Tabela ile Işınlama Sorunu.

atakan1059788

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle İyi Günler. arenaya Tabela ile ışınlanmak için bir Skript Kullanıyorum ama normal Oyuncuya TP Yetkisi vermeden nasıl ışınlayacağı mı bilmiyorum. Tp Benzeri bildiğiniz bir şey varmıdır varsa yazarsanız Sevinirim.

Kullandığım KOD:
Kod:
right click on sign:
    line 1 of block is "&8[&9Arena&8]":
        line 2 of block is "&9&lTıklarsan":
            line 3 of block is "&9&lArenaya":
                line 4 of block is "&9&lGİRERSİN.":
                    execute player command "TP Yazılcak Bölüm."

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
ona gerek yok essentials da config de "enabledSigns:" böyle bir kısım var burdaki "#- warp" yazının önündeki "#" işaretini silin ve kaydedin /essentials reload yazın sonra tabelaya ilk satıra [warp] yazın ikinci satıra da "arena" yazın oyuncu tıkladığında tabelaye gitmesi gerekir tabi gitmesi işin o arena warp ının olması gerekir .

atakan1059788

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ona gerek yok essentials da config de "enabledSigns:" böyle bir kısım var burdaki "#- warp" yazının önündeki "#" işaretini silin ve kaydedin /essentials reload yazın sonra tabelaya ilk satıra [warp] yazın ikinci satıra da "arena" yazın oyuncu tıkladığında tabelaye gitmesi gerekir tabi gitmesi işin o arena warp ının olması gerekir .
Önerin İçin Çok Teşekkür Ederim. Ama herhalde Tam anlatamadım Warp Arenaya Gidebiliyorlar Elbet. ama Arenanın İçine girmek için ayrı bir şey diyorum :) yani arada bir duvar var duvarı geçince pvp başlıyor. craft riseyi biliyorsundur orda ki(Skyblocktaki Arena) gibi :)

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Önerin İçin Çok Teşekkür Ederim. Ama herhalde Tam anlatamadım Warp Arenaya Gidebiliyorlar Elbet. ama Arenanın İçine girmek için ayrı bir şey diyorum :) yani arada bir duvar var duvarı geçince pvp başlıyor. craft riseyi biliyorsundur orda ki(Skyblocktaki Arena) gibi :)
Hmmm şimdi anladım :D ozmn şöyle yapabilirsin komut blok u koyarsın üstünü bir blok la kapatırsın blok un üstüne de komut çalıştırmak için basamak koyarsın :D tabi önce komut blok unun içine oyuncuyu ışınlamak istediğin konumu şöyle yazt
Kod:
tppos @p XXX XXX XXX
böyle dene bi :D
yada böyle bir plugin var
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

artık hangisi uygunsa sunucunda vault olsun çalışmaları için
umarım işe yarar skript dan anlamadığım için o konuda yardım edemem :D .

atakan1059788

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hmmm şimdi anladım :D ozmn şöyle yapabilirsin komut blok u koyarsın üstünü bir blok la kapatırsın blok un üstüne de komut çalıştırmak için basamak koyarsın :D tabi önce komut blok unun içine oyuncuyu ışınlamak istediğin konumu şöyle yazt
Kod:
tppos @p XXX XXX XXX
böyle dene bi :D
yada böyle bir plugin var

artık hangisi uygunsa sunucunda vault olsun çalışmaları için
umarım işe yarar skript dan anlamadığım için o konuda yardım edemem :D .
Ellerine Sağlık Gerçekten :) o Pl işime yarar komut blokları çok sorun yaratıyor :) ondan dolayı plyi kullanıcam Teşekkürler :)