CryTR MODERATOR ALIMLARI !

EmreGenc05

Marangoz
En iyi cevaplar
0
FORM :

Adınız :
SoyAdınız :
Yaşınız :
Tecrübeniz :
Neden Moderator Olmak İstiyorsunuz :
Neden Sizi Seçelim :
Kendinizi Biraz Anlatırmısınız:

NOT : MODERATOR 1 TANE SEÇİLECEKTİR 1 TANEDE REHBER ALINACAKTIR

mami123ondört

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız :muhammed
SoyAdınız :erdogan
Yaşınız : 16
Tecrübeniz : Komutlar Profesyonel gibiyimdir.
Neden Moderator Olmak İstiyorsunuz : Serverinizdeki eksikleri kapatacagıma ve çok iyi bir yardımcı olacagımı düşünüyorum.
Neden Sizi Seçelim : Çok Saygılıyımdır Oyuncularla ve sizle iyi geçinebilirim beni seversiniz yardımcı olabilirim size

Kendinizi Biraz Anlatırmısınız: Ben muhammed erdogan en sevdiğim oyunlardan biri minecraft'dır ve mc yetkili alımlarında size rastladım ve yardımcı olacağımı düşünüyorum 7 senedir minecraft oyuncusu yum admin lik kuruculuk ortaklık rehberlik ve moderatorluk kısaca butun yetkileri almıs biriyim
baya bi aktifim saat vermiyourum seversem yani baya bi aktif olurum sabahtan aksama gibi düşünebiliriz.
Eğer Bu yeterli Değilse İletişim Adreslerim Bunlar Daha İyi Anlasırız. Discord : #5370 Skype : Muhammmed Erdogan
Sizle Çalısmak İsterim Umarım Beni Seversiniz İyi Günler.

EmreGenc05

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız :muhammed
SoyAdınız :erdogan
Yaşınız : 16
Tecrübeniz : Komutlar Profesyonel gibiyimdir.
Neden Moderator Olmak İstiyorsunuz : Serverinizdeki eksikleri kapatacagıma ve çok iyi bir yardımcı olacagımı düşünüyorum.
Neden Sizi Seçelim : Çok Saygılıyımdır Oyuncularla ve sizle iyi geçinebilirim beni seversiniz yardımcı olabilirim size

Kendinizi Biraz Anlatırmısınız: Ben muhammed erdogan en sevdiğim oyunlardan biri minecraft'dır ve mc yetkili alımlarında size rastladım ve yardımcı olacağımı düşünüyorum 7 senedir minecraft oyuncusu yum admin lik kuruculuk ortaklık rehberlik ve moderatorluk kısaca butun yetkileri almıs biriyim
baya bi aktifim saat vermiyourum seversem yani baya bi aktif olurum sabahtan aksama gibi düşünebiliriz.
Eğer Bu yeterli Değilse İletişim Adreslerim Bunlar Daha İyi Anlasırız. Discord : #5370 Skype : Muhammmed Erdogan
Sizle Çalısmak İsterim Umarım Beni Seversiniz İyi Günler.

% 75 lik Bir Alınma Oranınız Var

E

efe1832

Ziyaretçi
Ad:Efe
Soyad:Karavul
Build Resimi: [En Az 3]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Wand VoxelSniper Wg Bilgin Varmı: Wand Ve WG bilgim var. VoxelSniper Öğrenme aşamasındayım.
İletişim Adresleri:

EmreGenc05

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ad:Efe
Soyad:Karavul
Build Resimi: [En Az 3]

Wand VoxelSniper Wg Bilgin Varmı: Wand Ve WG bilgim var. VoxelSniper Öğrenme aşamasındayım.
İletişim Adresleri:

mami123ondört

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yok
ben mod da profesyonelim bilki ben şu arkadasdan daha iyiyim ama siz nasıl uygun görüyorsanız öyle olsun