USTARehber
Ek Notlarınız(yok ise yok yazabilirsiniz): 4yıldır mc oynuyorum ve 2 yıldır yetkili olmamıştım sonra olmaya başladım 2 yılda 8 rehber oldum

DRAGON19052

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
*Adınız:Berkay
*Soyadınız: Akbal
*Yaşınız: 16
*Discord adresiniz: xBittax#0252
*Skype adresiniz: hatırlamıyorum
*Ne kadar süredir sunucumuzda oynuyorsunuz: 1 aydan fazla oldu ama pek giremdim. Başka isimlerle girdim
*Günlük tahmini veya ortalama online süreniz: 1 - 5
*Neden biz: Gelişmiş sunucuları geliştirmek benim gayemdir
*Neden siz: Lüfür etmem saygılıyım.
*Amaçlarınız: neden biz kısmına yazdım
*Sunucudaki hedefleriniz: Sizi daha ileriye taşımak
Ek Notlarınız(yok ise yok yazabilirsiniz): yok

Ali731

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
*Adınız: Ahmet
*Soyadınız: A****
*Yaşınız:17
*Discord adresiniz: Yaşam#0455
*Skype adresiniz: Ahmet
*Ne kadar süredir sunucumuzda oynuyorsunuz: Daha Yeni Başladım
*Günlük tahmini veya ortalama online süreniz:6 Yada 7 Saat Ayırabilirim
*Neden biz: Sizinle Bir Ekip Olabiliriz
*Neden siz:Size Katkım Olmasını İsterim
*Amaçlarınız: Küfür Etmem Dürüstüm Doğruyumdur Elbette Saygılıyımdır
*Sunucudaki hedefleriniz: Sizi Daha Yerlere Getirebilcek Herşeyi Yaparım
Ek Notlarınız(yok ise yok yazabilirsiniz): Yok

Efe_3525

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
*Adınız:Efe
*Soyadınız:Takmaz
*Yaşınız:17

*Discord Adresiniz:! Efe#1003
*Skype Adresiniz:Skyp Bazı Sorunla dan Dolayı Açılmıyo
*Ne kadar süredir sunucumuzda oynuyorsunuz:5,6
*Günlük tahmini veya ortalama Online Süreniz:6 Saat
*Neden Biz:Red Game Den Sonra Burası Beni çok Sardı Ve Kaşı oyuncuları Beyendim den
*Neden Siz:Ben oyuncuları adaletini istiyorum kendimden bildiyim için bazı rehber ler küfür yazıyo amam mute atmıyo kendisine Ben Kendime Günendiyim içim Usta Rehber Olmak İstiyorum Oyuncularla Kaayle Den sonra Ben Bur Dayım
*Amaçlarınız:Usta Reber Versinler Yatar benim İçin Ama Beyenirlerse Test Mod Ala Bilirler Amaçım Mod olmak

*Sunucudaki Hedefiniz:Usta Rehber

st2439

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
TEST-MOD
Adınız :Mustafa Ahmet
*Soyadınız:YILMAZER
*Discord adresiniz:WatchAndLearn ( FAZLA KULLANMIYORUM )
*Skype adresiniz:Mustafa Ahmet YILMAZER
*Ne kadar süredir sunucumuzda oynuyorsunuz:Yeni gördüm. :( malefsef9
*Günlük tahmini veya ortalama online süreniz: 4-5 saat
*Neden biz: Neden siz çünkü ilk önce form da gerçkten çok etkiliyici bir şekilde açıklama yapmışsınız. Aslında kişilik özelliklerime de uyuyor yani ''Dürüst, adaletli, saygılı, küfür etmeyen, kimseyi aşağılamayan, hakaret etmeyen, adil, ciddi, resmi, yardım sever ve sabırlı olmanız gerekmektedir. '' Böyle olacagıma söz veriyorum o yandan sıkıntım yok .
*Neden siz: Minecraft çıktıgından beri oynayan insanlardanım. Severek oynuyorum ve günde 4-5 saat serverinizde olacagım. 1 serverim oldu 2 mod ve 3 rehber ve 1 mimar oldum. Neden ben çünkü adaleyliyim küfür asla etmem ve oyuncularla iyi geçinirim oyuncularla bi sıkıntım olmaz sabırlıyım yalan söylemem yaptıysam yaptım derim. YANİ ''Dürüst, adaletli, saygılı, küfür etmeyen, kimseyi aşağılamayan, hakaret etmeyen, adil, ciddi, resmi, yardım sever ve sabırlı olmanız gerekmektedir. BU ÖZELLİKLERDEN HEPSİ BENDE MEVCUT ( resmi yi tam anlamadım ama öbürleri var )
*Amaçlarınız: Seçilirsem serverda küfür edemicekler . Hileci olmuyacak onları sürekli gözetliyecegim. Oyunculara duyuru yaparım başka bir oyuncunun hileci oldugunu düşünürseniz /msg st2439 (İsim) (Nedeni) . Yani küfür edenler ve hileciler bu serverda kalmazlar.
*Sunucudaki hedefleriniz: Sevilen bir moderator olmak
Ek Notlarınız(yok ise yok yazabilirsiniz): İNŞALLAH MODERATOR SEÇİLİRİM BİSSMİLLAH ( FAZLA CİDDİ OLDU GALİBA )
oyundaki adım:
st2439

Son düzenleme:

SemihTuna34

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
*Adınız:Semih Arda
*Soyadınız:Tuna
*Yaşınız:13
*Discord adresiniz:SemihTuna34
*Skype adresiniz:Yok Maalesef
*Ne kadar süredir sunucumuzda oynuyorsunuz:Yeni Başladım AMa SOnuna KAdar Oynayacağım
*Günlük tahmini veya ortalama online süreniz:Saban Engeç 11 de Giriyorum Akşam En Geç 12 Ye Kadar (2-5 Arası Olmayabiliyorum)Yani Yaklaşık 9 Saat
*Neden biz:Çünkü Herhangi Bir Servere Yardım Etmek İstiyorum
*Neden siz:Küfürü Sevmem Serverde Yüksek Bir Beklentim Yok İsterseniz Alıp Deneyebilirsiniz. Çoğu Zaman Rehber Ve Admin Oldum Sw Ortaklığında Bulundum Ayrıyetten Saygılıyımdır
*Amaçlarınız:Servere En Yapabildiğim Kadar KAtkıda Katkıda Bulunmak
*Sunucudaki hedefleriniz:Siz Ne İsterseniz (tabii ki Serveri Güzelleştirmek)

Emoji Olanlar "S"
Oyun Nickim SemihTuna34

Erbatur

Gözlerimin içindeki ülkemsin sen benim.
En iyi cevaplar
0
Adınız: Eren
*Soyadınız: Çimen
*Yaşınız: 14
*Discord adresiniz: Sukela#6005
*Ne kadar süredir sunucumuzda oynuyorsunuz: Sunucu Kapalı
*Günlük tahmini veya ortalama online süreniz: 4,5
*Neden biz: Çalışacak bir sunucu arıyordum. Umarım beraber çalışır Türkiye piyasasına bir sunucuyu daha ekleriz.
*Neden siz: birçok forum da ve birçok sunucuda yetkili kadro'da yer aldım. Ve Türkçe İmla Kurallarına dikkat etmeye çalışırım.
*Amaçlarınız: Sunucunuzu ve Sunucumuzu daha iyi yerlere taşımak. İmkansızı başarmak.
*Sunucudaki hedefleriniz: +100 anlık oyuncu sayısına üç ayda ulaşabilmek.

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız: Eren
*Soyadınız: Çimen
*Yaşınız: 14
*Discord adresiniz: Sukela#6005
*Ne kadar süredir sunucumuzda oynuyorsunuz: Sunucu Kapalı
*Günlük tahmini veya ortalama online süreniz: 4,5
*Neden biz: Çalışacak bir sunucu arıyordum. Umarım beraber çalışır Türkiye piyasasına bir sunucuyu daha ekleriz.
*Neden siz: birçok forum da ve birçok sunucuda yetkili kadro'da yer aldım. Ve Türkçe İmla Kurallarına dikkat etmeye çalışırım.
*Amaçlarınız: Sunucunuzu ve Sunucumuzu daha iyi yerlere taşımak. İmkansızı başarmak.
*Sunucudaki hedefleriniz: +100 anlık oyuncu sayısına üç ayda ulaşabilmek.
Sunucumuz kapalı değil dostum, ayrıca biz ortak aramıyoruz. Dediğin hedefede biz zaten ilk hafta ulaştık.

Erbatur

Gözlerimin içindeki ülkemsin sen benim.
En iyi cevaplar
0

Sunucumuz kapalı değil dostum, ayrıca biz ortak aramıyoruz. Dediğin hedefede biz zaten ilk hafta ulaştık.
Ben size ulaşmadınız demedim ki, ben orada anlık kelimesini kullandım. Sunucu ip sini ilk yazdığım da kapalıydı. O yüzden öyle yazdim.

UÇANTAVUK71

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
*Adınız: Emir Bugra
*Soyadınız: Kartal
*Yaşınız: 17
*Discord adresiniz: Pesello#4967
*Skype adresiniz: bugra.bugra06
*Ne kadar süredir sunucumuzda oynuyorsunuz: Sunucunuzda Sıfırlandıktan Sonra Sıfırlandıktan Önce Her Zaman Oynadım Hala Oynuyorum.
*Günlük tahmini veya ortalama online süreniz: 10 15 [ Sabahlama Dail ]
*Neden biz: Siz türkiyenin en büyük sunucususunuz en samimi en güzel sunucu olduğunuz için biz handmc ailesiyiz
*Neden siz: Ben Sunucuyu Daha İyi Yerlere Getirebileceğime Ve Size Uyduracağıma İnanıyorum
*Amaçlarınız: Dediğim Gibi Oyunculara Daha İyi Hizmet Vermek İçin Çalışcağız Tek Amacım Bu
*Sunucudaki hedefleriniz: HandMc Ailesi Gerçekten Sadık Bi Aile Sunucu Sıfırlandıktan Sonra Bile Yanınızda Olan Bi Ailemiz Var Biz +175 i Gördük Bu Ailenin İhtiyacları Benim Hedefim
Ek Notlarınız(yok ise yok yazabilirsiniz):HandMc Ailesinde T-Mod Olarak Hizmet Vermek İstiyorum :)

Son düzenleme: