Profesyönel Pluginer Alımı

Pikod

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Profesyönel olmayan yaklaşmaasın boşuna ve çocuk olmasın.
çocukdan kastığım olgun olmayan yaşı küçük olabilir ama olgun olsun ismi minecraft pro 123 olmasın yani
iletişim Pikod#5894 dc
Cidden profesyönel biri lazm bize

Pikod

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aga Bize gel Pl ci lazım ama aternos DragonCraftFaction1.aternos.me

Op faction plsinden anlayan birisen gel

Bak kardeşim benim konumdan benim ihtiyacım olan bir adamı çalmaya çalışmana bir şey demiyeceğim.
Ama sana bir tavsiyem var kardeşim aternos ile faction server kuramazsın
Daha henüz ıpiniz bile düzgün değil sen hiç sonunda 1 olan ıp gördünmü ?

NEDEN ATERNOS İLE OLMAZ?

Aternosun sağladığı ram: 512 MB
Bizim Ramımız: 5GB

Sizin kullandığınız Sunucunun fiyatı: 0 TL
Bizim kullandığımız Sunucunun fiyatı: 60TL

Siteniz varmı: YOK
Bizim Varmı: VAR

Sizin raminizde öyle bir lag olurki lagdan oyun oynanamaz
Bizimki 5GB Ram olduğu için hiçbir lag olmayacaktır.

Sizinkinde yaklaşık 30 Plugin yükleyebilirsiniz maximum daha fazlası için 512 MB ram Yetmiyecektir
Bizimkinde istediğimiz kadar yükleyebiliriz.

Sunucularda ilk açıldığında hep restart atılır. Çünki pluginler sürekli editlenip düzeltiliyor.
Sizinkinde 512 Ram olması sebebiyle pluginer sunucunun açılmasını 1 saat beklemek zorunda kalır
Ama bizimki 5Gb olduğu için 1 Dakika içerisinde açılacaktır.

Sizin ıpınızden aternos olduğu anlaşılıyor yani. Tüm oyuncularda benim gibi lag olacağını düşünerek siz yerine bizimki gibi sunucuları kullanmayı tercih edecektir...

Aternos sana ftp bile sağlamıyorken pluginer pluginleri nereye yükleyecek ve nasıl editleyecek bunuda düşündünmü?
Doğru daha sen ftp ne demek bilmiyorsun.

Ftp bir program aracılığıyla o sunucuya dosya aktarmayı sağlar.
Dosya almayı sağlar.

O yukardaki arkadaş seni asla tercih etmez ama ben sana iyiliik olsun diye bunları anlattım bu yüzden asla başarılı olamazsın. aternos yanlızca survival vb yapmak için hosting sağlar aternosa para vermediğin sürece kaliteli bir şey yapamazsın.

BELEŞE OLMAZ BU İŞLER

SlayerNw

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
2.5 Yıldır Pluginerim Skript Yazmayı Biliyorum Fakat Plugin Yazmayı Daha Öğrenmedim Güzel Paketlerim Var Araştırın Google den Crazy Network Op Skyblock Plugin Paketi Diye Beni seçerseniz Paketiniz Efsane Olacaktır Bilgime %100 Demem Mutlaka Bilmediğimiz Yerler Vardır %85 Diyorum

ÜCRETSİZ ÇALIŞMIYORUM :(