RedArm Minecraft Sunucumuza YETKİLİ ALIMI ! Project Player Community 2018

NonyCraft

oyna.nonycraft.com
En iyi cevaplar
0
Merhaba sunucumuz şu an pluginleri hazırlanıyor yaklaşık 10 güne tahmini biter bizimle çalışıcak kişilere ihtiyaçımız var Mimar,Moderator,Admin,Rehber,Developer,Coder sunucumuz sadece survival olarak 200 slot üzerinden açılacaktır minecraft,rust,arma3 gibi benzeri oyunlarda sunucu açıp toplulugumuzu büyütmek amaclı kurulmuştur red arm ve kendi dc serverimiz üzerinden alım yapıyoruz daha 20 gün önce kurulmaya başladık başvuru yapmak isteyenler bana mesaj atsın veya yorumdan yazsın dc daveti yollarım dc isimlerinizi yazabilirsiniz. "DİSCORD" .

UserDaniel

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
dc: KaRa-[16]#8791 sw nizde yetkili olmayı isterim rehber mod admin farketmez ayrıyeten kendim hakkında bilgi vereyim mineçraftı 7 senedir oynuyorum hiç mi hiç sıkılmadığım bir oyundur minecraft,16 yaşındayım,rehber liği çok rahat bir şekilde yaparım sıkıntı yok modluğumda güzeldir zaten günde 5 6 saat minecraft takılıyorum oyuncularla ilgilenir isteklerini karşılarım banlama gibi konularda ise tabi kurucu izin verirse ss alırım yani kanıtıyla banlarım o konudada sıkıntı çıkarmam adminliği ise yaparım ancak her komutu bilmiyorum tabi o da sizin güzelliğinize kalmış ama ben kendime güveniyorum ayrıyeten yetkimin büyüklüğüne bakmadan reklam yapabilirim yada youtuberlarla anlaşmada yapmaya çalışırım onun dışında lobi yapabilecek kadarda builderliğimin güzel olduğunu düşünürüm ancak builderlikte okadarda iddalı değilim. okuyupda dikkate aldıysan teşekkür ederim.

WolfKurt1111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Discord adresim: иgΞLSǤѺĐ#1842 Sadeçe formu açan kişi mesaj atsınbaşka turlu bakmam :) iyi forumlar