Turnuva Oyun Forumu: League Of Legends Turnuvası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
BUFED ekibi olarak turnuvaya katılmayı düşünüyoruz.

Ancak halihazırda oyuncu eksiğimiz var. (Gelemeyecek olanlar bulunduğu için.)

Turnuva için bizimle beraber katılmak isteyen olursa şu şartları sağlayanlar benle özelden iletişime geçebilir:
+Küfür, hakaret, flame yapmayacak.
+En az 2 koridor oynayabilecek durumda olmalı. (Özellikle iyi bir ormancı ve orta koridor arıyoruz, bu kendisi için bir avantaj olacaktır.)
+Küme şartı yok ancak oyunu da bilsin istiyoruz.

Takımınızın İsmi: BUFED
Takım Üyelerinin Ligleri (ligleri yoksa ya da 30 seviye değilse seviyeleri): Altın V - Altın V - Altın II (Katılma ihtimali yüksek olan oyunculardan bahsettim, duruma göre alım yapacağız.)
Takım Üyelerinin isimleri: BurnerTroll, god of milker, Salturbone (alım mevzusu burada da geçerli)
Takım Lideri: BurnerTroll
Takım Üyelerinin Discord Etiketleri: (Yakın zamanda ekleyeceğim.)

Elveng

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
silver 2 silver 5 liglerim main support varsa oyuncu arayan takıma dahil olabilirim.

EmirTRGGS

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu Sezon Silver 3e Kadar Yükseldim Mid Oynuyorum Takımda Support Olmassa Support Oynuyorum Katarina Mainim 85k Katarinam var takım arıyorum

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
BUFED ekibi olarak turnuvaya katılmayı düşünüyoruz.

Ancak halihazırda oyuncu eksiğimiz var. (Gelemeyecek olanlar bulunduğu için.)

Turnuva için bizimle beraber katılmak isteyen olursa şu şartları sağlayanlar benle özelden iletişime geçebilir:
+Küfür, hakaret, flame yapmayacak.
+En az 2 koridor oynayabilecek durumda olmalı. (Özellikle iyi bir ormancı ve orta koridor arıyoruz, bu kendisi için bir avantaj olacaktır.)
+Küme şartı yok ancak oyunu da bilsin istiyoruz.

Takımınızın İsmi: BUFED
Takım Üyelerinin Ligleri (ligleri yoksa ya da 30 seviye değilse seviyeleri): Altın V - Altın V - Altın II (Katılma ihtimali yüksek olan oyunculardan bahsettim, duruma göre alım yapacağız.)
Takım Üyelerinin isimleri: BurnerTroll, god of milker, Salturbone (alım mevzusu burada da geçerli)
Takım Lideri: BurnerTroll
Takım Üyelerinin Discord Etiketleri: (Yakın zamanda ekleyeceğim.)
gold 5 900k Katarina 300K Lux 400K irelia

SüzülenPoşet

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahh, Şimdi o efsanevi hesabımla katılmak vardıda "MaymunNecati" varken ona girmek küstahlıktır ama yanlızlık işte..
#SUPMAİNLERESAHİPÇIKIN!

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Arkadaşlar takımınız yok ise tek kişi olarak başvurabilirsiniz. (Not: Tek kişi başvurduğunuz zaman rastgele kişilerle oluşacak takıma katılmış olursunuz.)

Hertolos

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yaşın bir önemi var mı ? westte oynuyorum ve silver 2'yim trdeki hesabım'ın daha kümesi yok 20 level jung ve mid oynayabilirim

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Takımınızın İsmi:
Takım Üyelerinin Ligleri (ligleri yoksa ya da 30 seviye değilse seviyeleri):
Takım Üyelerinin isimleri:
Takım Lideri:
Takım Üyelerinin Discord Etiketleri:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...